مهاجرت ورزشکاران به هلند در سال 2021

1

در این مقاله از سایت موسسه حقوقی مهاجرتی رهپویان مهاجر آتی نگر می خواهیم درباره مهاجرت ورزشکاران به هلند صحبت کنیم تا به خوبی با این شرایط آشنا شوید. با ما همراه باشید. هلند کشوری است که از لحاظ جغرافیایی و سطح زندگی در رتبه خوبی قرار دارد. اگر ورزشکار هستید و قصد مهاجرت به یک کشور خوب را دارید، بهتر کمی درباره کشور هلند و شرایط مهاجرت ورزشکاران به هلند اطلاعات کسب کنید!

روش های مختلفی برای مهاجرت به هلند وجود دارد که یکی از این روش ها، اخذ اقامت برای ورزشکاران است. این نوع اقامت، شرایط ویژه ای را برای مهاجران به اروپا مهیا می کند. ورزشکاران ممتازی که در تیم های لیگ بازی می کنند و همچنین ورزشکاران مشهور و شناخته شده می توانند مجوز اقامت را از این کشور دریافت کنند. اگر جزو این ورزشکاران هستید، باید از طریق فعالیت های ورزشی خود در کشورتان به صورت حرفه ای کسب درآمد کرده باشید، و همچنین باید مقام  و رتبه های بالایی در زمینه ی  ورزشی بدست آورده باشید، به طوری که ورزش کردن را باید به عنوان حرفه ی اصلیتان در نظر بگیرید. این به این معنی است که درآمد اصلی فرد متقاضی با بستن قرارداد رسمی با اسپانسر به دست می آید و مدارک دال بر پرداخت مالیات و بیمه نیز باید ارائه شود.
در این میان، مهاجرت از طریق ورزش شرایط متفاوت تری با سایر روش ها داشته و هر کسی نمی تواند از این طریق اقدام کند. این به این معنی است که هرکسی که صرفا خود را ورزشکار می داند، نمی تواند ویزای ورزشی دریافت کند. البته برای رفتن به این کشور  راه های دیگری مانند مهاجرت به هلند از طریق تحصیل نیز وجود دارد.

بیایید کمی درباره مزایای اقامت هلند صحبت کنیم…

با دریافت اقامت هلند می توانید به راحتی و بدون داشتن ویزا به سراسر کشورهای عضو اتحادیه ی اروپا و شنگن سفر کنید و نیز از مزایای تحصیل رایگان استفاده کنید و مشغول به کار شوید و همچنین حساب بانکی باز کنید و بدون هیچ محدودیتی به تجارت بپردازید. همچنین می توانید از تسهیلات بانکی همه ی کشورهای عضو اتحادیه اروپا استفاده کرده، از امکانات رایگان پزشکی و رفاهی بهره مند شوید و از طریق مجوز اقامتتان، به خرید املاک در هلند اقدام کنید.

درواقع پس از دریافت این مجوز، شهروند اتحادیه ی اروپا محسوب می شوید و می توانید از مارک تجاری اروپایی استفاده کنید، ازقوانین تجاری و گمرکی آزاد اتحادیه ی اروپا بهره مند می شوید و امکان افتتاح حساب شرکتی و شخصی برای شما فراهم می شود.

اخذ ویزا برای افراد متقاضی که ملیت کشورهای آمریکا، انگلستان و کانادا را دارند راحتتر خواهد بود. با اخذ اقامت هلند، همه ی اعضای خانواده شما در کلیه ی کشورهای اتحادیه ی  اروپا و عضو شنگن از مزایای اقامت بهره مند می شوند. از دیگر ویژگی ها این است که به بیش از ۱۴۵ کشور دنیا  می توانید مسافرت کنید.

هیچگونه محدودیت سنی جهت اخذ اقامت اروپا از طریق کشورهای اروپایی وجود ندارد. پس از گذشت پنج سال زندگی در هلند، می توانید در خواست تابعیت نموده و شهروندی خود را (پاسپورت اروپایی) دریافت نمایید.

