مهاجرت به کانادا از طریق تخصص نجاری؛ روش های جدید مهاجرت سال 2021

0

کانادا یکی از کشورهای پرطرفدار و جذاب برای مهاجرت و سرمایه‌گذاری است. طبق گزارش مجمع جهانی اقتصاد، کانادا بعد از سوئیس، از بالاترین سطح استانداردهای زندگی و آسایش عمومی برخوردار است. کیفیت و استانداردهای زندگی بالا، امنیت و ثبات سیاسی، نرخ بیکاری پایین، اقتصاد قدرتمند، ارائه روش‌های متنوع مهاجرت مانند مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی موجب شده تا کشور کانادا شرایط ایده‌­آلی برای علاقه­‌مندان به مهاجرت و کار در این کشور فراهم کند.

رشد و توسعه­ی اقتصادی در دومین کشور پهناور دنیا، یعنی کانادا، موجب رونق و تنوع جمعیتی زیادی در این کشور شده است، به طوری که از سال ۲۰۱۵، تعداد افراد تازه وارد و مهاجر به کانادا بیش از دو برابر شده است، در نتیجه شاهد افزایش تنوع شرکت‌های ساختمانی و فعالیت کسب‌وکارهای متعدد در این کشور هستیم، در این میان، نیاز به انواع تخصص ها از جمله تخصص نجاری نیز همواره در حال افزایش است.

با پیشرفت این کشور و کمبود نیروی کار در کانادا، دولت فدرال و ایالت­‌های مختلف آن در راستای جذب نیروی متخصص و ماهر گام برداشته­‌اند و هر ساله لیست مشاغل مورد نیاز کانادا را منتشر می­کنند.

یکی از روش‌های مهاجرت به کانادا از طریق دریافت ویزای کاری است. اگر به عنوان نجار قصد مهاجرت به کانادا را دارید باید بدانید که تحصیلات مرتبط، گواهی فنی معتبر، تجربه و تخصص، سن مناسب، مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی، شهر محل کار همگی از عوامل تاثیرگذار بر میزان موفقیت مهاجرت به کانادا هستند. البته شما می توانید از طریق سرمایه گذاری در کانادا نیز در این کشور مستقر شوید.

 

مهاجرت به کانادا از طریق نجاری

نحوه مهاجرت به کانادا از طریق تخصص نجاری

معیارهای امتیازبندی در سیستم اکسپرس اینتری برای رشته­‌های مختلف از جمله تخصص نجاری بدین صورت است که تحصیلات (حداکثر 25 امتیاز)، مدرک زبان (حداکثر 28 امتیاز)، تجربه کاری (حداکثر 15 امتیاز)، سن (حداکثر 12 امتیاز)، پیشنهاد کاری (حداکثر 10 امتیاز) و انطباق پذیری با توجه به حضور قبلی فرد یا داشتن اقوام در کشور کانادا (حداکثر 10 امتیاز) دارد. اگر در برنامه استانی یا PNP کاندیدا شوید به طور خودکار 600 امتیاز CRS دریافت می­کنید.

با توجه به نیاز بازار کار کشور کانادا، کارفرمایان شرکت‌­ها با توجه به فهرست مشاغل مورد نیاز کانادا در هر سال، به متقاضیانی که بتوانند امتیازات مورد نظر را کسب کنند، پیشنهاد شغلی یا جاب آفر ارائه می­دهند. جاب آفر از عوامل مهم و شرط موفقیت در اخذ ویزای کاری و اقامت در آینده برای مهاجرت از طریق تخصص نجاری به کانادا است.

ویزای پیشنهاد شغلی یا جاب آفر (Job Offer) از کارفرمای کانادایی موجب می­شود تا در برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری (Express Entry) بتوانید 600 امتیاز در سیستم امتیازسنجی به دست آورید. ویزای مهارت کاری یا Skilled Trade که مختص نیروهای حرفه‌­ای و تخصصی است که با استفاده از مهارت و تخصص خاصی که دارند مشغول به کار می­شوند و برای دریافت این ویزا نیازی به مدرک تحصیلی خاصی ندارید. متقاضی باید به مدت دو سال تجربه کاری تمام وقت در پنج سال اخیر داشته باشد. و نمره قبولی در یکی از آزمون­‌های آیلتس یا تافل ارائه دهد. ویزای مهارت کاری به سه دسته­ی ساختمانی، صنعتی و خدماتی تقسیم می­شود. ویزای مهارت کاری ساختمانی برای مشاغلی مانند لوله­‌کشی، نجاری، برق​کاری، تکنیسین فنی و لوله‌­کشی گاز می­‌باشد.

برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری به سه دسته برنامه کارگران متخصص، برنامه تاجران متخصص و دسته­بندی تجربه کانادایی تقسیم­‌بندی می­شود. به اطلاعاتی مانند سطح تحصیلات، توانایی در زبان انگلیسی یا فرانسه، سن، سابقه و مهارت کار، پیشنهاد کاری در کانادا، سابقه کاری همسر امتیاز داده می­شود. تجربه کاری و تسلط بر یکی از زبان­‌های انگلیسی و فرانسه از موارد ضروری جهت دریافت اقامت کانادا از طریق تخصص نجاری است و بدون آنها شانسی برای پذیرفته شدن وجود ندارد.

کد تخصص نجاری در دسته­‌بندی مشاغل ملی (NOC) کانادا 7271 است. این حرفه از موقعیت بسیار خوبی در بازار کار کانادا برخوردار است. پیمانکاران نجاری و شرکت­‌های ساختمانی، کارگاه‌های نجاری این افراد را استخدام می­کنند.

به دلیل توسعه صنایع چوب، شرکت­‌های نجاری و کابینت سازی، شرکت­های ساختمان­‌سازی مختلف، نیاز بالایی به نجاران حرفه­‌ای و متخصص احساس می­شود. در برخی ایالات کانادا مانند نونآوت، نورث وست، و آلبرتا شرایط بهتری در انتظار کسانی است که قصد دارند مهاجرت از طریق تخصص نجاری به کانادا را انتخاب کنند. به عنوان مثال، طی ده سال آینده حدود دوازده هزار نفر نجار برای جایگزینی بازنشستگان در انتاریو مورد نیاز خواهند بود.

نجاری یا درودگری از فنون کهن بشر در طول تاریخ است و در زیرگروه صنایع چوب قرار دارد. از هزاران سال پیش تا کنون، بشر کار در ساخت لوازم منزل، کارهای ساختمانی، وسایل تزیینی، هنرهایی مانند منبت کاری، معرق کاری، خاتم کاری، خراطی، ساخت ارسی و …. از چوب و ابزارهای چوبی استفاده کرده است.

برای ساخت درب و پنجره، مبلمان، کابینت، قایق، انواع ساز و ابزارهای موسیقی، کنده​کاری چوب، هنر خراطی یا تراش چوب و …. از مهارت و توانایی نجاران استفاده می­شود.

برای مهاجرت به کانادا از طریق تخصص نجاری می­توان دوره­‌های فنی و حرفه‌­ای موجود را گذراند و جهت کسب تجربه، نزد یک استادکار ماهر به کارآموزی پرداخت.

همچنین می­توان در آموزشگاه‌های زیر نظر سازمان فنی و حرفه­ای دوره‌­ها و آموزش­‌های تخصصی مرتبط با نجاری را گذرانده و مدک معتبر دریافت کنید. با هر روشی که تخصص نجاری را یاد بگیرید، برای مهاجرت به کانادا از طریق تخصص نجاری، داشتن تجربه و کسب مهارت برای موفقیت در این حرفه مهم­ترین نکته است. همچنین شما می توانید مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج را نیز در نظر داشته باشید.

 

نحوه مهاجرت به کانادا از طریق تخصص نجاری

نوشته های مرتبط

درآمد علوم آزمایشگاهی در کانادا

بهترین گرایش MBA برای مهاجرت

درآمد نقاش ساختمان در کانادا

نوشته های مرتبط

درآمد علوم آزمایشگاهی در کانادا

بهترین گرایش MBA برای مهاجرت

درآمد نقاش ساختمان در کانادا

مهارت‌های لازم برای مهاجرت به کانادا از طریق تخصص نجاری

برای موفقیت در نجاری و مهاجرت از طریق تخصص نجاری باید قادر به دیدن جزئیات باشید و در کار با دست و استفاده از ابزارهای اندازه­گیری مهارت خوبی داشته باشید.

البته نجار با خطراتی مانند استفاده از رنگ، مواد قابل اشتعال، گرد و غبار، سر و صدای زیاد و آسیب به چشم، دست و انگشتان، ضربه خوردن به قسمت­های مختلف بدن، و مشکلات تنفسی نیز روبروست، بنابراین باید نکات ایمنی را رعایت کند و از لباس­ها و عینک‌های محافظ و ماسک استفاده کند.

شرح وظایف نجار شامل شناسایی انواع چوب، انتخاب چوب و ابزار مناسب، طراحی و تهیه نقشه، کار با ابزارهای اندازه­گیری و روش‌های محاسبه، مونتاژکاری چوب، زهواره­های تزئینی، یراق​آلات فلزی و غیرفلزی، برش دادن و شکل­دهی به چوب، ساخت و سرهم بندی قطعات چوبی، نصب وسایل چوبی، ساخت فونداسیون، نصب ستون، زیرستون، دیوارها، سقف، ساخت درب، پلکان، تیرچه، پارتیشن، قالب­ریزی، اندازه­گیری، ساخت دکور داخلی برای بانک­ها، هتل­ها، ادارات و ساختمان­های عمومی، برش و اتصال قطعات، تعمیر و بازسازی سازه­های چوبی، خواندن و تفسیر طرح­‌های اولیه، ترسیم­ها و نقشه‌­ها می­‌باشد.

