ایالت ویکتوریا ؛ از آشنایی تا مهاجرت

0

استرالیا از حیث مساحت، ششمین کشور پهناور جهان است. اگر قصد سفر یا مهاجرت به استرالیا را دارید، خواندن این مطلب به شما اطلاعات بسیار مفیدی درباره‏ یکی از مهم‏‌ترین ایالات استرالیا (ایالت ویکتوریا) و شهر ملبورن که مهد فرهنگی – ورزشی این کشور پهناور است، خواهد داد.

ساز بادیِ «دیجریدو»، ساز بومیان استرالیا
ساز بادیِ «دیجریدو»، ساز بومیان استرالیا

چند نکته درباره کشور استرالیا

از منظر زمین‌ شناسی، کشور استرالیا، قدیمی‌ترین خشکی کره زمین به شمار می‌آید. کشور استرالیا یک کشور چند فرهنگه است که در بین تمام ملت‌‏های دنیا، بیش‌‏ترین تنوع فرهنگی را دارد. طبق تحقیقات انجام شده، در حدود 40 الی 60 هزار سال قبل، اولین و قدیمی‌ترین ساکنان این کشور در استرالیا ساکن شدند. آنان شکارچی بودند و بومرنگ (boomerang) (وسیله‌‏ای چوبی که به عنوان سلاح و ابزار شکار، مورد استفاده قرار می‌گرفته) توسط بومیان این قاره ابداع شده است.

با وجود این که قدمت فرهنگ و سنت مردم این قاره به 60 هزار سال قبل می‌رسد ولی با این حال، هنوز هم مردمی با نژادِ بومیِ این کشور، در گوشه و کنار کشور استرالیا دیده می‌شوند که همچنان فرهنگ و سنت اصیل آن‏ها حفظ شده است. در قلمروی شمالی این خطه پهناو،ر این فرهنگ و سنن در زندگی قبیله‌‏ایِ مردم، رقص‏‌های گروهی‌شان، همچنین در هنر و یا در نحوه شکار کردن‌‏شان، به چشم می‌خورد.

قابل ذکر است که ساز بادیِ «دیجریدو» (didgeridoo)  نیز توسط بومیان این قاره اختراع شده است. دیجیریدو و بومرنگ از نمادهای کشور استرالیا به شمار می‌آیند.

دین غالب مردم در کشور استرالیا مسیحیت است و زبان اول‏شان انگلیسی‏ است، البته با اندکی تفاوت در تلفظ، لهجه، نوشتار و دستور زبان با دیگر انگلیسی‌‏ها.

طبق آمار، «سن امید به زندگی» در کشور استرالیا 82 سال است.

ایالت ویکتوریا

ملبورن را بیشتر بشناسیم

ایالت ویکتوریا که ملبورن پایتخت آن است در سال 1834 تاسیس شد. از لحاظ وسعت،‏ ایالت ویکتوریا کوچکترین ایالت استرالیا است که حدود 6 میلیون نفر جمعیت دارد. حدود 70 درصد (5 میلیون نفر) از جمعیت کل ایالت ویکتوریا در ملبورن زندگی می‌کنند. ملبورن از لحاظ تعداد جمعیت، دومین شهر استرالیاست. این شهر در جنوب شرقی کشور استرالیا قرار دارد. ملبورن در سال‏های 1901-1927 (26 سال) پایتخت استرالیا بود که پس از آن، شهر کانبرا (Canberra) به عنوان پایتخت این کشور انتخاب شد.

ملبورن با آب و هوای معتدل رو به خنک، طبیعت بکر  و بسیار زیبایی که دارد، هر ساله تعداد بی‏ شماری از گردشگران را از اقصی نقاط دنیا به خود جلب کرده است. در بکر بودن طبیعت استرالیا همین بس که در حدود 75% از گونه ‏های جانوران استرالیا، هنوز برای انسان‏‌ها شناخته شده نیستند.

اگر قصد مهاجرت به استرالیا با گربه‏ خانگی خود را دارید، بهتر است بدانید که کوتاه کردن ناخن گربه ‏ها در این کشور غیرقانونی‏ است.

ملبورن در ابتدا به خاطر یکی از بنیان‌ گذاران شهر، به نام جان بتمن، بتمنیا (Batmania) نام گرفت. جان بتمن که ملبورن مرکزی را کشف کرده است درباره‌ آن چنین گفته است: این‌جا باید یک دهکده شود.

کشور استرالیا از لحاظ شاخص کیفیت زندگی در رتبه‏ دوم قرار دارد.
کشور استرالیا از لحاظ شاخص کیفیت زندگی در رتبه‏ دوم قرار دارد.

شاخص کیفیت زندگی در ایالت ویکتوریا و کشور استرالیا

شاخص کیفیت زندگی (to be born) شاخصی‏ است که برترین کشورهای جهان را برای کسانی که در آن به دنیا آمده ‏اند بررسی می‌شوند. شاخص کیفیت زندگی به بررسی این که کدام کشورها در طولانی مدت، در حیطه‏ های تضمین سلامتی، مالی، امنیتی و موفقیت، بهترین فرصت‏ها را برای متولدین خود تامین می‌کنند، می‌پردازد. کشور استرالیا از لحاظ شاخص کیفیت زندگی در رتبه‏ دوم قرار دارد.

همچنین شهر ملبورن در دهه‏ های اخیر و برای چند سال متوالی، از سوی مجله اکونومیست (بر مبنای معیرهایی چون تجارت آزاد، جهانی شدن و حمایت از آزادی مهاجرت)، برترین شهر دنیا شناخته شده است. ملبورن (ایالت ویکتوریا) لقب «بوستانشهر» (Australia’s garden city) را در میان شهرهای استرالیا به خود اختصاص داده است.

