مهاجرت عکاسان به کانادا چگونه است؟ شغل عکاسی در کانادا

0

در این پست به بررسی مهاجرت عکاسان به کانادا و بازار کار شغل عکاسی در کانادا خواهیم پرداخت. عکاسی از جمله حرفه‌هایی است که می‌تواند تعاریف متفاوتی داشته‌باشد و از دیدگاه‌های متفاوتی می‌توان به آن نگریست. از جمله عکاسی هنری، عکاسی خبری، عکاسی صنعتی، عکاسی پرتره و بسیاری دیگر. در صورتی که در هریک از این شاخه‌ها فعالیت دارید، و به مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم این کشور می‌اندیشید، مقاله زیر را بخوانید تا با انواع روش‌های مهاجرت عکاسان به کانادا آشنا شوید.

حرفه عکاسی در لیست مشاغل اکسپرس اینتری کانادا باکد شغلی یا ناک 5221 مشخص شده‌است. تعریف این حرفه در سیستم طبقه‌بندی مشاغل کانادا یا NOC به این صورت است:

عکاس‌ها از دوربین استفاده می‌کنند تا از افراد، وقایع، صحنه‌ها، مواد و مصالح، محصولات و تولیدات و دیگر موارد مشابه عکاسی کند. عکاس‌ها عموما در یک آتلیه‌ی عکاسی، دفتر روزنامه یا مجله، موزه‌ها و مراکز دولتی به کار گرفته می‌شوند و یا خوداشتغال هستند و به صورت مستقل کار می‌کنند. برای اطلاعات بیشتر مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی را نیز مطالعه فرمایید.

مهاجرت عکاسان به کانادا

وظایف شغلی بعد از مهاجرت عکاسان به کانادا

وظایف اصلی که در سیستم طبقه‌بندی مشاغل کانادا که برای این حرفه تعریف شده‌است را می‌توان به طور خلاصه در فهرست زیر مشاهده نمود. عکاسانی که از اکسپرس اینتری کانادا برای دریافت اقامت دائم استفاده می‌کنند باید همه یا بعضی از وظایف زیر را بر عهده بگیرند:

  • باید بتواند با بررسی ملزومات سوژه‌ی عکاسی از نظر اینکه باید چه نوع دوربین، فیلم، و چه نوع تجهیزات نور و پشت‌صحنه‌ای استفاده شود را تعیین کند
  • باید بتواند کمپوزیسیون تصویر را تعیین کند و تطابق‌های تکنیکی در تجهیزات و سوژه‌ی عکاسی را ایجاد نماید
  • انتطار می‌رود بتواند برای انتقال تصاویر به کامپیوتر با اسکنر کار کند
  • انتطار می‌رود بتواند برای ادیت و ایجاد تغییرات در تصاویر با کامپیوتر کار کند
  • انتطار می‌رود بتواند تصاویر موجود را ادپت کند و تصاویر جدید دیجیتال‌شده‌ای را برای استفاده در تولیدات جدید مولتی‌مدیا و رسانه‌های جدید بسازد
  • انتطار می‌رود بتواند از ابزارهای ظریف مانند میکروسکوپ‌های اپتیک که به دوربین متصل می‌شوند، استفاده کند
  • انتطار می‌رود بتواندفیلم‌های ظاهر شده را پردازش کند
  • انتطار می‌رود بتواند از ابزار دستی روتوش، کامپیوتر یا دیگر تکنیک‌ها برای روتوش کردن نگاتیوها استفاده کند
  • از یک عکاس حوزه‌ی پزشکی و سلامت انتطار می‌رود که بتواند از نزدیک با تصویرگران پزشکی کار کند.

عکاس‌ها ممکن است در یکی از حوزه‌های عکاسی مانند عکاسی پرتره، عکاسی تجاری یا تبلیغاتی، عکاسی جنایی، عکاسی پزشکی، عکاسی دیجیتال، عکاسی مولتی مدیا یا عکاسی خبری متخصص باشند. همچنین شما می توانید مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج را انتخاب کنید.