خب. حال نوبت شرایط درخواست ویزای ورزشی می رسد:

 

درخواست ویزای ورزشی:

این نوع ویزا در اکثر کشورهای دنیا معمولاً به صورت موقت بوده و به افرادی اعطاء می شود که در حوزه ی ورزش حرفه ای مشغول به فعالیت اند و یا در سنین پایه، قصد فعالیت ورزشی، همکاری با تیم های خارجی و یا شرکت در دوره های آموزشی طولانی مدت را دارند.
با داشتن این ویزا، فرد می تواند تا زمان اعتبار آن، در کشور مذکور اقامت داشته و فعالیت ورزشی خود را تحت  قوانین و ضوابطی که در هنگام پذیرش قبول کرده، ادامه دهد.

هلند نیز مانند تمام کشورهای دنیا برای مجوز دادن به فعالیت مهاجران بر اساس پروتکل های تعریف شده اقدام به تعریف انواع ویزا کرده است. این ویزاها مشابه ویزاهای کشورهای عضو اتحادیه ی اروپا هستند. ویزای ورزشی هلند نیز مانند سایر ویزاهای اعطاء شده به مهاجران در این کشور تحت شرایط خاصی به فرد متقاضی داده می شود.

به طور کلی این موضوع را باید بدانید که دریافت ویزای ورزشی، یکی از سخت ترین اقامت هایی است که در کشور هلند می توانید دریافت کنید.

برای این منظور، مهمترین و شاید اصلی ترین شرط این است که در رشته ورزشی که در حال فعالیت در آن هستید، در سطح جهانی کاملا شاخص و شناخته شده و مدال آور باشید.
شاید بتوانیم با ذکر یک مثال این موضوع را برای شما دقیق تر بیان کنیم.
اخیراً یکی از ورزشکاران زن کشور ما توانست ویزای ورزشی کشور هلند را دریافت نماید و پس از آن، با عضویت در تیم ملی تکواندو این کشور، اقامت دائم این کشور را دریافت کرد. این ورزشکار ایرانی تا قبل از دریافت ویزا به عنوان اولین زن ایرانی دارنده مدال المپیک شناخته می شد. او توانست در رشته تکواندو، در المپیک با تیم ملی ایران مدال برنز را برای اولین بار در تاریخ ایران کسب کند. به همین دلیل، این شخص دارای ویژگی ممتاز و شاخصی می باشد و با توجه به ضعف کشور هلند در رشته تکواندو، به راحتی توانست برای عضویت در تیم ملی این کشور، ویزای ورزشی و سپس ویزای اقامت دائم دریافت کند.

می خواهیم با یک مثال از یکی از ورزش های شناخته شده در دنیا، شما را با نحوه مهاجرت ورزشکاران به هلند آشنا کنیم.

درخواست ویزای ورزشی هلند

 

مهاجرت فوتبالیست ها به هلند

فوتبال یکی از برترین و محبوب ترین ورزش ها در سراسر دنیا است. امروزه مهاجرت از طریق فوتبال، به دلیل استعدادهای مختلف فوتبالی از سراسر دنیا، به یک عامل بزرگ برای پیشرفت لیگ ها و فوتبال کشورها تبدیل شده است.

کشور هلند در رشته ورزشی فوتبال در سطح بسیار بالایی قرار داشته و تقریباً می توان گفت نیازی به ورزشکاران مهاجر در این رشته ندارد. زیرا حتی مهاجران در رشته ورزشی فوتبال در این کشور در سنین پایین و با استفاده از تست استعداد یابی فوتبال در هلند جذب می شوند و پس از جذب، وارد آکادمی های متعدد تیم های باشگاهی هلند شده و از کودکی فوتبال را به صورت اصولی و آکادمیک و حرفه ای فرا می گیرند. با توجه به گفته های فوق شاید متوجه شده باشید که دریافت ویزای ورزشی از کشور هلند آن هم از طریق فوتبال تا چه میزان سخت است. اگر همچنان مسرانه بدنبال چنین ویزایی هستید، بهتر است ادامه این مطلب را دنبال کنید:

 

روش های مهاجرت به هلند از طریق فوتبال:

با توجه به مطالب فوق، شما به جای تلاش برای دریافت ویزای ورزشی هلند، باید سعی داشته باشید تا از طریق فوتبال ویزای کار این کشور را برای اقامت اولیه دریافت کنید.
از این طریق بسیار راحت تر از ویزای ورزشی خواهید توانست تا اقامت هلند را دریافت نمایید.
برای این کار نیز روش های گوناگونی وجود دارد که بسته به سن و شرایط فوتبالیست ممکن است متفاوت باشد.