جالب است بدانید که در سال 1912، در شهر ملبورن، نبش خیابان کولینز (Collins) و سوانستون (Swanston) اولین چراغ راهنمایی استرالیا، نصب شده است. همچنین در سال ۱۹۷۰، ایالت ویکتوریا اولین جایی در جهان بود که قانون بستن کمربند ایمنی را اجرا کرد.

ملبورن پایتخت روباه

ملبورن نه تنها برترین شهر دنیا شناخته شده است که بر اساس گزارش «آراس‌پی‌سی‌ای» (RSPCA) ، ملبورن پایتخت روباه جهان نیز شناخته می‌شود. در پایتخت روباه به طرز شگفت‏ آوری در هر کیلومتر مربع از مرکز ملبورن بین 6 تا 23 روباه پیدا می‌شود و این در حالی‏ست که میانگین تراکم جمعیت در هر کیلومتر مربع آن تقریباً ۳ نفر است.

ملبورن حیرت‏ آور

شهر ملبورن بعد از خیز طلایی ویکتوریایی‌ها (The Victorian gold rush)، با نام «ملبورن حیرت‏ آور» (marvelous Melbourne) شناخته می‌شوند. خیز طلایی ویکتوریایی‌ها دوره ‏ای در تاریخ ویکتوریای استرالیا است، تقریباً بین سال‏‌های 1851 و اواخر دهه‏ 1860 که به واسطه‏ طلاخیز بودن این شهر و با هجوم جویندگان طلا به آن، منجر به رشد جمعیت و سرمایه‏ های مالی برای این شهر شد که به همین خاطر در سال 1880، ملبورن مهم‌‏ترین و پرجمعیت‏‌ترین شهر استرالیا، ثروتمندترین شهر در جهان، و پس از لندن، بزرگ‏‌ترین شهر در سراسر امپراتوری بریتانیا شد. که از آن پس با نام «ملبورن حیرت‏ آور» شناخته شد.

ملبورن پایتخت فرهنگی-ورزشی ایالت ویکتوریا و کشور استرالیا

ملبورن را به خاطر برگزاری بسیاری از فستیوال‏‌های فرهنگی و مسابقات بزرگ ورزشی، مانند جام مسابقات اسب ‏دوانی ملبورن کاپ (Melbourne Cup horse race) پایتخت فرهنگی-ورزشی کشور استرالیا می‌دانند. فوتبال استرالیایی (فوتی) که از مهم‌‏ترین ورزش‌‏های استرالیاست نیز در ملبورن ابداع شده ‌است. ملبورن اولین شهر خارج از آمریکای شمالی و اروپا بود که در سال ۱۹۵۶، میزبان المپیک شد. منطقه‏ بسیار بزرگ ورزشی شهر، به نام «مجموعه‏ ورزشی-تفریحی ملبورن» (Melbourne Sports and Entertainment Precinct)، مهم‏‌ترین مرکز ورزشی کشور استرالیا به حساب می‌آید. این مجموعه در شرق ملبورن واقع شده است.

ملبورن به عنوان پایتخت فرهنگی- ورزشی استرالیا هر ساله میزبان بسیاری از رخدادهای مهم ورزشی جهان است مانند

  1. مسابقات تنیس آزاد استرالیا (Australian Open)، که «اُپن استرالیا» هم نامیده می‌‏شود، که از پربیننده‌ترین مسابقات تنیس در جهان است.
  2. مسابقه فرمول یک گرند پریکس استرالیا (Australian Formula 1 Grand Prix)،
  3. مسابقه ای.‌اف.‌ال گرند فینال (AFL Grand Final)،
  4. مسابقه موتو جی.پی (MotoGP) و
  5. مسابقه اسپرینگ رِیسینگ کارناوال (Spring Racing Carnival).

ملبورن، این پایتخت فرهنگی-ورزشی، تنها شهر در دنیاست که پنج مکان ورزشی استاندارد بین‌ المللی در منطقه‌ تجاری مرکزی (CBD) دارد:

  1. زمین کریکت ملبورن (Melbourne Cricket Ground)
  2. استادیوم داکلند (Docklands Stadium) که به نام حامی مالی آن استادیوم مارول (Marvel Stadium) نیز شناخته می‌شود.
  3. رود لاور آرنا  (Rod Laver Arena)
  4. هایسنس آرنا (Hisense Arena)
  5. پارک المپیک (Olympic Park)

هر سه مورد آخر ورزشگاه‌های چند منظوره‌‏ای هستند که در شهر ملبورن واقع شده ‏اند.

هنر امپرسیونیسم، سبک‌های مختلف رقص، مانند باله و «ملبورن شافل» (Melbourne shuffle) (که به طور معمول با موسیقی الکترونیک اجرا می‌شود. این رقص در دهه 1980 در ملبورن شکل گرفت و تا 1990 محبوب بود) در ملبورن به وجود آمده ‏اند. به همین دلیل ملبورن مرکز مهم فرهنگی-ورزشی، هنری، موزیک کلاسیک و مدرن در استرالیاست.

ملبورن پایتخت فرهنگی-ورزشی کشور استرالیا
ملبورن پایتخت فرهنگی-ورزشی کشور استرالیا

ملبورن قطب اقتصادی ایالت ویکتوریا

اگر قصد مهاجرت، کار و زندگی به ایالت ویکتوریا را دارید، این مطلب به شما اطلاعات مفیدی درباره شرایط کار و اقتصاد پاییتخت این ایالت (شهر ملبورن) خواهد داد.

