مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری

0

فرانسه یکی از بهترین کشورهای اروپای غربی به همراه استانداردهای عالی زندگی است و در این مطلب میخواهیم مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری را بررسی کنیم. کشور فرانسه یک برنامه دریافت شهروندی از طریق سرمایه گذاری کلان، برای کارآفرینان دارای سرمایه بالا ارائه می‌دهد. فرانسه برنامه‌ای برای اعطای حق شهروندی از طریق برنامه سرمایه گذاری ندارد، و تنها راه ممکن برای این کار دریافت تابعیت این کشور است. برنامه اعطای حق شهروندی فرانسه، به کارآفرینان خارجی فاقد ویزای شنگن، در ازای سرمایه گذاری‌های غیر سوداگرایانه بلند مدت در این کشور، حق اقامت شهروندی سرمایه گذاری 10 ساله اعطا می‌کند.

منظور از سرمایه گذاری در فرانسه برای مهاجرت به فرانسه چیست؟

تمرکز و هدف برنامه مهاجرت طلایی فرانسه (The French golden residency program) بر روی کارآفرینان دارای سرمایه کلان قرار دارد. با سرمایه گذاری یک مبلغ حداقلی، شما و خانواده‌تان می‌توانید حق اقامت 10 ساله در فرانسه را دریافت کرده و از حقوقی دقیقاً برابر با خود شهروندان فرانسوی برخوردار گردید. شما بلافاصله می‌توانید از بیمه‌های درمان و سلامت باکیفیت و رایگان، فرصت‌های تحصیل در سطح جهانی و حق سفر بدون ویزای درون ناحیه شنگن بهره‌مند شوید. تمام این فرآیند حدود 2 ماه طول کشیده و نیازمند هیچگونه تجربه قبلی مدیریتی، حق شهروندی قبلی در فرانسه، تسلط به زبان فرانسوی یا شهروندی حضوری پس از تایید نخواهید داشت. باید خاطر نشان کرد که اعضای خانواده، شامل همسر و فرزندان خردسالتان نیز در این برنامه بدون پرداخت هیچ هزینه اضافی می‌توانند شما را همراهی کنند.

حداقل سرمایه گذاری برای مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری

برای رسید به معیار حداقلی دریافت مجوز اقامت اقتصادی در فرانسه، کارآفرین باید:

یک سرمایه گذاری بلند مدت غیر سوداگرایانه به ارزش حداقل 10 میلیون یورو در دارایی‌های صنعتی یا تجاری این کشور انجام دهد؛ این سرمایه گذاری می‌تواند از طریق دارایی‌های شخصی فرد، یا از طریق شرکتی که شخص مالکیت حداقل 30 درصد سرمایه آن را در اختیار دارد انجام گردد. از حق رأیی که به شخص در هیئت مدیره شرکت مورد نظر تعلق دارد، برای ارزیابی اینکه آیا فرد صاحب 30 درصد از تمام دارایی‌های یک شرکت فرانسوی یا خارجی است استفاده می‌گردد. اگر شرکت هیئت مدیره نداشته باشد، متقاضی باید به هر روش دیگری ثابت کند که حداقل 30 درصد سهام شرکت را در اختیار دارد.

نقاط ضعف و قوت سرمایه گذاری در فرانسه

مزایای ویزای سرمایه گذاری در فرانسه:

  • دسترسی بدون محدودیت به 127 ناحیه از کشورهای درون شنگن
  • شرایط زندگی جذاب برای شهروندان غیر اروپایی با حقوق برابر با شهروندان خود فرانسه: دسترسی بدون محدودیت به خدمات درمان و سلامت، تحصیل و . . .
  • اعتبار مجوز اقامت اقتصادی برای مدت 10 سال
  • همسر و فرزندان سرمایه گذار نیز به صورت خودکار و بدون هزینه‌های اضافی مشمول ویزای فرانسه می‌شوند
  • فرصت دریافت شهروندی دائم فرانسه پس از سه سال
  • بدون هیچ گونه نیازی به شهروندی فرانسه در گذشته، مهارت زبان یا مهارت حرفه‌ای خاصی
  • زمان مورد نیاز برای پروسه درخواست و ارائه آن حداکثر دو ماه می‌باشد
  • کمک متخصصین ما در تمام مراحل این فرآیند به متقاضیان؛ همکاران ما در تمام مراحل در کنار شما بوده و تمام جنبه‌های آن را به عهده خواهند گرفت