شرایط لازم برای اشتغال عکاسان بعد از مهاجرت به کانادا

برای اینکه بتوانید به عنوان یک عکاس در کشور کانادا مشغول به کار شوید، باید حداقل شرایط زیر را داشته‌باشید.

  • ارائه‌ی مدرک دیپلم در رشته هنرهای تصویری با گرایش تخصصی در عکاسی یا مدرکی که نشان دهنده‌ی اتمام یک دوره آموزشی تخصصیِعکاسی در دبیرستان، کالج، یا مدارس آموزشی تخصصی خاص یا دوره‌هایآموزشیِ گسترده حین کار تحت سرپرستی یک عکاس باشد.
  • تجربه یا دانش در حیطه‌ی عکس کامپیوتری یا تصویرسازی دیجیتال: این مورد حتمی نیست و ممکن است در بعضی موارد مورد نیاز باشد.
  • توانایی خلاق و تکنیکی همانطور که در نمونه‌کارهای ارائه شده نشان داده‌شده است.

مهاجرت عکاسان به کانادا

عناوین شغلی برای مهاجرت عکاسان به کانادا

تمام عکاسان حرفه‌ای که تحت عنوان هر یک از عناوین شغلی زیر به کار و کسب تجربه پرداخته‌اند، می‌توانند از طریق روش‌های مهاجرتی مختلفی مانند مهاجرت به کانادا از طریق کار، اقامت دائم کانادا را کسب نمایند:

  • عکاس هوایی
  • عکاس تبلیغاتی
  • عکاس
  • عکاس صنعتی
  • عکاس جنایی
  • عکاس پرتره
  • عکاس علمی

همچنین افراد زیر هم شامل این دسته اکسپرس اینتری می‌شوند:

  • تصویرگر رسانه
  • عکاس خبری
  • عکاس پلیس

مهاجرت عکاسان به کانادا با استفاده از روش اکسپرس اینتری فدرال

قبل از هرچیز لازم است بدانید که این روش در واقع برای جذب متخصصین و افراد باسابقه و تجربه کاری بالا به کشور کانادا طراحی شده‌است. بنابراین در صورتی که می‌خواهید به عنوان یک عکاس از این طریق به کانادا مهاجرت کنید و در نهایت اقامت دائم کاناد ارا کسب نمایید، بهتر است از تخصص و تجربه‌ی کاری خود مطمئن شوید.

با دانستن ناک شغلی حرفه‌ی عکاسی و اطمینان یافتن از اینکه مشمول استفاده از سیستم مهاجرتی اکسپرس اینتری هستید، می‌توانید یکی از برنامه‌های زیر را برای ثبت تقاضا در این سیستم مهاجرتی انتخاب کنید. لازم است بدانید که سیستم اکسپرس اینتری تقاضاهایی را که از طریق یکی از برنامه‌های اقتصادی زیر عنوان شده‌باشند، مورد بررسی قرار می‌دهد:

  1. برنامه نیروی کار ماهر فدرال
  2. برنامه تجارت ماهر فدرال
  3. گروهی تجربه کاری کانادا

بنابراین در صورتی که می‌خواهید از سیستم اکسپرس اینتری فدرال برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام کنید، حتما باید ذیل یکی از برنامه‌های فوق تقاضا دهید. و البته واضح است که هریک از این برنامه‌ها، شرایط و ویژگی‌های خاص خود را دارد. ضمنا بهتر است قبل از ارائه‌ی تقاضای خود، لیست مدارک مورد نیاز را در وبسایت اداره مهاجرت کانادا چک کنید.

مهاجرت عکاسان به کانادا

مراحل استفاده از روش اکسپرس اینتری فدرال

برای اقدام به مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری باید وارد وبسیات اداره مهاجرت کانادا شوید و فرم تقاضای اکسپرس اینتری را در آن پر نموده و به این ترتیب برای خود یک پرونده در سیستم اکسپرس اینتری ایجاد نمایید. در این مرحله فرم شما به همراه فرم‌های دیگر مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و از آنجا که این روش یک روش امتیاز محور است، امتیازی به شما تعلق می‌‌گیرد. امتیازاتی که در مرحله اول به متقاضی داده می‌شود، بر اساس معیارهای زیر است:

  • سن
  • تحصیلات
  • تجربه کاری
  • پیشنهاد کاری
  • مهارت در زبان انگلیسی و / یا فرانسوی
  • میزان تطبیق‌پذیری و سازگاری متقاضی با فرهنگ کانادا

بعد از اینکه در این مرحله امتیازدهی شدید، در صورتی که امتیاز شما حداقل 67 باشد، وارد مرحله دوم می‌شوید و نام شما وارد بانک متقاضیان اکسپرس اینتری می‌شود.