ملبورن نه تنها قطب تجاری و صنعتی مهمی در استرالیاست که به عنوان قطب اصلی فن‌آوری آن نیز شناخته می‌شود.. طبق آمار سال 2007، شهر ملبورن رتبه 34م را در بین 50 شهر برتر تجاری در کل دنیا به خود اختصاص داده است. قابل ذکر است که اکثر شرکت‌های برجسته استرالیا در این شهر قرار دارند. به عنوان مثال شرکت حفاری معدن «بی‏‌اچ‏‌پی» (BHP Billiton). (شرکت «بی‏‌اچ‌‏پی» را از لحاظ درآمد بزرگ‌ترین شرکت معادن و فلزات در دنیا می‌دانند.)، دفتر اصلی صنعت فن آوری اطلاعات و ارتباطات استرالیا، دفاتر اصلی بانک‌های «ان‏‌ای‏‌بی» (NAB) و «ای‌‏ان‏‌زد» (ANZ)، که از چهار بانک معروف استرالیا هستند و مرکز اصلی صنعت اتوموبیل سازی (با دارا بودن شعب کارخانه‌های بنامی همچون تویوتا و فورد) و همچنین انجمن تجاری استرالیا نیز در این شهر واقع شده‌اند.

همان‌طور که در مطالب بالا نیز اشاره شده‌ است صنعت گردشگری نقش مهمی در اقتصاد شهر ملبورن دارد. طبق آمار سال 2009، این شهر، برای اولین‌‌بار بیش‌تر از شهر سیدنی گردشگر داخلی (حدود 16 میلیون نفر) داشت. شهر ملبورن، چهار فرودگاه دارد که فرودگاه بین المللی ملبورن (2مین فرودگاه با اهمیت استرالیا) یکی از آن‌هاست. فرودگاه بین المللی ملبورن نیز نقش بسزایی در اقتصاد این شهر دارد.

اولین فیلم بلند داستانی «تاریخ سینما»

ملبورن مهد پیدایش صنعت فیلم‏ سازی و سینما نیز به شمار می‌رود. فیلم دار و دسته کِلی (The Story of the Kelly Gang) با مدت زمان حدود ۶۰ دقیقه، اولین فیلم بلند داستانی «تاریخ سینما» به‌ شمار می‌رود. فیلم دار و دسته کِلی، یک فیلم بلند داستانی صامت است که در شهر ملبورن و مناطق اطراف آن فیلم‏ برداری شد و برای اولین بار در ۲۶ دسامبر سال ۱۹۰۶ در تالار آتِنیوم ملبورن (Melbourne Athenaeum) به اکران عمومی درآمد.

پربازدیدترین مکان‏‌های ایالت ویکتوریا

اگر روزی چه به قصد مهاجرت و چه به قصد سفر گذرتان به ایالت ویکتوریا رسید حتماً از موارد زیر که از زیباترین، مهمترین و پربازدیدترین مکان‏های ایالت ویکتوریا و ملبورن هستند، دیدن کنید:

  • پارک ملی بزرگ آت وِی (Great Otway National Park)، (این پارک در جنوب غربی ایالت ویکتوریا واقع شده است. این پارک شامل طیف وسیعی از انواع مختلف گونه ‏ها و پوشش‏های گیاهی‏ ست. در این مجموعه، 3 منطقه کمپینگ موجود است.)
  • باغ وحش ملبورن (Melbourne Zoo) (این باغ وحش قدیمیی‌ترین باغ وحش استرالیاست که زیستگاه دو هزار جاندار مختلف است و بیش‏تر از 320 گونه‏ جانوری را در خود جای داده است. این باغ وحش در 1) «انجمن باغ وحش و آکواریوم» (ZAA)  و 2) «انجمن جهانی باغ وحش‏ها و آکواریوم‏ها» (WAZA)  یک عضو کامل است.)
  • رودخانه ی یارا (Yarra River) با نام تاریخی رودخانه یارایارا (The Yarra Yarra River) (رودخانه‏ ای واقع در شرق مرکزی ویکتوریاست. در ایالت ویکتوریا برای اولین بار طلا در در نزدیکی رودخانه یارا در واراندیت (Warrandyte) کشف شد.)
  • پارک ملی پورت کمپبل (Port Campbell National Park) (یکی از پربازدیترین مکانهای ایالت ویکتوریا و در واقع از مهمترین نقاط توریستی استرالیا به حساب می‌آید این پارک در جنوب غربی ایالت ویکتوریا واقع شده است.)
  • باغ رویال ملبورن (Royal Botanic Gardens Melbourne) (مرکزی علمی-آموزشی و تفریحی در استرالیاست که بیش از ده هزار گونه گیاهی بومی و غیربومی، در آن موجود است).

از دیگر جاهای دیدنی و پدیده‏ های طبیعی شگفت ‏انگیز که جزو پربازدیدترین مکان‏های ایالت ویکتوریاست، می‌توان به دریاچه‏ صورتی استرالیا اشاره کرد. دریاچه هیلیر(Hillier)، رنگ صورتی پررنگی دارد که علت دقیق رنگ صورتی این دریاچه کاملاً شناخته شده نیست و دانشمندان تاکنون نتوانسته ‏اند دلیل رنگ صورتی آن را پیدا کنند.

