دانشگاه مونترال

0

آشنایی با دانشگاه مونترال

دانشگاه مونترال کانادا Université de Montréal (موسوم به UdeM) یک موسسه آموزش عالی فرانسوی زبان است. از نظر تحقیق به عنوان یکی از مهمترین دانشگاه های کانادا شناخته می شود. این دانشگاه به عنوان برترین دانشگاه فرانسوی زبان کشور کانادا قلمداد می شود و در سایت های رتبه بندی در میان 120 دانشگاه برتر دنیا جای دارد.

در حال حاضر در حدود 40 هزار دانشجو از سراسر دنیا در حال به تحصیل در این دانشگاه می پردازند. از این تعداد عنوان شده، 9 هزار دانشجو را دانشجویان بین المللی تشکیل می دهند. علاقه مندی دانشجویان بین المللی برای تحصیل در دانشگاه مونترال به مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری معطوف می شود. بدین صورت که 42 درصد دانشجویان در مقطع کارشناسی و 52 درصد در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل می باشند.

بسیاری از فارغ التحصیلان این دانشگاه هم در کانادا و هم در سطح بین المللی به شهرت آن کمک کرده اند. نخست وزیر کانادا پیر الیوت ترودو، نخست وزیر کبک رابرت بوراسا، ژاک پاریزو و پائولین ماروئیس، فیزیکدان هوبرت ریوز، نمایشنامه نویس آنتونین میلت، حقوقدان لوئیز آربور دبیر کل La Francophonie Michaëlle Jean، کارگردان فیلم دنیس آرکاند، بازرگان پیر کارل پلادو، پزشک لوسیل تیزدیل، متخصص اطفال یوهان لیو و نویسنده کیم توی، فقط بخشی از افراد سرشناس تحصیل کرده در دانشگاه مونترال کانادا می باشند.

دانشگاه UdeM واقع در کوه رویال، در قلب مونترال، یک محیط استثنایی را اشغال می کند، دو سوم آن را مناطق جنگلی تشکیل می دهد. سه ایستگاه مترو و چندین خط اتوبوس دسترسی مستقیمی به محوطه دانشگاه دارند، که مشرف به یک منطقه جهانی است که دارای رستوران، کافه، کتابفروشی و انواع خدمات است.

 

آشنایی با دانشگاه مونترال

تاریخچه دانشگاه

در سال 1878، دانشگاه Laval à Montréal دارای سه دانشکده الهیات، حقوق و پزشکی در سه ساختمان مجزا قرار داشت: Grand Séminaire de Montréal، اتاق مطالعه Sulpians و Château Ramezay. در سال 1887 میلادی، دانشکده چهارم تأسیس شد: دانشکده هنر.

در همان سال، École Polytechnique de Montréal، که در سال 1873 تاسیس شد و به دانشگاه Laval à Montréal وابسته شد. در سال 1915، École des hautes études commerciales، اولین مدرسه مدیریتی کانادا در سال 1907 تاسیس گردید و اکنون به عنوان HEC Montréal شناخته می شود.

در سال 1920، این دانشگاه منشور مدنی خود را از مجلس قانونگذاری کبک دریافت کرد و نام Université de Montréal را پذیرفت و دانشکده ها و مدارسی را که تا آن زمان وابسته به آن بودند به طور رسمی ادغام کرد. در سال 1926، معمار ارنست کورمیر مأموریت یافت تا نقشه های دانشگاه جدید را که در زمینی که دانشگاه اخیراً در منطقه Côte-des-Neiges در دامنه شمالی کوه رویال وجود داشت، احداث کند. ساخت و ساز در سال 1928 آغاز شد اما با رکود بزرگ 1930، دانشگاه جدید 15 سال پس از شروع ساخت و ساز به طور رسمی در سال 1943 افتتاح گردید.

 

تاریخچه دانشگاه مونترال

دانشکده های دانشگاه مونترال کانادا

این مجموعه یکی از بزرگترین و مهمترین دانشگاه های کانادا محسوب می‌شود که بیش از 700 برنامه تحصیلی در دانشکده‌های UdeM ارائه می‌شود. دانشگاه مونترال دارای 15 دانشکده و دو مدرسه HEC Montréal و Polytechnique Montréal و همچنین حدود سی موسسه بهداشتی وابسته است. در زمینه تحقیق و پژوهش، UdeM به عنوان یکی از پویا ترین دانشگاه های کانادا شناخته شده است. در محوطه دانشگاه بیش از 465 واحد تحقیقاتی وجود دارد.