در این مرحله تمام افرادی که نامشان وارد بانک متقاضیان شده‌است، مجددا ارزیابی می‌شوند. این بار ارزیابی متقاضیان توسط سیستم رتبه بندی جامع یا CRS صورت می‌گیرد و و امتیازی برای آنها تعیین می‌شود.

متقاضیانی که بتوانند بالاترین امتیازها (بالای 600 امتیاز) را کسب نمایند، برای دریافت اقامت دائم کانادا معرفی می شوند. برای آشنایی بیشتر با معیارهای امتیازدهی سیستم اکسپرس اینتری در خصوص مهاجرت عکاسان به کانادا می‌توانید به مقاله مهاجرت هنرمندان به کانادا-روش‌ها و شرایط ۲۰۲۰ در وبسایت رهپویان مهاجر مراجعه نمایید.

مهاجرت عکاسان به کانادا از طریق نیروی کار ماهر یا اسکیل‌ورکر کبک

چنانچه بخواهید به عنوان یک نیروی کار ماهر در حرفه‌ی عکاسی، به طور خاص به استان کبک مهاجرت کنید، باید از طریق برنامه مهاجرت عکاسان به کانادا از طریق نیروی کار ماهر یا اسکیل‌ورکر کبک اقدام نمایید. همانطور که در مقالات دیگر از جمله سرمایه گذاری در کانادا و در استان کبک نیز مطرح شد، این استان فرانسه‌زبانِ کانادا، برای پذیرش مهاجرین، کلا برنامه‌ها و سیستم مستقلی دارد که از طریق Immigration-Québec انجام می‌گیرد.

به هر حال در صورت تمایل به استفاده از برنامه نیروی کار ماهر یا اسکیل‌ ورکر کانادا برای اخذ اقامت دائم کانادا به عنوان یک عکاس، باید یکی از سه حالت زیر را داشته‌باشید:

  • در حال تحصیل در رشته‌ی عکاسی در یکی از دبیرستان‌ها، کالج‌ها، یا دانشگاه‌های معتبر در استان کبک باشید.
  • از یکی از دبیرستان‌ها، کالج‌ها، یا دانشگاه‌های معتبر در استان کبک در رشته‌ی عکاسی فارغ‌التحصیل شده‌باشید.
  • توسط یک کارفرمای معتبر در استان کبک برای یک کار موقت در زمینه‌ی حرفه‌ی عکاسی استخدام شده‌باشید.

در هر یک از سه حالت بالا، باید دانش شفاهی شما در زبان فرانسه حداقل در سطح متوسط باشد و حداقل 18 سال سن داشته‌باشید. همچنین باید اثبات کنید که قصد دارید به طور دائم در کبک ساکن شوید و با کار کردن در این استان برای پیشبرد صنعت عکاسی و اقتصاد آن سودمند باشید. در این صورت است که می‌توانید برای CSQ یا گواهی انتخاب کبک، در رده نیروی کار ماهر، تقاضا دهید.

مهاجرت عکاسان به کانادا با استفاده از برنامه خوداشتغالی فدرال

اگر در شغل عکاسی دارای تجربه‌ی حرفه‌ای هستید، یکی از روش‌هایی که می‌توانید برای دریافت اقامت دائم کانادا از آن استفاده کنید، خوداشتغالی است؛ در اولین قدم و برای برای دریافت اقامت دائم کانادا از این طریق باید شرایط کلی زیر را داشته‌باشد:

  • داشتن تجربیات کاری مرتبط در حوزه عکاسی
  • علاقه به مشارکت فعال در ارتقای وضعیت هنر عکاسی در کشور کانادا

در صورتی که ویژگی‌های کلی فوق را داشته‌باشید، می‌توانید شرایط خود برای دریافت اقامت دائم کانادا از طریق برنامه خوداشتغالی را مورد بررسی قرار دهید.