پربازدیدترین مکان‏های ایالت ویکتوریا
پربازدیدترین مکان‏های ایالت ویکتوریا

ملبورن دومین شهر برتر دانشجویی دنیا

در صورتی که برای ادامه‏ تحصیل، قصد مهاجرت به کشوری دارید، بهتر است بدانید که در سال 2016، ملبورن بعد از پاریس، طبق اعلان رسمی سازمان رنکینگ جهانی، دومین شهر برتر دانشجویی دنیا شناخته شد. نسبت تعداد دانشجویان خارجی به جمعیت کل ملبورن، بیش‏تر از هر شهر دیگری در دنیاست. همچنین وجود صنایع مختلف و انواع کارخانجات تولیدی، فرصت‏های شغلی فراوانی برای فارغ ‏التحصیلان به وجود می ‏آورد که محبوبیت این شهر دانشگاهی را صد چندان می‏کند. تعدادی از معتبرترین و معروف‏ترین دانشگاه‏های دولتی در دومین شهر برتر دانشجویی دنیا (ملبورن)، عبارتند از:

  1. «دانشگاه ملبورن» (University of Melbourne) اولین دانشگاه شهر ملبورن و دومین دانشگاه در استرالیاست که قدمتی 160 ساله دارد. دانشگاه ملبورن 42مین دانشگاه برتر دنیاست. این دانشگاه در رشته ‏های IT، حقوق، حسابداری و دندان‏ پزشکی در زمره‏ پانزده دانشگاه اول دنیا قرار دارد.
  2. «دانشگاه موناش» (Monash University) 3) دانشگاه RMIT (Royal Melbourne Institute of Technology)

قابل ذکر است که امروزه دومین شهر برتر دانشجویی دنیا (ملبورن)، در آموزش عالی و تحقیقات، از نظر علمی و همچنین فعالیت‌های تجاری و صنعتی، بازرگانی، مد، تفریح و جهانگردی قطب مهمی در استرالیا به شمار می ‏آید. مرکز هنری (Arts Centre) ملبورن که مرکز هنری ویکتوریا نیز شناخته می‏شود یک مرکز هنرهای نمایشی ‏ست متشکل از سالن‏های تئاتر و کنسرت. تئاتر پرنسس، سینمای سه بعدی  IMAX و همچنین «مرکز همایش‏ها‌ و نمایشگاه‏های ملبورن» (Melbourne Convention & Exhibition Centre) و… از جمله مراکز فرهنگی-هنری شهر ملبورن هستند.

یکی از مهمترین اختراعات قرن بیستم، توسط دکتر دیوید وارن (Dr David Warren) از مرکز تحقیقات هوانوردی که از شهروندان ملبورن بود، در سال ۱۹۵۸ اتفاق افتاد. او پس از کشته شدن پدرش در سانحه‌ی سقوط یک هواپیما در سال 1934، جعبه‏ سیاه هواپیما (که امروزه در هواپیماهای سراسر دنیا به کار می‌رود) را اختراع کرد.

شبکه تراموای ملبورن در ایالت ویکتوریا

در شهر ملبوزن، بعد از قطار، تراموا (tramway, tram) به عنوان دومین وسیله‏ حمل و نقل عمومی به حساب می‏ آید. تراموا یا واگن برقی، به واگن‏هایی گفته می‏شود که بر روی ریل‌هایی که در سطح خیابان قرار داده شده‏ اند، حرکت می‌کند. ترامواها هم می‌توانند درون‏ شهری باشند و هم بین‏ شهری. شبکه تراموای ملبورن با ۲۵۰ کیلومتر طول، در حال حاضر بزرگ‌ترین شبکه‏ تراموا در دنیاست. شبکه تراموای ملبورن در سال 1884 تاسیس شد. و کار خود را با واگن‏هایی که توسط اسب‏ها کشیده می‏شدند شروع کرد. در سال 1940 تراموای کابلی و تراموای برقی جایگزین نمونه‏ قبلی خود شد.

جالب است بدانید که شبکه‏ تراموای ملبورن نه تنها از جاذبه‏ های توریستی این شهر به حساب می ‏آید و برای حمل و نقل بسیار راحت و مقرون به صرفه است که بهترین رستوران ملبورن نیز یک ترامواست. این تراموا بر اساس رتبه‏ بندی به دست آمده از آراء مسافران، در اپلیکیشن تریپ ادوایزر(Trip Advisor)، رتبه‏ اول را در کیفیت و سرویس ‏دهی دارد. در این رستوران متحرک علاوه بر تجربه‏ ای متفاوت از لذت خوردن غذایی که آشپزهای 5 ستاره ‏ای آن‏ها را تهیه کرده‏ا ند، شما در عین حال، در حال سپری کردن یه تور کامل و دیدنی، دور تا دور ملبورن نیز هستید.

زندگی بومیان-جاذبه‌ی گردشگری
زندگی بومیان-جاذبه‌ی گردشگری

مهاجرت به ایالت ویکتوریا

متخصصین بسیاری هر ساله، امکان جذب شدن به ایالت ویکتوریا را از طریق اسپانسرشیپ ایالتی ویزاهای «۱۹۰» و «۴۸۹» دارند. به واسطه ویزای «۱۹۰»، شما اجازه دارید در هر کجایی از ایالت ویکتوریا که تمایل دارید، زندگی و کار کنید حتا داخل شهر ملبورن. (ویزای «۱۹۰» ویزایی دائمی می‌باشد). ویزای «۴۸۹» (ویزایی موقت است که به شما امکان کار و زندگی در مناطق محروم را می‌دهد). ویزای موقت چهار ساله ایست که به شما امکان زندگی و کار در این ایالت، به جز شهر ملبورن، را می‌دهد. شما در طول این چهار سال فرصت دارید تا به مِلاک‌های لازم و کافی دست پیدا کرده تا بتوانید برای مرحله دوم (اقامت دائم) اقدام کنید.