 

معایب ویزای سرمایه گذاری در فرانسه:

  • از دست دادن حق شهروندی در فرانسه بسیار ساده است. چنانچه مشخص شود شما اطلاعات غلط یا اسناد و مدارک نادرست/ نامعتبر ارائه داده‌اید، احتمال دیپورت شدن شما بسیار بالا خواهد بود. حتی اگر این مشکل به خاطر یک خطا روی داده باشد و تقصیر به گردن شما نباشد. تصمیم گیرندگان و مسئولان دولتی فرانسه در این زمینه بسیار سخت گیر هستند.
  • در پایان مهلت شهروندی یا زمان انقضای آن، شما باید دوباره برای آن ثبت نام کنید. شاید بدترین قسمت این موضوع بروکراسی پیچیده و ذاتی حاکم بر ادارات آن باشد. شاید از این موضوع متعجب شوید، ولی ادارات محلی بسیار بیش از دیگر کشورها سخت گیری می‌کنند.
  • بله همانطور که گفتیم از لحاظ قانونی موظف به فراگیری زبان فرانسوی نیستید، اما حتی با داشتن حق شهروندی نیز برای فعالیت، کارهای روزانه و ارتباط و دیگران ناگذیر به فراگیری زبان فرانسوی هستید. این زبان به خودی خود تا حدی پیچیده و منحصربفرد است، بنابراین یادگیری آن حتی وقتی به صورت مداوم توسط متکلمینی که زبان مادریشان فرانسوی است احاطه شده‌اید کار ساده‌ای نخواهد بود.

 

پارامترهای مهمی که پیش از اقدام به سرمایه گذاری در فرانسه باید حتماً آنها را مد نظر قرار دهید:

پیش از سرمایه گذاری در هر زمینه‌ای باید عواملی که سرمایه شما را تهدید کرده یا آن را با ریسک همراه می‌کنند شناسایی کنید. با شاخص‌های اقتصادی که در زیر به آنها اشاره می‌کنیم می‌توانید پی ببرید فرانسه کشور مناسبی برای سرمایه گذاری هست یا خیر.

تولید ناخالص داخلی فرانسه

نوشته های مرتبط

مهاجرت کاری به فرانسه

نوشته های مرتبط

مهاجرت کاری به فرانسه

شاخص GDP (gross domestic product) مهمترین نشانگرهای قدرت اقتصادی یک کشور محسوب می‌شود. نمودار زیر نرخ رشد GDP را در کشور فرانسه از سال 2009 تا 2021 به تصویر می‌کشد. این شاخص در واقع جمع ارزش تمام کالاهایی که در یک کشور تولید، و خدماتی که در آن ارائه می‌شود به صورت سالانه است. برای مثال در سال 2019 شاخص GDP در فرانسه رشد 1.5 درصدی داشته است. همانطور که مشاهده می‌کنید به غیر از سال 2020 که اقتصاد تمام دنیا به خاطر کرونا دچار بحران شده بود، GDP کشور فرانسه معمولاً مثبت ارزیابی می‌شود.

 

نرخ بیکاری در فرانسه

فرانسه دارای یکی از بزرگترین اقتصادهای دنیا، و دومین اقتصاد بزرگ اتحادیه اروپا پس از آلمان می‌باشد، که معمولاً با همکاری هم از ساختارهای اتحادیه اروپا حمایت و پشتیبانی می‌کنند. فرانسه همچنین چهارمین کشور پرجمعیت اروپا بوده و از اواسط دهه 2000 یک رشد ملایم جمعیتی را حفظ کرده است.

علیرغم این که فرانسه نه تنها در اروپا که در دنیا نیز یکی از قدرتهای اقتصادی تلقی می‌گردد، اما همواره برای حفظ نرخ بیکاری پایین با مشکل روبرو بوده و پس از بحران سال 2008 میلادی نیز، دقیقاً مانند تمام کشورهای دیگر صنعتی شاهد رشد چشمگیر بیکاری در کشور خود بوده است. اما برخلاف بقیه این کشورها، نرخ بیکاری تا دهه 2010 نیز به روند صعودی خود ادامه داده است، در حالی که شرایط کار درکشورهای همسایه و دیگر کشورهای صنعتی تقریباً هرساله رو به بهبود بوده است. کمبود فرصت‌های شغلی، مربوط به بحران ناحیه اروپا بوده که به صورت عمده کشورهای جنوبی اروپا مانند اسپانیا، پرتغال و ایتالیا را درگیر کرده بود.