  • ترانسفر مستقیم:

این روش معمولاً برای بازیکنان ۱۶ سال به بالا و بیشتر در رده ی سنی بزرگسالان در نظر  گرفته می شود. البته در فوتبال هلند، سن یکی از تأثیرگذارترین عوامل در جذب بازیکن خارجی است. این به این معنی است که هرچه سن شما کمتر باشد، شانس شما نیز برای حضور در تیم های لیگ اردیویسه یا لیگ دسته اول هلند بیشتر خواهد بود.
به صورت طبیعی اگر سن شما بالاتر از ۳۰ سال باشد، شانس بسیار کمی برای حضور در لیگ این کشور خواهید داشت؛ چراکه لیگ هلند بیشتر بر روی جوانان سرمایه گذاری می کند. بیشترین شانس شما برای ترانسفر مستقیم و حضور در فوتبال حرفه ای هلند نیز در سنین بین ۱۸ تا ۲۲ سال است.

 

  • مدارس فوتبال هلند:

یکی دیگر از راه هایی که شما می توانید برای مهاجرت به هلند از طریق فوتبال اقدام کنید، مدارس فوتبال این کشور هستند. مدارس فوتبالی در این کشور، فوتبالیست ها در سنین پایه و برای کودکان و نونهالان در سنین بین 10 تا 18 سال را در دوره های مشخصی جذب کرده و برای خود فوتبالیست و همراه او ویزای کوتاه مدت (بسته به دوره ی آموزشی) ارائه می کند. موارد بسیاری وجود داشته که فوتبالیست توانسته است از طریق همین مدارس جذب تیم های پایه باشگاه هایی مانند آژاکس آمستردام شده و از این طریق ویزا دریافت نموده است.

مهاجرت فوتبالیست ها به هلند

 

  • مهاجرت از طریق تست فوتبال در هلند:

این روش مرسومی برای دریافت اقامت مهاجران به هلند از طریق فوتبال نمی باشد. در این روش، شخص در کشور مبدا، به وسیله استعداد یاب ها به خارج از کشور و به ایجنت های هلندی معرفی شده و پس از آن، ایجنت از طریق تست فوتبال و با استفاده از نفوذی که در تیم های هلندی دارد، می تواند فوتبالیست را ترانسفر کند. موفقیت این روش در تیم های پایه بسیار بیشتر از تیم های بزرگسال است.

 

  • شرکت در دوره های مربیگری:

در هر سنی که هستید، می توانید با پرداخت هزینه های دوره مربیگری، دراین دوره ها که توسط باشگاه های فوتبال در اروپا برگزار می شوند، شرکت کنید.

برای مثال هر ساله باشگاه رئال مادرید به عنوان پر افتخار ترین باشگاه جهان، این دوره ها را در مادرید اسپانیا برگزار می کند. برای این دوره ها نیز ویزاهای کوتاه مدت اعطاء خواهد شد.

چهار موردی که در بالا معرفی شد، بهترین روش های مهاجرت ایرانیان از طریق فعالیت های ورزشی در زمینه فوتبال هستند. با توجه به مطالب بیان شده به خصوص در قسمت روش های مهاجرت به هلند از طریق فوتبال، حتما تا به حال فهمیده اید که این کار اصلا ساده نیست.

دریافت ویزای ورزشی آن هم از طریق رشته ورزشی مانند فوتبال به دلیل تعداد زیاد متقاضیانی که دارد، همواره دارای جزئیات دقیق و سخت گیرانه ای است که هر فرد قبل از درخواست باید از تمامی آن ها آگاه باشد. ساختار دقیق این کشور و دقت بالا در اعطای ویزای کار و ویزای ورزشی در هلند نیز باعث شده است تا شما نیاز به یک مشاور آگاه که از تمامی مراحل اطلاع کامل دارد، داشته باشید.

 

امیدواریم با مطالعه این صفحه، به خوبی با روش های مهاجرت ورزشکاران به هلند آشنا شده باشید…

1 نظر
  1. مازیار می گوید

    سلام من پسرم مهاجم بازیساز خوبم معمولی میخواستم لیگ زنان برایش یا یو اس ای برم بیکارم پرهسرم ساحل

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.