مهاجرت به دانمارک ( شرایط مهاجرت و اخذ اقامت دانمارک در سال ۲۰۲۱)

0

مهاجرت به دانمارک، طی سال‌های اخیر به یکی از اهداف مهم قشر محدودی از جامعه ما تبدیل‌شده است. شرایط نسبتاً خوب این کشور و همچنین مزایایی که مهاجرت به دانمارک دارد، باعث علاقه فراوان مردم به اخذ اقامت دانمارک شده است.

مهاجرت به خارج، مستلزم داشتن اطلاعات جامع و مناسب درباره شرایط زندگی و مهاجرت به آن کشور می‌باشد. به‌خصوص در شرایط کنونی، نداشتن اطلاعات کافی درزمینهٔ مهاجرت ( اعم از شغلی، تحصیلی، سرمایه‌گذاری و غیره )، می‌تواند منجر به ضررهای فراوان شود.

اگر می‌خواهید اطلاعات جامع و مفیدی در مورد شرایط مهاجرت به دانمارک، اخذ اقامت دانمارک و چگونگی مهاجرت به این کشور به دست آورید، به‌هیچ‌عنوان ادامه این مقاله از وب‌سایت رهپویان را از دست ندهید!

چرا دانمارک؟

دانمارک، شادترین کشور دنیاست. شاید به همین دلیل است که هرساله، افراد بسیار زیادی از سرتاسر جهان تمایل دارند تا به این کشور مهاجرت کنند.

حال، طبیعی است که اکثریت ما میل به این داشته باشیم که به کشوری شاد مهاجرت کنیم. به‌خصوص دانمارک، که شادترین کشور دنیا محسوب می‌شود و فکر نمی‌کنم در آنجا، دچار افسردگی شوید!

از طرفی، ثبات اقتصادی حاکم بر این کشور، سبب شده تا یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مردم که بحث مالی هست، تا حدودی از بین برود و مردم با آرامش خاطر در این کشور زندگی کنند. البته، مهاجرت به دانمارک و اقامت در این کشور، جدا از مزایایی که گفتیم، معایبی نیز دارد. در ادامه می‌خواهیم علاوه بر معرفی مزایای مهاجرت به دانمارک، کمی در مورد معایب آن نیز صحبت کنیم.

مهاجرت به دانمارک

مزایای مهاجرت به دانمارک

قطعاً مهاجرت به هر کشوری، دارای مزایا و معایبی هست. در اینجا می‌خواهیم به مزایای مهاجرت به دانمارک اشاره‌کنیم که باعث علاقه زیاد مردم به اقامت در این کشور شده است:

۱. آب‌وهوای چهارفصل

شاید یکی از مهم‌ترین مزایای اقامت در دانمارک، همین آب‌وهوای متنوع و ۴ فصل آن باشد. چه چیزی بیشتر از آب‌وهوای مطلوب و مناسب، می‌تواند افراد زیادی را به خود جذب کند؟

جالب است بدانید باوجوداینکه میزان بارندگی در دانمارک بسیار زیاد است و انتظار می‌رود که هوا بسیار سرد باشد، در ماه‌هایی از سال، به‌راحتی می‌توانید هوای معتدل و حتی گرم را تجربه کنید!

۲. اشتغال به کار ، به‌راحتی آب خوردن!

شما پس از اخذ اقامت دانمارک، به‌راحتی می‌توانید در شرکت‌ها، سازمان‌ها و کسب‌وکارهای کوچک مانند رستوران‌ها مشغول به کار شوید.

هیچ‌چیز مهم‌تر از هزینه‌ها و مخارج زندگی به‌خصوص در یک کشور غریب نیست. بنابراین، ازآنجایی‌که مشاغل مختلفی در دانمارک وجود دارند و مهاجران نیز به‌راحتی می‌توانند مشغول به کار شوند، دیگر نگرانی بابت مسائل مالی وجود نخواهد داشت.

۳. ثبات اقتصادی

این مورد حتی از مورد قبلی که اشتغال آسان بود نیز مهم‌تر است! در اکثر کشورها، به‌راحتی می‌توانید شغلی برای خود پیدا کنید و امورات خود را بگذرانید. اما عدم ثبات در آن کشور، باعث می‌شود که دخل‌وخرجتان همخوانی نداشته باشند و همین موضوع سبب تجربه یک زندگی سخت و پر از استرس می‌شود.

اما دانمارک، یکی از معدود کشورهایی است که دارای ثبات اقتصادی بسیار خوبی می‌باشد و شما تنها با داشتن یک شغل ساده و یک درآمد ثابت، می‌توانید یک زندگی راحت و بی‌دغدغه را تجربه کنید.

شرایط اقتصادی در دانمارک به‌گونه‌ای است که شما اگر دارای هوش مالی مناسبی باشید، می‌توانید با شغلی که دارید، علاوه بر تأمین هزینه‌های اولیه زندگی، مبلغی را برای تفریحات مختلف و سفرهای خانوادگی کنار بگذارید!