قابل ذکر است که دریافت اسپانسرشیپ ایالت ویکتوریا، هرگز به معنی اخذ ویزا نیست و ایالت ویکتوریا به خودی خود امکان صدور این ویزاها را ندارد و فقط با اسپانسر کردن متقاضی قادر است پنج امتیاز کمکی برای ویزای «۱۹۰» و ده امتیاز کمکی برای ویزای «۴۸۹» اضافه کند که این امتیازهای کمکی باعث افزایش شانس متقاضی برای دریافت ویزا می‌شوند. دانستن این نکته لازم است که ایالت ویکتوریا مختار است بنا به نیاز خود در بخش‌های مختلف ایالتش؛ بر اساس مهارت‌های تخصصی افراد و توانایی‌هایی که دارند (و تشخیص این که آیا آن فرد گزینه مناسبی از لحاظ توانایی و تخصصی برای او برای زندگی در این ایالت است یا نه)، درخواست متقاضیان نسبت به گرفتن اسپانسرشیپ، را رد یا قبول کند.

شرایط مورد پذیرش برای اخذ اسپانسرشیپ ایالت ویکتوریا

شما برای این که امکان اخذ اسپانسر ایالتی ایالت ویکتوریای استرالیا را داشته باشید باید دارای شرایطی باشید که مورد پذیرش این ایالت است. شرایط مذکور عبارتند از: 1) سابقه کار 2) ارزیابی مدارک توسط سازمان‌های ذی ربط 3) زبان انگلیسی 4) رشته تحصیلی و کاری مورد پذیرش و در صورت الزامی بودن، نامه درخواست شغلی از کارفرما (چرا که برای گرفتن ویزای «۴۸۹» نامه درخواست شغلی الزامیست و همچنین در مورد ویزای «۱۹۰» اگر شما در ایالتی خارج از ایالت ویکتوریا هستید نیز نامه درخواست شغلی الزامی می‌باشد.) و 5) شرایط سنی.

*دانستن این نکته الزامیست که شما در ازای دریافت اسپانسرشیپ ایالت ویکتوریا، متعهد می‌شوید که دو سال اولِ زندگی خود را در ایالت ویکتوریا سپری کنید.

همان‌طور که گفته شد ایالت ویکتوریا هر ساله نیروهای کار زیادی (افراد با تخصص) را اسپانسر می‌کند که برای مهاجرت به استرالیا بروند. شما با گرفتن این اسپانسرشیپ ایالتی (برای ویزای «۱۹۰» استرالیا)، و دریافت پنج امتیاز آن و در نهایت با اخذ مجموع 60-65 امتیاز، قادر خواهید بود درخواست ویزای «۱۹۰» بدهید. در ادامه به توضیح شرایطی که بر اساس آن‌ها شما قادر به گرفتن مجموعِ شصت امتیازِ موردِ نیازتان هستید، اشاره خواهد شد.

برای گرفتن ویزای «۱۹۰» شرایط اخذ اسپانسرشیپ ایالت ویکتوریا عبارت است از:

  1. متقاصی زمانی که برای اخذ این اسپانسرشیپ اقدام می‌کند باید زیر 45 سال باشد.
  2. متقاضی در هر چهار مهارت آیلتس (IELTS) باید حداقل نمره شش داشته باشد. لازم به ذکر است که در بعضی مشاغل شما نیاز به امتیاز آیلتس بالاتری دارید.
  3. اگر جزو افرادی هستید که حداقل شش ماه در این ایالت سابقه‌ کاری دارید، بدانید که نیازی به ارائه نمره آیلتس بالاتر از شش، ندارید.
  4. شغل شما که بر اساس آن درخواست گرفتن اسپانسرشیپ دارید حتما باید در لیست مشاغل مورد نیاز ایالت ویکتوریا باشد.
  5. بر اساس لیست مذکور شما باید در راستای شغلی که در لیست مورد تایید و نیاز ایالت ویکتوریاست، میزان مشخصی سابقه کاری ارائه دهید. مجموع مشاغلی که مورد تایید و نیاز ویکتوریاست و همچنین جزئیات میزان سابقه کاری مورد نیاز در هر کدام، در انتهای مطالب آمده است.
  6. شما باید در زمان مهاجرتتان تا وقتی که شروع به کار می‌کنید، استطاعت مالی کافی داشته باشد. با این که در این رابطه نیازی به ارائه مدارک مالی نیست و ایالت مدارک مالی مربوطه را از شما درخواست نمی‌کند، اما قطعاً داشتن چیزی حدود سی و پنج هزار دلار استرالیا برای یک نفر مهاجر از خارج استرالیا و همچنین داشتن مبلغ اضافی پنجاه هزار دلار ما به ازای هر یک نفر بیش‌تر، الزامیست.
  7. در صورتی که شما در ایالت دیگری زندگی می‌کنید ولی از طرف یکی از صاحبان مشاغل ایالت ویکتوریا پیشنهاد کاری دارید، حتماً نامه‌ پیشنهاد کارتان را ضمیمه‌ درخواست خود، ارسال کنید.
  8. نوشتن یک رزومه کامل، برای دریافت اسپانسرشیپ، الزامیست. رزومه شما باید در سه تا چهار صفحه تهیه ‌شود. شما باید در رزومه خود جزئیات مجموع وظایف و مسئولیت‌های خود (در تمام مشاغلی که در آن‌ها مشغول به کار بوده‌اید) را بنویسید.
  9. در استرالیا کلیه مدارک شما بر اساس شغل انتخابی‌تان ارزیابی می‌شود.