شرایط لازم برای برنامه خوداشتغالی فدرال

عکاسان برای مهاجرت به کانادا از طریق برنامه خوداشتغالی فدرال، باید شرایط زیر را احراز نمایند:

شرط اول: داشتن تجربه مرتبط با عکاسی

فرد متقاضی باید حتما در زمینه‌های مختلف مرتبط با عکاسی دارای تجربه‌ی کاری باشد. لازم است بدانید که یک سابقه‌ی کاری، مرتبط با حوزه‌ی عکاسی محسوب می‌شود در صورتی که فردِ دارای این تجربه:

  • سابقه‌ی شرکت در فعالیت‌ها و رویدادهای عکاسی در سطح جهانی را داشته‌ باشد
  • یک فرد خوداشتغال در زمینه عکاسی به حساب آید

میزان این تجربه‌ی کاریِ مرتبط حداقل باید دو سال باشد. و این دوره‌ی دوساله نیز باید حتما در یک دوره‌ی زمانی پنج ساله قرار گرفته‌باشد به طوری که این دوره‌ی پنج سال پیش از روزی که تقاضایتان را ثبت کرده‌اید آغاز شده و حداکثر تا روزی که در مورد تقاضای شما تصمیم‌گیری می‌شود پایان یابد. البته دو سال، حداقل تجربه‌ی کاریِ لازم برای متقاضی است و در صورتی که متقاضی تجربه‌ی کاری 3، 4 یا 5 سال داشته‌باشد، امتیاز بیشتری به دست خواهد آورد.

همچنین، محدودیت دیگری نیز برای این تجربه‌ی کاری دوساله وجود دارد، و هر نوع تجربه‌ی دوساله‌ای که تنها مرتبط با عکاسی باشد، لزوما منجر به احراز شرط اول مربوط به تجربه‌کاری مرتبط نمی‌شود. بر این اساس این تجربه‌ی کاری دوساله برای فعالیت‌های فرهنگی حداقل باید:

الف. شامل دو تجربه‌ی یک‌ساله خوداشتغالی در فعالیت‌های فرهنگی مربوط به عکاسی شود یا

 ب. شامل دو تجربه‌ی یک‌ساله مشارکت در فعالیت‌های فرهنگی در زمینه عکاسی در سطح جهانی شود یا

پ. ترکیبی از یک تجربه‌ی کاری یک ساله از نوع تجربه‌ی الف و یک تجربه‌ی کاری یک ساله از نوع تجربه توصیف شده در ب باشد.

شرط دوم: علاقه به خوداشتغالی در کانادا

متقاضی باید مشتاق باشد که در کانادا خوداشتغال باشد. یعنی حرفه‌ی خودش را در این کشور راه‌اندازی نماید و بتواند معاش خود و خانواده‌اش را از این طریق تامین کند.

شرط سوم: به دست آوردن نمره مورد نظر از مجموعه معیارهای انتخاب

لازم است بدانید که تقاضای هر متقاضی بر اساس یک سری معیار ارزیابی می‌شود که حداکثر نمره‌ای که می‌توان از این معیارها به دست آورد، 100 امتیاز است. در صورتی که متقاضی بتواند از این 100 امتیاز، 35 نمره را به دست آورد، توانسته این شرط را احراز کند. بنابراین درخواست مهاجرتش از طریق خوداشتغالی پذیرفته شده و پرونده‌اش مورد بررسی قرار می‌گیرد. معیارهای مورد نظر به شرح زیر هستند:

  • تجربه
  • تحصیلات
  • سن
  • مهارت‌های زبان خارجی (یکی از دو زبان رسمی کانادا یعنی انگلیس یا فرانسوی)
  • میزان سازگاری با فرهنگ کانادا

شرط چهارم: احراز شرایط پزشکی، امنیتی و موارد مشابه

برای کسب اطلاعات جزئی در خصوص مهاجرت عکاسان به کانادا با استفاده از روش خوداشتغالی کانادا می‌توانید مقاله مهاجرت هنرمندان به کانادا-روش‌ها و شرایط ۲۰۲۰ در وبسایت رهپویان مهاجر را مطالعه نمایید.