برخی دیگر از مزایای زندگی در دانمارک:

  • سیستم پزشکی و درمانی بسیار عالی
  • عدم وجود اختلاف طبقاتی (مقدار آن بسیار کم است)
  • امنیت مناسب و پایین بودن نرخ جرم و جنایت
  • سیستم آموزشی قدرتمند
  • اخذ ویزای شنگن

مهاجرت به دانمارک

معایب مهاجرت به دانمارک

مسلماً هر کشوری، علاوه بر مزایایی که برای زندگی و کار دارد، معایبی نیز دارد. معایبی که شاید تأثیرشان در تصمیم‌گیری برای مهاجرت به یک کشور خاص، بیشتر از مزایای آن باشد!

حال می‌خواهیم به برخی معایب مهاجرت و زندگی در دانمارک اشاره‌کنیم:

۱. امان از مالیات زیاد!

یکی از مواردی که قبل از مهاجرت به این کشور باید در نظر داشته باشید، این است که همه شهروندان دانمارکی، موظف به پرداخت مالیات هستند.

پرداخت مالیات مسئله‌ای نیست! مسئله این است که مبلغ مالیات کمی زیاد است و ممکن است در ابتدای مهاجرت به این کشور، کمی دچار مشکل شوید.

البته درست است که نرخ مالیات در این کشور کمی زیاد است، اما عوضش خدمات بسیار خوب و سطح بالایی هم به مردم ارائه می‌شود و این موضوع تا حدودی می‌تواند این نرخ بالای مالیات را توجیه کند.

این اطمینان خاطر را به شما می‌دهیم که شرایط پرداخت مالیات در این کشور واقعاً متفاوت است و هر میزان که مالیات پرداخت می‌کنید، ده‌ها برابر آن خدمات دریافت می‌کنید. بنابراین ارزشش را دارد!

۲. شاید زمستان‌های سرد کمی اذیتتان کند!

اگر در مناطق گرمسیری ایران زندگی می‌کنید، احتمالاً نمی‌توانید در دانمارک دوام بیاورید! دانمارک دارای زمستان‌های به‌شدت سردی است و اگر می‌خواهید به این کشور مهاجرت کنید، باید این موضوع را نیز در نظر داشته باشید.

البته سرمای آن به‌قدری نیست که نتوانید آن را تحمل‌کنید. اما اگر به سرما عادت ندارید، ممکن است در ابتدا کمی دچار مشکل شوید.

البته همان‌طور که اشاره کردیم، دانمارک یک کشور ۴ فصل می‌باشد و شما انواع شرایط آب و هوایی را در این کشور می‌توانید تجربه کنید. به‌غیراز زمستان، سایر فصول دارای آب‌وهوای معتدل و مناسبی می‌باشند.

۳. یادگیری زبان دانمارکی کمی سخت است

اگر شما نیز سال‌هاست که به دنبال یادگیری زبان انگلیسی هستید و هنوز موفق به این کار نشده‌اید، باید بدانید که زبان دانمارکی، از زبان انگلیسی هم سخت‌تر است و یادگیری آن نیاز به پشتکار فراوانی دارد.

مسلماً اگر نتوانید به زبان دانمارکی صحبت کنید، امتیازات ویژه‌ای را از دست خواهید دید. شغل‌های سطح بالا را نمی‌توانید برای اشتغال انتخاب کنید و حتی در رفع نیازهای روزمره و ضروری خود نیز دچار مشکل خواهید شد.

بنابراین بهتر است اگر قصد مهاجرت به دانمارک را دارید، از همین‌الان فکری به حال یادگیری تخصصی زبان این کشور کنید. بهتر است یادگیری زبان را از همین ایران شروع کنید. اما این کار را در خود دانمارک و در مؤسسات آموزشی آن نیز می‌توانید انجام دهید.

برخی دیگر از معایب مهاجرت و اقامت در دانمارک:

  • مصرف بالای مشروبات الکلی بین مردم!
  • هزینه بالای نیازهای اولیه زندگی مانند خورد و خوراک ، ماشین، خانه و غیره
  • اختلاف فرهنگی بالا ( برخلاف اختلاف طبقاتی )

مهاجرت به دانمارک

شرایط مهاجرت به دانمارک

قبل از اینکه شرایط مهاجرت به دانمارک را توضیح دهیم، خوب است در مورد انواع روش‌های مهاجرت به دانمارک اطلاعاتی کسب کنید. درواقع، برای مهاجرت به دانمارک، روش‌های متفاوتی وجود دارد:

  • مهاجرت به دانمارک از طریق تولد
  • مهاجرت به دانمارک از طریق ازدواج
  • مهاجرت به دانمارک از طریق ویزای کار و اشتغال
  • مهاجرت به دانمارک از طریق تحصیل
  • مهاجرت به دانمارک از طریق سرمایه‌گذاری
  • مهاجرت به دانمارک از طریق پناهندگی

حال می‌خواهیم هرکدام از موارد بالا را به‌طور تخصصی بررسی کنیم و به‌صورت جامع و کامل، روند انجام هریک را توضیح دهیم.

شرایط مهاجرت به دانمارک از طریق تولد

بسیاری از کشورهایی که مهاجر می‌پذیرند، این قابلیت را دارند که با استفاده از قانون و شرایط تولد فرزند، به شهروندان خارجی اقامت دهند.