اطلاعاتی که باید در رزومه شما ذکر شود عبارتند از:

  • ضمن درج تاریخ‌های دقیق شروع به کار و خاتمه آن‌ها، همچنین باید تاریخ‌های دوره‌های بیکاری خود را نیز در رزومه‌ی‌تان بنویسید.
  • در صورتی که دوره‌های آموزشی تخصصی گذرانده‌اید، تاریخ و جزئیات مربوط به آن دوره‌ها را در رزومه خود بنویسید و همچنین تاریخ دقیق و جزئیات مربوط به مدرک تحصیلی‌تان را نیز ذکر کنید.

*این نکته را در نظر داشته باشید که اگر رزومه‌ای که ارائه می‌دهید خلاصه و کوتاه باشد و یا موارد فوق الذکر در آن بیان نشده باشد، درخواست شما رد می‌شود و شما تا شش ماه اجازه نخواهید داشت که برای گرفتن اسپانسرشیپ درخواست مجدد بدهید.

** قابل ذکر است که شرایطی که در بالا به آن‌ها اشاره شد، حداقل‌های لازم برای رسیدگی به درخواست متقاضیان است. و در نهایت این ایالت ویکتوریاست که بر اساس نیازمندی‌های شغلی‌اش نسبت به تخصیص اسپانسرشیپ به افراد اقدام میکند.

*** در صورت دارا بودن شرایط بالا، متقاضی می‌تواند با ارائه مدارکی دال بر دارا بودن شرایط مذکور، همچنین رزومه و دیگر مدارک مورد نیاز، درخواست خود را به صورت آنلاین ارائه دهد. و در انتها اگر شما موفق به دریافت ویزا شدید باید مراتب را به دولت ویکتوریا، از طریق ایمیل، اعلام کنید.

**** نکته آخر این که درخواست اسپانسرشیپ ایالت ویکتوریا، برای شما هزینه‌ای ندارد. اما شما موظف هستید اطلاعات تمام اعضای خانواده خود را (اعضای وابسته)، حین ثبت درخواست، اعلام کنید.

مدت زمان مورد نیاز برای رسیدگی به اسپانسرشیپ برای ویزای «۱۹۰»

در حال حاضر، دوازده هفته برای رسیدگی به درخواست اسپانسرشیپ ایالت ویکتوریا، زمان لازم است. قابل ذکر است که منوط به شغل درخواستی شما، این زمان ممکن است در مواردی بیش‌تر هم باشد. نتیجه‌ی درخواست شما، از طریق ایمیل به شما اعلام خواهد شد. بعد از دریافت این ایمیل شما باید در عرض چهار ماه، نسبت به تکمیل فرآیند مهاجرت خود به استرالیا و مراحل بعدی درخواست ویزای «۱۹۰» استرالیا اقدام کنید. (تاریخ اعتبار ایمیل ارسالی چهار ماه است).

وضعیت تحصیلی متقاضیان دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ویکتوریا عبارت است از:

  1. فارغ التحصیل در مقطع دکترا برای متقاضی خارج از استرالیا (به عنوان مثال، ایران) در پنج سال گذشته.
  2. فارغ التحصیل در دیگر مقاطع برای متقاضی خارج از استرالیا (به عنوان مثال، ایران)
  3. فارغ التحصیل در مقطع دکترا، در استرالیا، (غیر از ویکتوریا)، در پنج سال گذشته.
  4. فارغ التحصیل در مقطع دکترا، در ایالت ویکتوریا، در پنج سال گذشته.
  5. فارغ التحصیل در دیگر مقاطع، از استرالیا.
شرایط ایالت ویکتوریا در راه‌ اندازی کسب و کار و سرمایه گذاری
شرایط ایالت ویکتوریا در راه‌ اندازی کسب و کار و سرمایه گذاری

شرایط ایالت ویکتوریا در راه‌ اندازی کسب و کار و سرمایه گذاری

شرایط ایالت ویکتوریا در شاخه نوآوری در کسب و کار عبارت است از:

  1. کسب و کار شما باید برای اقتصاد ایالت ویکتوریا ثمربخش باشد.
  2. شما به عنوان متقاضی، متعهد به اقامت در ایالت ویکتوریا هستید.
  3. کسب و کاری که در ایالت ویکتوریا شکل گرفته است حتماً باید مدیریت و حفظ شود.
  4. نحوه مدیریت کسب و کارتان باید راه‌بردی (استراتژیک) و روزانه باشد.

* کسب و کار شما باید قابلیت‌های زیر را داشته باشد (در دو سال از چهار سال مالی اخیر): 1) حداقل گردش مالی پانصد هزار دلار در سال. و یا در غیر این صورت، شامل یکی از موارد زیر باشد:

1) حداقل ۱۰ درصد از یک شرکت ثبت شده دولتی. ۲) حداقل ۳۰ درصد از یک کسب و کار (با گردش سالانه بیش‌تر از چهارصد هزار دلار استرالیا) ۳) حداقل ۵۱ درصد از یک کسب و کار (با گردش سالانه کم‌تر از چهارصد هزار دلار استرالیا).