نکاتی در مورد اقتصاد فرانسه

اقتصاد فرانسه به طور کلی بسیار توسعه یافته و بر مبنای بازار آزاد شکل گرفته است. طبق آمارها اقتصاد این کشور در سال 2020 هفتمین اقتصاد بزرگ دنیاست. و از 30 سپتامبر 2020 نیز پس از آلمان و بریتانیا سومین اقتصاد بزرگ اروپا محسوب می‌شود.

حوزه‌های فعالیت فرانسه بسیار گوناگون بوده، ولی بخش غالب آن را سرویس‌های خدماتی تشکیل می‌دهد (طبق آمارها در سال 2017، 78.8 درصد GDP این کشور شامل این حوزه از اقتصاد می‌شده)، بخش صنعتی با 19.5 درصد دوم بوده و مواد خام با 1.7 درصد در جایگاه سوم قرار دارد.

فرانسه در سال 2020 بیش از هر کشور دیگری در دنیا مقصد سرمایه گذارهای خارجی بوده. این کشور همچنین دومین کشور اروپاست که بیشترین هزینه‌ها را بر بخش تحقیق و توسعه انجام می‌دهد. فرانسه از نظر حجم معاملات تجاری پنجمین کشور دنیا و پس از آلمان دومین کشور اروپاست. باید خاطر نشان کرد که فرانسه بیش از هر کشور دیگری در دنیا مورد بازدید توریست‌ها قرار گرفته و قدرت اول کشاورزی اتحادیه اروپا نیز محسوب می‌شود.

نرخ تورم در فرانسه

طبق نمودار زیر نرخ تورم در فرانسه را از سال 1985 تا 2019 و همچنین پیشبینی آن را تا سال 2025 مشاهده می‌کنید. نرخ تورم در واقع با استفاده از افزایش قیمت‌های سبد کالاهای خاصی مشخص می‌گردد. این سبد شامل محصولات و خدماتی است که یک مصرف کننده عادی در طول سال در مورد آنها هزینه می‌کند. این موارد شامل هزینه‌های خوار و بار، پوشاک، اجاره، انرژی، ارتباطات، فعالیت‌های تفریحی و مواد خام (برای مثال گاز و نفت) و همچنین عوارض و مالیات‌های دولتی است. در سال 2019 نرخ تورم فرانسه نسبت به سال قبل حدود 1.3 درصد بوده است. پیشنهاد میکنیم با هزینه های زندگی در فرانسه نیز آشنا شوید.

مالیات‌ها در فرانسه

مطمئناً یکی از عوامل تاثیر گذار برای انتخاب کشور مناسب برای سرمایه گذاری نرخ مالیات‌های کشور مورد نظر می‌باشد. در فرانسه نیز مالیات مانند بسیاری کشورهای دیگر توسط دولت اخذ می‌شود. مالیات در فرانسه را می‌توان با توجه به موسسه‌ای که آنها را جمع آوری کرده و همچنین مردمی که آن را پرداخت می‌کنند طبقه بندی کرد. برخی از انواع این مالیاتها عبارت‌اند از مالیات بر ارزش افزوده که از کالاهایی غیر از اتحادیه اروپا اخذ می‌شود، مالیات بر فرآورده‌های نفتی که فارغ از مبدا محصول اخذ می‌شود، مالیات بر تولید و واردات، مالیات بر ثروت و دارایی و مواردی دیگر.

کلام آخر

همانطور که در مقاله مطالعه کردید نمی‌توان با خرید ملک در فرانسه اقامت دائم این کشور را بدست آورد. همچنین برای مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری نیاز به سرمایه هنگفتی بالغ بر 10 میلیون یورو خواهید داشت. با این حال نمی‌توان چنانچه توان پرداخت چنین مبلغی را دارید فرانسه مطمئناً یکی از جذابترین کشورها برای مهاجرت و زندگی خواهد بود؛ جاذبه‌های گردشگری محصور کننده، طبیعت زیبا، امکانات و حقوق شهروندی بالا، سطح عالی آموزش در این کشور، بیمه و خدمات درمانی کامل و رایگان و موزه‌ها و معماری فوق‌العاده تنها بخشی از مزیت‌های این کشور پیشرفته می‌باشد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.