خوب است بدانید که سیستم اعطای تابعیت در سراسر جهان و تمامی کشورها، شامل دو قانون اساسی می‌شود:

  • سیستم خاک
  • سیستم خون

کشور دانمارک، از سیستم خون برای اعطای تابعیت به شهروندان خارجی پیروی می‌کند. یعنی اینکه تولد کودک در دانمارک، به‌هیچ‌عنوان سبب اخذ تابعیت این کشور نخواهد شد.

درصورتی‌که پدر و مادر هر دو، و یا تنها یکی از آن‌ها تابعیت دانمارکی داشته باشد، فرزند آن‌ها بر اساس سیستم خون، یک شهروند دانمارکی محسوب خواهد شد.

نکته مهم: درصورتی‌که پدر تابعیت دانمارکی و مادر تابعیت غیر دانمارکی داشته باشد، طبق قوانین و بر اساس سیستم خون، تابعیت دانمارکی را کسب می‌کند.

اخذ اقامت دانمارک از طریق ازدواج

این روش، طی سال‌های اخیر به یکی از پرطرفدارترین روش‌های اخذ اقامت دانمارک تبدیل ‌شده است.

طبق قوانین وضع‌شده، هر شهروند دانمارکی ( چه زن باشد و چه مرد )، از طریق ازدواج با یک شهروند خارجی و غیر دانمارکی، می‌تواند اقامت این کشور را برای فرد مقابل و شریک زندگی‌اش اخذ کند.

البته اخذ اقامت از طریق ازدواج، به همین راحتی‌ها نیست. شما و همسرتان باید مدارک معتبر و موثقی را ارائه دهید که نشان دهد شما باهم ازدواج‌کرده‌اید.

برای ارائه مدارک، باید از یک وکیل حقوقی کمک بگیرید و از او بخواهید که اقدامات لازم برای اخذ اقامت دانمارک از طریق ازدواج را انجام دهد.

این نکته را نیز باید بدانید که شخص متقاضی ازدواج با یک فرد دانمارکی، می‌بایست شناسنامه و مدرک تجرد خود را بتواند ارائه دهد. علاوه بر این، باید به نحوی ثابت کنید که با آن فرد دانمارکی، مدتی است که رابطه دارید و همدیگر را به‌خوبی می‌شناسید. به همین دلیل، اخذ اقامت از طریق ازدواج ممکن است کمی سخت و زمان‌بر باشد. اما درعین‌حال، یکی از بهترین روش‌های اخذ اقامت دانمارک می‌باشد!

مهاجرت به دانمارک

اخذ اقامت دانمارک از طریق کار

یکی دیگر از پرطرفدارترین و سریع‌ترین روش‌های اخذ اقامت و مهاجرت به دانمارک، مهاجرت کاری می‌باشد.

دانمارک، بازار کار بسیار مناسبی دارد و هرساله افراد زیادی صرفاً به‌منظور اشتغال، به این کشور مراجعه می‌کنند. خوشبختانه فرصت‌های شغلی بسیار زیادی در این کشور وجود دارد و این موضوع تا حدودی نگرانی‌ها بابت بحث‌های مالی و درآمد را از بین می‌برد.

جالب است بدانید که کشور دانمارک، یکی از پایین‌ترین نرخ‌های بیکاری در سطح جهان را دارد و همین موضوع باعث شده که این کشور، پیشرفت‌های بسیار زیادی ازلحاظ اقتصادی و وضعیت معیشت مردم داشته باشد.

نکته حائز اهمیت این است که اخذ ویزای کار و اشتغال در دانمارک، ارتباط مستقیم با میزان تحصیلات و مهارت‌های شما باشد. هرچه فرد تحصیل‌کرده‌تر و دارای مهارت‌های بیشتری باشید، شانس بالاتری برای استخدام در یک شرکت عالی را خواهید داشت.

ویزای کار دانمارک انواع مختلفی دارید که در زیر به آن‌ها اشاره کوتاهی خواهیم کرد:

  • ویزای کار در تعطیلات
  • ویزای کار حین تحصیل
  • ویزای کار فارغ‌التحصیلان ( طرح استقرار )
  • ویزای کار طرح گرین کارت
  • ویزای کار لیست مثبت
  • ویزای کار فست ترک
  • ویزای کار درآمد مشروط
  • ویزای جستجوی کار

برای اینکه بتوانید ویزای کار دانمارک را دریافت کنید، می‌بایست ابتدا از یک مدیر کسب‌وکار یا اصطلاحاً یک کارفرمای دانمارکی، پیشنهاد کاری دریافت کنید. برای کاریابی و دریافت پیشنهاد‌ات کاری، می‌بایست به موسسه‌های کاریابی دانمارک مراجعه کنید که در زیر، به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم. توجه کنید که فعالیت موسسه‌های زیر همگی به شکل آنلاین هستند:

  • Hartmanns
  • Nordic Guru ApS
  • Jobcenter Kobenhavn
  • Forbundet Kommunikation og Sprog