  1. دانشکده هنر و علوم
  2. دانشکده دندانپزشکی
  3. دانشکده آموزش
  4. دانشکده طراحی محیط
  5. دانشکده کینزیولوژی
  6. دانشکده حقوق
  7. دانشکده پزشکی
  8. دانشکده موسیقی
  9. دانشکده بینایی‌سنجی
  10. دانشکده پرستاری
  11. دانشکده بهداشت عمومی
  12. دانشکده داروسازی
  13. دانشکده دامپزشکی
  14. دانشکده مطالعات تکمیلی
  15. دانشکده مدیریت کسب‌وکار

 

دانشکده های دانشگاه مونترال کانادا

برترین رشته های تحصیلی

تنوع بالای رشته های تحصیلی در دانشگاه مونترال سبب می گردد تا دانشجویان با فراغ بال و با توجه به علاقه مندی خود برای رشته های تحصیلی مورد نظر اقدام نمایند. از برترین رشته های تحصیلی دانشگاه مونترال می توان به رشته های همچون مدیریتی کتابخانه و اطلاعات، آمار و احتمالات، علوم دامپزشکی، زبان شناسی، ریاضیات، علوم کامپیوتر، داروسازی و پرستاری اشاره نمود.

تمامی رشته های عنوان شده از جایگاه مناسبی در سایت های رتبه بندی برخوردار می باشند. از همین رو علاقه مندان به ادامه تحصیل در رشته های فوق الذکر قادر خواهند بود با مدارک مورد نیاز که در ادامه به آنها اشاره می شود برای ادامه تحصیل در این دانشگاه اقدام نمایند.

 

مدیریت کتابخانه و اطلاعات

شرایط دریافت پذیرش از دانشگاه مونترال

برای دریافت پذیرش از دانشگاه مونترال باید چند نکته را در نظر داشته باشید. برای اخذ پذیرش تحصیلی ابتدا باید پیش نیازهای دانشگاه را به خوبی مطالعه نمایید و همه موارد لازم را آماده نمایید. مدارک تحصیلی شخص و مدرک زبان مورد نیاز دانشگاه جزو موارد اصلی می باشند که با آماده کردن آنها می توانید درخواست پذیرش خود را به دانشگاه ارسال نمایید.

در فرستادن مدارک برای اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر باید مهلت ارسال درخواست را در نظر داشته باشید. سال تحصیلی در کبک به صورت معمول به دو دوره ترم پاییز و ترم زمستان تقسیم می گردد. البته ترم های بهار و تابستان هم در دانشگاه های کبک وجود دارند که دوره های کوتاه تری را ارائه می دهند. بنابراین پذیرش از دانشگاه باید حدودا قبل از اول مارچ برای ترم پاییز و قبل از اول نوامبر برای ترم زمستان اخذ گردد.

روند اخذ پذیرش در دانشگاه مونترال به صورت آنلاین صورت می گیرد. در همین خصوص دانشجویان در زمان مقرر می بایست مدارک مورد نیاز که در ادامه به آنها اشاره می شود، ارسال نمایند. به صورت میانگین بازه های زمانی مورد نیاز برای بررسی پرونده بین 20 تا 40 روز به طول می انجامد.

مدارک مورد نیاز

  • مدارک هویتی: شناسنامه و پاسپورت
  • سوابق تحصیل: دانشجویان متناسب با مقطع انتخابی می بایست مدارک تحصیلی گذشته خود را به همراه ریز نمرات برای دانشگاه ارسال نمایند.
  • مدرک زبان: با توجه به ارائه دروس به زبان فرانسوی، ارائه مدرکی دال بر تسلط بر این زبان متناسب با رشته و مقطع تحصیلی الزامی است.
  • توصیه نامه: دانشجویان برای اخذ پذیرش ملزم به ارائه توصیه نامه از اساتید برای اثبات توانمندی خود می باشند.

 

شرایط دریافت پذیرش از دانشگاه مونترال

نوشته های مرتبط

آزمون GRE چیست؟

دانشگاه ویکتوریا

نوشته های مرتبط

آزمون GRE چیست؟

دانشگاه ویکتوریا

هزینه های تحصیل در دانشگاه مونترال

متوسط هزینه های تحصیل در ایالت کبک در مقایسه با سایر ایالت های کانادا به مراتب پایین تر می باشد. به صورت کلی هزینه های تحصیل در دانشگاه مونترال بین 7 تا 25 هزار دلار در سال تخمین زده می شود. شهریه دقیق دانشگاه متناسب با رشته و مقطع تحصیلی متفاوت می باشد.