برای مهاجرت از طریق تخصص نجاری، نجار باید به انواع مهارت­ها و دانش­‌ها مانند توانایی انجام کارهای عملی و داشتن توان بدنی مناسب، داشتن خلاقیت و دیدگاه هنری، شناخت چوبها و ویژگی و کاربرد آنها، توانایی خواندن نقشه­ها و طرح­های فنی، توانایی اجرای کارهای تیمی و گروهی، آگاهی از مسائل ایمنی و رعایت آنها، توانایی ساخت انواع سازه­ها و اجزای چوبی و قطعات تسلط داشته باشد.

برای مهاجرت به کانادا از طریق کار و تخصص نجاری، نجار باید بتواند با ابزارهایی مانند اره، رنده، سوهان، سنباده، دریل برقی و دستی، دستگاه منگنه زن و میخ کوب، دستگاه اور فرز دستی، اره فلکه و رنده گندکی کار کند.

برای مهاجرت از طریق تخصص نجاری، نجار باید دید هنری خاصی برای طراحی مدل‌های جدید داشته باشد، از توانایی ریاضی و مکانیکی برای محاسبه، برشکاری،  آشنایی و کار با وسایل و ابزارهای نجاری برخوردار باشد، جهت سازماندهی و نظارت بر کار دیگران، قابلیت و توانایی مدیریت داشته باشد و در راستای بازاریابی و جلب مشتری، و برقراری روابط کاری مناسب با همکاران و کارگران در محیط کار از روابط عمومی و مهارت ارتباطی بالایی برخوردار باشد.

شغل­هایی که با صنایع چوب و تخصص نجاری ارتباط دارند، شامل دانش کافی در مورد انواع چوب و مواد اولیه نجاری، کابینت سازی با چوب، سرپرستی کارگاه نجاری، نقشه­‌کشی و طراحی سازه­های چوبی، مهندسی صنایع چوب، کارگاه ساخت انواع صندلی، میز تحریر، درب­های چوبی، نیمکت، راه اندازی و کار با ماشین­آلات صنایع چوبی، قالب ساز چوبی، معرق کاری، منبت کاری و مشبک کاری، کارگاه ساخت انواع مبلمان، تختخواب، کمد، کنترل کیفیت محصولات چوبی در خط تولید توسط ارزیاب چوب، روکش نمودن انواع ورقه­های چوبی و پرس کردن تخته­‌های سه لایه، و … هستند.

 

مهارت‌های لازم برای مهاجرت به کانادا از طریق تخصص نجاری

درآمد نجار در کانادا

باید توجه داشت که هر کدام از ایالات کانادا دارای شرایط متغیر و مختص به خود هستند، بنابراین هنگام انتخاب مقصد مهاجرت به عنوان نجار باید مواردی مانند نرخ بیکاری پایین، هزینه مسکن، هزینه تحصیل، و هزینه­‌های زندگی متناسب با درآمد، مد نظر باشد.

در شهرهای مونترال، انتاریو، نوااسکوشیا، کبک، هالیفاکس، ابوتسفورد، همیلتون که هزینه های اجاره خانه و ملک در آنجا نسبت به سایر شهرهای کانادا ارزان قیمت تر می باشد،  زندگی در کانادا برای کارگران خارجی مناسب تر هستند.

درآمد نجاران با توجه به مهارت، تجربه و نوع کاری که انجام می­دهند، متفاوت است.

هرچه فرد از توانایی، تجربه و مهارت بیشتری برخوردار باشد، قطعاً درآمد بیشتری خواهد داشت. میانگین دریافتی نجار در سال حدود 52000 دلار و در ساعت حدود 26 دلار است. البته باید گفت که تجربه، تخصص و محل کار، از جمله عوامل تاثیرگذار بر دستمزد نجار در کانادا هستند.

در قوانین استخدامی کانادا تبعیض نژادی، مذهبی، ملی، جنسیتی جایی ندارد و به دلیل تنوع فرهنگی و قومیتی که در این کشور وجود دارد، به راحتی مهاجران را می­‌پذیرند. کارکنان در کانادا نباید از حداقل دستمزدی که توسط دولت استانی تعیین شده، مبلغ کمتری را دریافت نمایند. البته هر استانی به طور جداگانه قوانین حداقل دستمزد خود را تعیین می­کند.

 

درآمد نجار در کانادا

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.