شما می‌توانید به‌عنوان یک مهاجر، هر شغلی که می‌خواهید را برای کار انتخاب کنید. اما کشور دانمارک، در برخی قسمت‌ها کمبود نیروی کار دارد و درصورتی‌که بتوانید مهارت کافی و تخصصی در آن زمینه‌ها به دست آورید، می‌توانید انتظار یک شغل خوب و رویایی در دانمارک را داشته باشید. لیست برخی مشاغل موردنیاز در کشور دانمارک را در زیر می‌توانید مشاهده کنید:

  • صنعت آموزش ( آموزش به‌تمامی رده‌های سنی، معلم، مدیریت مدارس و غیره )
  • تکنولوژی و فناوری اطلاعات ( متخصص اینترنت و فضای مجازی، برنامه‌نویسی، توسعه اپلیکیشن و وب‌سایت‌ها، متخصص پایگاه داده و غیره )
  • بازاریابی، فروش و ارتباطات ( مدیر فروش، بازاریابی محصولات و خدمات، طراح لباس، فروشنده تلفنی، روزنامه‌نگاری و غیره )
  • امور پزشکی و سلامت ( پرستار، پزشک، روانشناس، مشاوره اجتماعی، توان‌بخشی و غیره )
  • صنایع ( حمل‌ونقل، خودرو، کشاورزی، برق‌کاری، مشاغل ساختمانی، نساجی و غیره )

این مشاغل، تنها بخش کوچکی از نیاز بازار کار دانمارک می‌باشند. به‌زودی در مقاله‌ای دیگر، لیست جامع‌تری از مشاغل موردنیاز بازار کار دانمارک را در اختیار شما عزیزان خواهیم گذاشت تا با خیال راحت و با انتخاب یک شغل مناسب، به این کشور مهاجرت کنید.

مهاجرت به دانمارک

مهاجرت به دانمارک از طریق ویزای تحصیلی

تحصیل، یکی دیگر از عوامل مهم مهاجرت مردم به کشورهای خارجی هست. ازآنجایی‌که هیچ کشوری از جذب افراد باهوش و بااستعداد به‌منظور تحصیل و یا ادامه تحصیل بدش نمی‌آید، مهاجرت تحصیلی تبدیل به یکی از روش‌های آسان مهاجرت شده است.

دانمارک دارای یک سیستم آموزشی فوق قدرتمند می‌باشد که پایه و اساس آن، بر مبنای ترویج خلاقیت و تفکر تحلیلی و انتقادی می‌باشد. ترویج نوآوری و ماجراجویی از دیگر اهداف سیستم آموزشی بی‌نظیر دانمارک می‌باشد.

بسیاری از افرادی که دانمارک را برای تحصیل انتخاب می‌کنند، مهم‌ترین و قابل استنادترین دلیلشان، کیفیت بالای آموزش در این کشور می‌شود. مزیت دیگر سیستم آموزشی دانمارک این است که پس از فارغ‌التحصیلی، همه‌چیز برای شما محیاست و خیلی سریع می‌توانید مشغول به کار شوید.

تحصیل در دانمارک، برای افراد زیر ۱۸ سال کاملاً رایگان می‌باشد. شهریه تحصیل در دانشگاه‌های دانمارک، از ۸۰۰۰ یورو در سال آغاز می‌شود و تا تقریباً ۳۵۰۰۰ یورو نیز ادامه دارد. متوسط هزینه تحصیل برای یک دانشجو در دانمارک، چیزی حدود ۱۰ الی ۱۲ هزار یورو در سال می‌باشد.

احتمالاً اشتغال حین تحصیل نیز یکی از دغدغه‌های مهم شما باشد. خوشبختانه دانشجویان دانمارکی اجازه ۱۰ الی ۳۰ ساعت کار در هفته را دارند و با درآمدی که کسب می‌کنند، می‌توانند بخشی از هزینه‌های خود حین تحصیل را تأمین کنند. البته این درآمد به‌تنهایی کافی نیست و اگر حمایت مالی از ایران را نداشته باشید، شاید اوضاع کمی سخت شود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی کشور دانمارک:

  • نامه پذیرش رسمی از دانشگاه‌های دانمارک
  • ترجمه شناسنامه به همراه کپی آن
  • مدارک و ریزنمرات مقاطع تحصیلی که تا الآن گذرانده‌اید به همراه ترجمه دقیق آن‌ها
  • مدرک زبان ( توجه داشته باشید که برای تحصیل در همه دوره‌ها، نیاز به مدرک زبان ندارید. این مورد را باید استعلام بگیرید)
  • نامه تمکن مالی به‌منظور تأمین هزینه‌های زندگی یک سال

طبق بررسی‌های انجام‌شده، اخذ ویزای تحصیلی نسبت به سایر روش‌های مهاجرت به دانمارک، برای شهروندان ایرانی راحت‌تر و سریع‌تر انجام می‌شود.

نوشته های مرتبط
نوشته های مرتبط

رشته مشاوره در خارج از کشور

حقوق ماما در عمان

مهاجرت به دانمارک از طریق سرمایه‌گذاری

همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم، اختلاف طبقاتی در دانمارک بسیار کم است. بنابراین، عموم مردم در سطح یکسانی از امکانات و درآمد قرار دارند و همین موضوع باعث شده که فساد و جرم و جنایت در این کشور بسیار کم باشد.