 

شرایط ایالت ویکتوریا در شاخه سرمایه گذاری عبارت است از:

  1. مشارکت داشتن در کسب و کاری که هم اکنون در ایالت ویکتوریا پویا است.
  2. شما متعهد می‌شوید که کسب و کاری را که در ایالت ویکتوریا به آن پرداخته‌اید و یا سرمایه ‌گذاری‌ای را که در آن جا انجام داده‌اید (بعد از آن که آن‌ها به رشد و بلوغ رسیدند) را ادامه دهید.
  3. سرمایه‌ گذاری شما، سرمایه‌ گذاری ایست معین شده در سازمان خزانه داری ایالت ویکتوریا.
  4. دارا بودن حداقل سه سال تجربه در مدیریت (منظور داشتن تجربه مستقیم مشارکت در مدیریت می‌باشد) حداقل یک و یا چند کسب و کار واجدِ شرایط.
  5. مدیریت و یا سرمایه ‌گذاری در کسب و کاری که دارای ارزش مالیِ حداقل یک و نیم میلیون دلار باشد.
  6. داشتن کسب و کاری که در آن حداقل 10 درصد سهام داشته باشید (شما یا همسرتان یا هر دوی شما). و یا حداقل مدیریت یک سال از پنج سال مالی (شما یا همسرتان یا هر دوی شما). قابل ذکر است که دو موردی که در این بخش به آن‌ها اشاره شد مواردی هستند که شما را برای سرمایه گذاری واجد شرایط می‌کنند.

** در بخش شاخه سرمایه ‌گذاری، دانستن این نکته بسیار حائز اهمیت است که در ایالت ویکتوریا تامین سرمایه باید از روش‌های زیر انجام شود: ۱) حتماً باید بین سرمایه گذاری‌ها و شرکت‌هایی که تازه تاسیس شده‌اند، تعادل برقرار شود و 2) منابع سرمایه ‌گذاری شما حتماً باید در ایالت ویکتوریا باشد.

شرایط ایالت ویکتوریا در شاخه کارآفرینی عبارت است از:

  1. شما متعهد به ادامه مشارکت و زندگی دائمی در ایالت ویکتوریا خواهید بود در صورتی که به فعالیت کارآفرینی با این ایالت بپردازید.
  2. فعالیت کارآفرینی شما یا باید تامین ‌کننده مالی در ایالت ویکتوریا باشد و یا فعالیت شما به عنوان کارآفرین باید در ایالت ویکتوریا انجام شود.
  3. مورد کارآفرینی پیشنهادی شما حتماً باید برای اقتصاد ایالت ویکتوریا سودبخش باشد.
مشاغل مورد نیاز ایالت ویکتوریا برای مهاجرت
مشاغل مورد نیاز ایالت ویکتوریا برای مهاجرت

مشاغل مورد نیاز ایالت ویکتوریا برای مهاجرت

مجموع مشاغل مورد تایید و نیاز ایالت ویکتوریا و همچنین میزان سابقه کاری مورد نیاز در هر کدام را به ترتیب حروف الفبا مشاهده می‌کنید:

  • الف
  • ادمین پایگاه داده (Database Administrator) / سابقه کار حداقل سه سال
  • آشپز (Chef) / سابقه کار حداقل پنج سال
  • آشپز ((cook / سابقه کار حداقل پنج سال
    ب
  • برنامه نویس (Developer Programmer) / سابقه کار حداقل سه سال
  • برنامه نویس تحلیل گر (Analyst Programmer) / سابقه کار حداقل سه سال
    پ
  • پزشک پرستار (Nurse Practitioner) (حداقل فوق لیسانس) / سابقه کار حداقل دو سال
  • پرستار مراقبت از سالمندان (Registered Nurse :Aged Care ) / سابقه کار حداقل دو سال
  • پرستار سلامت کودک و بهداشت خانواده (Registered Nurse :Child and Family Health ) / سابقه کار حداقل دو سال
  • پرستار سلامت و بهداشت جامعه (Registered Nurse :Community Health ) / سابقه کار حداقل دو سال
  • پرستار ثبت شده (Registered Nurse :Critical Care and Emergency) (مراقبت بحرانی و اورژانس) / سابقه کار حداقل دو سال
  • پرستار بازتوانی Registered Nurse :Developmental Disability)) / سابقه کار حداقل دو سال
  • پرستار معلولیت و توانبخشی (Registered Nurse :Disability and Rehabilitation) / سابقه کار حداقل دو سال
  • پرستار پزشکی Registered Nurse: Medical)) / سابقه کار حداقل دو سال
  • پرستار آموزش پزشکی (Registered Nurse: Medical Practice) / سابقه کار حداقل دو سال
  • پرستار سلامت روانی (Registered Nurse : Mental Health) / سابقه کار حداقل دو سال
  • پرستار بعد از اتاق عمل (Registered Nurse: Perioperative) / سابقه کار حداقل دو سال
  • پرستار اتاق عمل (Registered Nurse: Surgical) / سابقه کار حداقل دو سال
  • پرستاران عمومی (Registered Nurses nec) / سابقه کار حداقل دو سال
  • پزشک بیماری پا (Podiatrist) / سابقه کار حداقل دو سال
    ت
  • تکنولوژیست (Engineering Technologist) / سابقه کار حداقل دو سال
  • تحلیلگر کسب و کار ICT (ICT Business Analyst) / سابقه کار حداقل پنج سال
  • تحلیلگر سیستم (Systems Analyst) / سابقه کار حداقل سه سال
  • تستر (آزمایش کننده) نرم‌افزار (Software Tester) / سابقه کار حداقل سه سال
  • تکنسین پزشکی هسته‌ای (Nuclear Medicine Technologist) / سابقه کار حداقل دو سال
  • تکنسین دکل‌های مخابراتی (Telecommunications Linesworker) / سابقه کار حداقل پنج سال
  • تکنسین دکل‌های مخابراتی (Telecommunications Linesworker) / سابقه کار حداقل پنج سال
    ج
  • جوشکار (Welder “First Class”) / سابقه کار حداقل پنج سال
    د
  • دانشمند کشاورزی (Agricultural Scientist) / سابقه کار حداقل دو سال
  • دامپزشک (Veterinarian) / سابقه کار حداقل سه سال
    ر
  • ریاضی دان (Mathematician) / سابقه کار حداقل دو سال
  • روانشناس بالینی (Clinical Psychologist) / سابقه کار حداقل دو سال
  • ریخته‌گری با ماشین آلات فلزی Metal Machinist <First Class>)) / سابقه کار حداقل پنج سال
    س
  • سونوگراف (Sonographer) / سابقه کار حداقل دو سال
  • سازنده دیگ بخار (Metal Fabricator) / سابقه کار حداقل پنج سال
    ش
  • شکل دهنده ورقه‌های فلزی در کارگاه (Sheetmetal Trades Worker) / سابقه کار حداقل پنج سال
    ع
  • عایق کار بام (Roof Plumber) / سابقه کار حداقل پنج سال
    ف
  • فیزیوتراپیست (Physiotherapist) / سابقه کار حداقل دو سال
    ق
  • قناد (Pastrycook) / سابقه کار حداقل پنج سال
    ک
  • کابینت ساز (Cabinetmaker) / سابقه کار حداقل پنج سال
  • کارگر تخصصی تجهیزات الکترونیکی (Electronic Equipment Trades Worker) / سابقه کار حداقل پنج سال
    گ
  • گفتار درمان (Speech Pathologist) / سابقه کار حداقل دو سال
    ل
  • لوله‌کش تهویه مطبوع و تجهیزات مکانیکی (Airconditioning and Mechanical Services Plumber) / سابقه کار حداقل پنج سال
  • لوله کش (Drainer) / سابقه کار حداقل پنج سال
  • لوله کش گاز (Gasfitter) / سابقه کار حداقل پنج سال
    م
  • مهندس عمران ((Civil Engineer / سابقه کار حداقل دو سال
  • مهندس برق (Electrical Engineer) / سابقه کار حداقل دو سال
  • مشاور کشاورزی (Agricultural Consultant) / سابقه کار حداقل دو سال
  • مدیر منابع انسانی (Human Resource Manager ) / سابقه کار حداقل پنج سال
  • مدیر پروژه‌های کامپیوتری ICT (ICT Project Manager) / سابقه کار حداقل سه سال
  • مهندس نرم افزار (Software Engineer) / سابقه کار حداقل سه سال
  • متخصص امنیت شبکه‌های کامپیوتری ICT (ICT Security Specialist) سابقه کار حداقل سه سال
  • مهندس شبکه و سیستم های کامپیوتری (Computer Network and Systems Engineer) / سابقه کار حداقل سه سال
  • مدیریت هتل یا متل (Hotel or Motel Manager) / سابقه کار حداقل پنج سال
  • مدیر اطلاعات سلامت و بهداشت (Health Information Manager) / سابقه کار حداقل دو سال
  • مامایی (Midwife) / سابقه کار حداقل دو سال
  • متخصص تغذیه (Dietitian) / سابقه کار حداقل دو سال
  • متخصص کاردرمانی (Occupational Therapist) / سابقه کار حداقل دو سال
  • مددکار اجتماعی (Social Worker) / سابقه کار حداقل دو سال
  • معلم پیش‌دبستانی (Early Childhood (Pre-primary School) Teacher) / سابقه کار حداقل دو سال
  • مدیر مهدکودک (Child Care Centre Manager) / سابقه کار حداقل دو سال
  • معلم مدرسه ابتدایی (Primary School Teacher) / سابقه کار حداقل دو سال
  • معلم مدرسه متوسطه (Secondary School Teacher) / سابقه کار حداقل دو سال
  • مترجم رو در رو (Interpreter) / سابقه کار حداقل دو سال
  • مهندس مکانیک (Mechanical Engineer) / سابقه کار حداقل دو سال
  • مکانیک سیستم تهویه مطبوع (Airconditioning and Refrigeration Mechanic) / سابقه کار حداقل پنج سال
    ن
  • ناظر ساختمان ( (Building Associate/ سابقه کار حداقل دو سال
  • نقشه‌کش عمران (Civil Engineering Draftsperson) / سابقه کار حداقل دو سال
  • نقشه کش برق (Electrical Engineering Draftsperson) / سابقه کار حداقل دو سال
  • نانوا (baker) / سابقه کار حداقل پنج سال
    کلام آخر مهاجرت به ایالت ویکتوریا
    کلام آخر مهاجرت به ایالت ویکتوریا

    کلام آخر

     

    کلام آخر این که اگر دوست دارید بعد از مهاجرت به این کشور پهناور، فرد قابل اعتمادی در میان مردم باشید، بهتر است به این نکته دقت کنید که مدارک تحصیلی و یا موفقیت‏‌های افراد، مورد ارزش‏‌گذاری و توجه مردم استرالیا نیستند و نه تنها در مورد خودشان این موارد را مرکز توجه قرار نمی‌‏دهند که اگر کسی چنین کاری کند، به او بی‌اعتماد می‌شوند. این نکته به این معنی نیست که آن‏ها برای تحصیلات یا سواد ارزش قائل نیستند بلکه به این معناست که از دستاوردهای‏شان به عنوان گزینه‏‌ای برای ابراز وجود و معتبر کردن خود بین دیگران استفاده نمی‏‌کنند.

    ضمن سپاس از همراهی شما در مطالعه  این متن، شما می‌توانید جهت کسب اخبار و اطلاعات جدید و به روز، ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.