به صورت معمول هزینه های دوره کارشناسی بین 8 تا 10 هزار دلار و شهریه تحصیل در دوره های کارشناسی ارشد بیم 9 تا 14 هزار دلار در سال در نظر گرفته می شود. همانگونه که اشاره شد، هزینه های تحصیل در این دانشگاه متناسب با رتبه جهانی و جایگاه مناسب در میان دانشگاه های کانادا بسیار مقرون به صرفه می باشد.

بورسیه های تحصیلی

دانشگاه مونترال UdeM به دانشجویان کمک و بورس تحصیلی مختلف ارائه می دهد. بورس تحصیلی به طور کلی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و مبتنی بر لیاقت و شایستگی دانشجویان است. دانشجویان به هنگام دریافت پذیرش، علاقه مندی خود را برای دریافت بورسیه های تحصیل اعلام می نمایند و متناسب با شرایط به آنان بورسیه تحصیلی نعلق می گیرد.

هزینه های زندگی

یکی از ارکان اساسی تحصیل در یک کشور، هزینه های زندگی و جاری در کشور و شهر مورد نظر می باشد. شهر مونترال به عنوان یکی از ارزان ترین شهرهای کانادا با ارائه کیفیت زندگی بسیار ایده آل به شمار می رود و در صدر برترین شهرهای دانشجویی قرار دارد. متوسط هزینه های زندگی در این شهر برای دانشجویان بین 1100 تا 1400 دلار تخمین زده می شود.

  1. اجاره مسکن: 500 تا 700 دلار
  2. هزینه خوراک: 300 تا 400 دلار
  3. هزینه حمل و نقل: 60 تا 90 دلار
  4. هزینه های تلفن و اینترنت: 40 تا 70 دلار

 

هزینه های زندگی

مزایای تحصیل در دانشگاه مونترال

تنوع رشته های تحصیلی، رتبه جهانی ایده آل و بهره گیری از اساتید مجرب، فقط بخشی از مزایای تحصیل در دانشگاه مونترال می باشد. آشنایی با مزایای این دانشگاه به دانشجویان کمک می کند تا با آگاهی کامل پای در این مسیر بگذارند. در ادامه به برترین مزایای تحصیل در دانشگاه مونترال کبک اشاره می شود.

کسب اقامت کانادا

یکی از برترین مزایای تحصیل در دانشگاه مونترال، شرایط دریافت اقامت کشور کانادا می باشد. دانشجویان با تحصیل در این دانشگاه قادر خواهند بود از روش های متعدد از جمله PEQ برای دریافت اقامت کانادا اقدام نمایند. همچنین به به واسطه کیفیت آموزشی بالای دانشگاه مونترال، شانس ورود به بازار برای دانشجویان بسیار بالاست.

 

کسب اقامت کانادا

 

هزینه های بسیار مناسب تحصیل و زندگی

ایالت کبک به عنوان یکی از ارزان ترین ایالت های کانادا برای زندگی به شمار می شود. این نکته به همراه کیفیت بالای آموزشی دانشگاه مونترال، سبب می گردد که تحصیل در این دانشگاه در صدر لیست دانشجویان قرار گیرد. لازم به ذکر است که میزان شهریه های دانشگاه مونترال به مراتب پایین تر از سایر دانشگاه های مطرح کانادا است.

احساس امنیت

شما به عنوان یک دانشجوی بین المللی در شهرهای کانادا احساس راحتی خواهید کرد زیرا بسیاری از دانشجویان برای تحصیل از همه نقاط جهان به اینجا می آیند. مونترال محلی شناخته شده برای استقبال از مهاجران از اقصی نقاط جهان است. مونترال به عنوان کلان شهر کبک و دومین شهر بزرگ فرانسه زبان در جهان پس از پاریس، خود را به دلیل چند فرهنگی بودن و جهان وطنی بودن متمایز می کند. از همین رو دانشجویان با تحصیل در دانشگاه مونترال قادر خواهند بود تا از تجربه مناسب زندگی در این شهر بهره مند شوند.

 

احساس امنیت

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.