در اینجا، منظورمان از فساد، اختصاصاً فساد مالی می‌باشد. همه‌چیز تقریباً بر اساس قوانین مشخصی اداره می‌شود و اگر یادتان باشد، به این نکته اشاره بودیم که یکی از مزایای کشور دانمارک، ثبات اقتصادی آن است. به همین دلیل، این کشور می‌تواند مکان مناسبی برای سرمایه‌گذاری‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت باشد.

چه روش‌هایی برای سرمایه‌گذاری در دانمارک وجود دارد؟

۱. خرید ملک

یکی از بهترین روش‌های سرمایه‌گذاری در کل جهان، خرید ملک می‌باشد. حال، مزیت این نوع سرمایه‌گذاری با توجه به ثبات اقتصادی دانمارک، پررنگ‌تر می‌شود.

برای سرمایه‌گذاری بر روی املاک در دانمارک، می‌بایست به دادگستری این کشور ثابت کنید که قصد سکونت در ملک موردنظر را دارید.

۲. سرمایه‌گذاری از طریق کارآفرینی

برای اخذ ویزای دانمارک از طریق سرمایه‌گذاری، شما می‌بایست یک طرح بیزینسی خیلی عالی تدوین کنید و تمامی برنامه‌های کسب‌وکار خود را بر روی کاغذ بیاورید.

برای ارائه طرح کسب‌وکار خود، می‌بایست پلن و برنامه خود را به شکل آنلاین برای اداره بین‌المللی کار و اشتغال دانمارک ارسال کنید. البته روش دیگری نیز وجود دارد. آن‌هم این است که به کنسولگری دانمارک در ایران مراجعه کنید.

برای پذیرش و مهاجرت به دانمارک، طرح شما می‌بایست تمامی اصول و استانداردهای بیزینسی را رعایت کرده باشد. شما تنها زمانی می‌توانید از طریق کارآفرینی به دانمارک مهاجرت کنید که طرح شما، مورد تائید دولت دانمارک باشد.

دولت دانمارک، شاخصه‌های متفاوتی را در برنامه تجاری شما مورد ارزیابی قرار می‌دهد و بر اساس نیاز بازار کار، ممکن است طرح شما را تائید یا رد کند.

درصورتی‌که طرح شما، حداقل‌ها را رعایت کرده باشد و توانسته باشد نظر کارشناسان دانمارکی را جلب کند، می‌توانید به همراه خود به دانمارک مهاجرت کنید. در ابتدا، اقامت ۲ ساله به شما تعلق می‌گیرد.

نکته قابل‌توجه این است که شما نیاز به هیچ سرمایه اولی برای راه‌اندازی استارتاپ و کسب‌وکار خود نخواهید داشت و تنها کافی است طرح شما آن‌قدر خوب و حرفه‌ای باشد که مورد تائید دانمارک قرار گیرد. البته حتی در این روش اخذ ویزا نیز باید تمکن مالی خود و همراهانتان را اثبات کنید!

۳. ثبت شرکت

ثبت شرکت نیز یکی از روش‌های موجود برای سرمایه‌گذاری در دانمارک می‌باشد. افرادی که می‌خواهند به این شکل اقامت دانمارک را اخذ کنند، از دو روش آنلاین و غیر آنلاین می‌توانند استفاده کنند.

معمولاً ثبت درخواست به شکل غیر آنلاین، چیزی حدود ۲ الی ۴ هفته زمان خواهد برد.

درصورتی‌که برنامه‌های شما مورد تائید قرار بگیرد، به مدت ۳ سال اقامت دانمارک را دریافت خواهید کرد. در این مدت، اگر شرکت شما سوددهی داشت و به‌اصطلاح، باعث رشد اقتصادی کشور شد، اقامت شما تمدید می‌گردد.

پس از ۵ سال نیز می‌توانید اقامت دائم را از دولت دانمارک اخذ کنید. به‌زودی در یک مقاله جداگانه، انواع شرکت‌های قابل ثبت در دانمارک را برایتان شرح خواهیم داد.

بد نیست کمی در مورد مزایا و معایب سرمایه‌گذاری در دانمارک اطلاعات کسب کنید.

مزایای سرمایه‌گذاری در دانمارک

  • عدم تبعیض درآمدی
  • نظام حقوقی کاملاً شفاف و قانونمند
  • آمار پایین فسادهای مالی
  • مدیریت مالی مناسب
  • ثبات اقتصادی و سیاسی (مهم‌ترین عامل)

معایب سرمایه‌گذاری در دانمارک

  • نرخ بالای مالیات بر درآمد
  • بالا بودن هزینه‌های سرمایه‌گذاری (هزینه بالای املاک)
  • عدم توانایی اخذ اقامت دائم درروش خرید ملک
  • واحد پولی نا مطابق با اروپا (واحد پولی دانمارک، کرون می‌باشد)

 

 

 

 

مهاجرت به دانمارک از طریق پناهندگی

آخرین روشی که می‌خواهیم برای مهاجرت به دانمارک به شما معرفی کنیم، مهاجرت از طریق پناهندگی می‌باشد.

اصولاً پناهنده، به شخصی گفته می‌شود که در کشور خود، با دلایل مختلفی ازجمله دلایل مذهبی، سیاسی، ملیتی و اجتماعی مورد تهدید و آزار و اذیت قرار می‌گیرد.

ازاین‌رو، می‌تواند برای حفظ جان و مال و امنیت خود، به کشورهای دیگر درخواست پناهندگی دهد تا در صورت تائید دولت، به آن کشور مهاجرت کند.

نکته جالب‌توجه این است که اکثر افرادی که می‌خواهند پناهندگی یک کشور خاص را بگیرند، هیچ‌گونه خطری در کشورشان آن‌ها را تهدید نمی‌کند و صرفاً با بهانه‌های دروغین می‌خواهند به کشوری دیگر مهاجرت کنند.

متأسفانه افراد زیادی تمایل به این روش دارند. اما چرا می‌گوییم متأسفانه؟ زیرا این روش مهاجرت، خطرناک‌ترین شیوه محسوب می‌شود. در اکثر مواقع، کسانی که از طریق پناهندگی می‌خواهند به کشوری دیگر بروند، مجبور هستند به‌صورت قاچاقی وارد آن کشور شوند.

وقتی می‌گوییم قاچاق، یعنی شما با افراد خطرناکی سروکار خواهید داشت که هرلحظه ممکن است از شما سوءاستفاده کنند و کلیه اموالتان را به سرقت ببرند. اما کاش فقط اموالتان را می‌بردند. به‌دفعات، گزارش ‌شده که قاچاقچیان، علاوه بر به سرقت بردن مال و اموال مهاجران، آن‌ها را به قتل می‌رسانند یا در بهترین حالت، در ناکجاآباد رهایشان می‌کنند که دست هیچ‌کسی به آن‌ها نمی‌رسد!

به همین دلیل، به‌هیچ‌عنوان مهاجرت از این روش را به شما عزیزان پیشنهاد نمی‌کنیم. از طرفی، اگر بخواهید با بهانه‌های دروغین وارد یک کشور خارجی شوید، احتمال موفقیت شما برای اخذ اقامت بسیار کم است. زیرا شما توانسته‌اید به‌صورت قانونی و بدون هیچ مشکلی از کشور خود به کشوری دیگر سفر کنید و حداقل دو مورد از شروط پناهندگی را نقض کرده‌اید!

مهاجرت به دانمارک

پاسخ به برخی سؤالات متداول درزمینهٔ مهاجرت به دانمارک

طی مدت‌ها فعالیت درزمینهٔ مهاجرت و همچنین تحقیقات فراوان، دریافتیم که تعدادی از سؤالات و مسائل، همواره دغدغه اصلی افرادی بودند که قصد مهاجرت داشتند. در ادامه قصد داریم به برخی از این سؤالات پاسخ دهیم.

سؤال شماره ۱: از میان تمامی روش‌های معرفی‌شده، کدام مورد برای مهاجرت یک شهروند ایرانی به دانمارک را توصیه می‌کنید؟

پاسخ: همه‌چیز بستگی به شرایط شما و خانواده‌تان دارد. اما، به نظر می‌رسد اخذ اقامت دانمارک از روش تحصیل، انتخاب بهتری برای مهاجرت به دانمارک باشد. ازآنجایی‌که ممکن است قصد ادامه تحصیل نداشته باشید یا اینکه مدت‌ها قبل فارغ‌التحصیل شده‌اید، پیشنهاد ما مهاجرت از طریق ویزای کار می‌باشد.

سؤال شماره ۲: آیا همه اتباع ایرانی می‌توانند ویزای کاری دانمارک را اخذ کنند؟

پاسخ: کلیه شهروندانی که قصد دارند از روش ویزای کار به دانمارک مهاجرت کنند (چه اتباع ایرانی و چه سایر اتباع غیر دانمارکی)، می‌بایست پیشنهادی ( Job offer ) از کارفرمایان دانمارکی داشته باشند. در غیر این صورت نمی‌توانند از طریق ویزای کار، اقدام به مهاجرت کنند.

سؤال شماره ۳: اخذ اقامت دائم دانمارک چه مدت طول می‌کشد؟

پاسخ: بازهم بستگی به شرایط و روش مهاجرت شما دارد. اما معمولاً پس از ۵ سال اقامت موقت، می‌توانید اقدام به اخذ اقامت دائم دانمارک کنید.

سؤال شماره ۴: کدام روش مهاجرت، ازلحاظ هزینه به‌صرفه‌تر است؟

پاسخ: واقعیت این است که اگر از طریق ویزای کاری اقدام کنید، متحمل هزینه‌های کمتری خواهید شد. به‌خصوص اگر فارغ‌التحصیل شده‌اید و دیگر دلیلی برای مهاجرت ندارید، اقدام به مهاجرت از طریق ویزای کار، بهترین و کم‌هزینه‌ترین روش می‌باشد.

سؤال شماره ۵: آیا می‌توانید همین الآن کلیه هزینه‌های مهاجرت و اقامت در دانمارک را به ما بگویید؟

پاسخ: خیر! به‌هیچ‌عنوان نمی‌توانیم چنین کاری را انجام دهیم.کاملاً بستگی به شرایط شما و روشی که برای مهاجرت انتخاب می‌کنید، دارد. اما اگر می‌خواهید به‌صورت تقریبی از هزینه‌های مهاجرت به دانمارک آگاه شوید، می‌توانید با تماس کارشناسان ما تماس بگیرید تا شما را در این امر یاری دهند.

سؤال شماره ۶: آیا نیاز است برای مهاجرت، یک وکیل استخدام کنیم تا کارهای مربوط به مهاجرت را ایشان انجام دهد؟

پاسخ: پاسخ این سؤال نیز بستگی به شخص شما دارد! چه میزان به قوانین حقوقی و مهاجرتی تسلط دارید؟ آیا از تمامی شرایط مهاجرت به دانمارک آگاهی دارید؟ آیا اطلاعات شما در این زمینه، همگی بروز می‌باشند؟ اگر پاسختان مثبت است، نیازی به استخدام وکیل ندارید. البته ما شدیداً به شما توصیه می‌کنیم که در امر مهاجرت، از یک وکیل حرفه‌ای و کاربلد کمک بگیرید تا فرآیند مهاجرت‌تان سریع‌تر انجام شود.

سؤال شماره ۷: آیا می‌توانید بگویید به‌طورکلی چه روش‌هایی برای مهاجرت به دانمارک نیاز است؟

پاسخ: در این مقاله به‌صورت کامل و جامع این مورد رو توضیح داده‌ایم. اما به‌طورکلی، مهاجرت به دانمارک، از ۶ روش شامل کار، تولد، تحصیل، ازدواج، سرمایه‌گذاری و پناهندگی انجام می‌شود. در این میان، تنها روش پناهندگی غیرقانونی می‌باشد و سایر روش‌ها کاملاً قانونی و صحیح می‌باشند.

سؤال شماره ۸: چگونه می‌توانیم پاسپورت دانمارک را دریافت کنیم؟

پاسخ: جالب است بدانید که این سؤال جزو پرتکرارترین سؤالات در حوزه مهاجرت به کشور دانمارک می‌باشد. پاسخ بسیار ساده است. شما تنها در صورتی می‌توانید پاسپورت دانمارک را دریافت کنید که ابتدا اقامت دائم دانمارک را اخذ کرده باشید. بر این موضوع تأکید می‌کنیم که مهم نیست از کدام‌یک از روش‌های مهاجرت استفاده می‌کنید. فقط باید آن مدت‌زمان مشخص ( حدود ۵ سال ) را صبر کنید تا بتوانید اقامت دائم را دریافت کنید.

سؤال شماره ۹: چگونه می‌توانیم ویزای شنگن از کشور دانمارک دریافت کنیم؟

پاسخ: شما ابتدا می‌بایست گواهی تمکن مالی و بیمه‌نامه مسافرتی خود به ارزش حدوداً ۳۰۰۰۰ یورو را به دولت دانمارک اثبات کنید. سپس برای نهایی شدن مراحل اخذ ویزای شنگن، می‌بایست دعوت‌نامه‌ای از سوی یکی از اقوام و آشنایان خود در این کشور را به دولت دانمارک ارائه دهید.

سؤال شماره ۱۰: پسر من ۱۰ سال دارد. آیا می‌توانم برای او ویزای تحصیلی دانمارک را دریافت کنم؟

پاسخ: برای تحصیل بچه‌های زیر ۱۸ نیاز به قیم هست و بسیاری از کشورها ازجمله خود دانمارک، اجازه صدور چنین ویزایی را نمی‌دهند. جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با کارشناسان رهپویان تماس حاصل فرمایید.

سؤال شماره ۱۱: من ۵۰ سالم است و حدوداً ۲۰ سال سابقه کار دارم. آیا می‌توانم ویزای کاری دانمارک را اخذ کنم؟

پاسخ: اخذ ویزای کاری دانمارک مستلزم داشتن پیشنهاد از کارفرمایان دانمارکی می‌باشد. اما نکته قابل‌توجه این است که معمولاً ویزای کار در دانمارک، برای افراد زیر ۴۰ سال صادر می‌شود. ازاین‌رو، ممکن است در امر اخذ ویزا دچار مشکل شوید. البته پذیرش دانمارک از طریق کار، به عوامل دیگری همچون سابقه کار و مدرک تحصیلی نیز بستگی دارد و همه این موارد باید بررسی شوند.

سؤال شماره ۱۲: شرایط دریافت اسکالرشیپ چیست؟

پاسخ: برای دریافت اسکالرشیپ ( بورسیه تحصیلی رایگان ) ، شما باید معدل بالا و رزومه علمی قوی و حرفه‌ای داشته باشید.

سؤال شماره ۱۳: من زبان دانمارکی بلد نیستم. آیا می‌توانم به دانمارک مهاجرت کنم؟

پاسخ: بله مشکلی برای مهاجرت نخواهید داشت. تمامی امکانات آموزشی در کشور دانمارک برای شما فراهم است و به‌محض رسیدن، می‌توانید زبان دانمارکی را زیر نظر بهترین مدرسان آنجا فرابگیرید.

سؤال شماره ۱۴: آیا من به‌عنوان یک مهاجر ایرانی، می‌توانم تابعیت دانمارک را بگیرم؟

پاسخ: بله از این لحاظ مشکلی وجود ندارد. شما پس از حدود ۵ سال می‌توانید اقامت دائم دانمارک را اخذ کنید. و پس از ۹ سال، می‌توانید تابعیت دانمارک را بگیرید. البته برای اخذ تابعیت، فاکتورهای بسیاری بررسی می‌شود و در صورت اینکه واجد شرایط باشید، می‌توانید تابعیت دانمارکی را دریافت کنید.

سؤال شماره ۱۵: برای سرمایه‌گذاری در دانمارک، در چه زمینه‌هایی می‌توانیم این کار را انجام دهیم؟

پاسخ: خوشبختانه فرصت‌های بسیار زیادی برای سرمایه‌گذاری در دانمارک وجود دارد. علاوه بر سرمایه‌گذاری در ملک، اوراق قرضه و ثبت شرکت، می‌توانید در صنایع مختلف مانند داروسازی و خودروسازی نیز سرمایه‌گذاری کنید.

سؤال شماره ۱۶: من صرفاً برای اخذ اقامت دانمارک می‌خواهم با یک شهروند دانمارکی ازدواج کنم. آیا از این بابت مشکلی وجود دارد؟

پاسخ: بله، دولت دانمارک به‌شدت بر روی این مسئله حساس است. اگر می‌خواهید از طریق ازدواج، اقامت دانمارک را دریافت کنید، می‌بایست ثابت کنید که ازدواج شما صوری نبوده و از روی عشق و علاقه این کار را انجام می‌دهید. در غیر این صورت، احتمال اینکه موفق به اخذ اقامت نشوید، بسیار زیاد است.

سؤال شماره ۱۷: آیا پس از ازدواج با یک شهروند دانمارکی، می‌توانم تابعیت آنجا را بگیرم؟

پاسخ: اگر حقیقی بودن ازدواج شما اثبات شود، اقامت موقت دانمارک به شما داده می‌شود. شما می‌بایست ۲ سال به همراه همسر خود در دانمارک زندگی کنید. پس‌ازآن، می‌توانید برای اخذ تابعیت دانمارک اقدام کنید.

سؤال شماره ۱۸: شرایط مهاجرت به دانمارک برای پرستاران چگونه است؟

پاسخ: به‌زودی در مقاله‌ای، به‌صورت جامع این مورد را توضیح خواهیم داد. اما به‌طور خلاصه، پرستاران برای اخذ اقامت دانمارک، به‌طور مستقیم نمی‌توانند پیشنهاد کاری دریافت کنند. یکی از مهم‌ترین دلایل آن، اهمیت این شغل می‌باشد. اگر پرستار هستید، ابتدا باید مدرک خود را معادل‌سازی کنید. اگر واجد شرایط باشید، ویزای کار به شما تعلق می‌گیرد. سپس برای گذراندن دوره زبان دانمارکی و شرکت در آزمون معادل‌سازی، می‌توانید به دانمارک مهاجرت کنید. (دانمارک نیاز شدید به نیروی پرستار دارد، به همین دلیل شانس بالایی برای اخذ ویزا از این طریق خواهید داشت.)

سؤال شماره ۱۹: آیا امکان تحصیل رایگان در دانشگاه‌های دانمارک وجود دارد؟

پاسخ: خیر، تحصیل فقط برای افراد زیر ۱۸ سال رایگان می‌باشد و برای تحصیل در دانشگاه، می‌بایست شهریه مشخصی را پرداخت کنید. مگر اینکه از طریق بورسیه تحصیلی به دانشگاه‌های دانمارک بروید. در این صورت، علاوه بر تحصیل رایگان، از امکانات ویژه‌ای برخوردار خواهید شد.

سؤال شماره ۲۰: برای اخذ بورسیه تحصیلی در مقطع دکترا، نمره آیلتس باید چند باشد؟

پاسخ: برای اینکه بتوانید در مقطع دکتری بورسیه شوید، باید امتیازات و شرایط زیادی داشته باشید که تنها یکی از آن‌ها مدرک آیلتس می‌باشد. حداقلِ نمره آیلتس برای اخذ بورسیه تحصیلی دانمارک در مقطع دکتری، ۵/۶ می‌باشد.

در این مقاله از موسسه حقوقی رهپویان، سعی کردیم به‌طور کامل و جامع، شرایط مهاجرت به دانمارک و اخذ ویزای این کشور را توضیح دهیم.

در بسیاری از موارد به‌خصوص اخذ ویزای کاری و تحصیلی، همه‌چیز به شرایط خاص شما بستگی دارد و ممکن است موارد و مشکلاتی داشته باشید که مانع اخذ ویزا برای شما شود.

به همین دلیل، بهتر است قبل از هرگونه اقدام برای مهاجرت، با کارشناسان ما تماس بگیرید تا بتوانید اطلاعات دقیق‌تری در مورد مهاجرت به دانمارک کسب کنید.

سؤالات و ابهامات خود را می‌توانید از طریق کامنت‌ها و یا تماس با شماره‌های ما بپرسید تا در سریع‌ترین زمان ممکن، پاسخ دهیم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.