مهاجرت عکاسان به کانادا

مهاجرت عکاسان به کانادا با استفاده از برنامه خوداشتغالی کبک

همان‌طور که در قسمت مهاجرت عکاسان به کانادا با استفاده از برنامه اکسپرس اینتری کبک، تشریح شد، استان کبک به طور کلی برنامه‌های مهاجرتی خاص خود را دارد. بنابراین در صورتی که عکاسان بخواهند در این استان، دست به خود اشتغالی بزنند و از مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی استفاده کنند، باید از طریق برنامه خوداشتغالی کبک، اقدام نمایند. ماهیت این برنامه‌ی خود اشتغالی نیز مشابه با برنامه‌ی خود اشتغالی فدرال است.

نوشته های مرتبط

رشته مشاوره در خارج از کشور

درآمد علوم آزمایشگاهی در کانادا

بهترین گرایش MBA برای مهاجرت

نوشته های مرتبط

رشته مشاوره در خارج از کشور

درآمد علوم آزمایشگاهی در کانادا

بهترین گرایش MBA برای مهاجرت

شرایط لازم برای استفاده از برنامه خوداشتغالی کبک

برای اینکه واجد شرایط خود اشتغالی کبک باشید باید شرایط زیر را داشته‌باشید:

شرط اول: پرداختن به حرفه‌ی عکاسی

باید برای راه‌اندازی یک کسب و کار و یا یک کار حرفه‌ای در زمینه‌ی عکاسی، تنها یا با مشارکت دیگران، با یا بدون کمک مالی، به کبک بیایید.

شرط دوم: سپرده‌گذاری

باید در یک موسسه‌ی مالی که در همان شهری از استان کبک که می‌خواهید در آنجا کسب و کارتان را راه بیاندازید قرار دارد، یک حساب باز کنید و مبلغی را در آنجا سپرده‌گذاری کنید:

  • در صورتی که قصد دارید در خارج از منطقه کلان‌شهری مونترال کسب و کارتان را راه‌اندازی کنید، حداقل این مقدار سپرده باید 25 هزار دلار باشد
  • در صورتی که قصد دارید در داخل منطقه کلان‌شهری مونترال کسب و کارتان را راه‌اندازی کنید، حداقل این مقدار سپرده باید 50 هزار دلار باشد

شرط سوم: داشتن حداقل دارایی خالص مورد نیاز

باید خودتان و همسرتان حداقل به میزان 100 هزار دلار دارایی خالص داشته‌باشید. ضمنا لازم است ثابت کنید که این دارایی ها از طرق قانونی بدست آمده‌اند و منبع آنها نیز شناخته شده‌است.

شرط چهارم: تجربه خوداشتغالی

باید بتوانید اثبات کنید که حداقل به مدت دو سال یک تجربه‌کاری خوداشتغالی در حرفه‌ی عکاسی داشته‌اید.

شرط پنجم: گواهی یادگیری ارزش‌های دموکراتیک و ارزش‌های استان کبک

بر اساس این شرط، باید تا زمان مشخصی (که برای شما تعیین و به شما ابلاغ می‌گردد) گواهی‌ای را ارائه دهید که ثابت می‌کند در مورد ارزش‌های دموکراتیک و ارزش‌های استان کبک، اطلاعات کافی دارید و آموزش لازم را دیده‌اید. همچنین در صورتی که همسر شما که بیش از 16 سال سن دارد نیز به همراه شما قصد اقامت دائم در استان کبک را داشته‌باشد، او هم باید این گواهی را ارائه دهد. ضمنا در صورتی که تصمیم دارید فرزندانتان را هم با خود به کانادا و استان کبک بیاورید، هرکدام از آنها که بیش از 18 سال سن داشته باشد نیز، باید این گواهی را ارائه دهد.

معیارهای امتیازدهی برنامه خوداشتغالی کبک

تقاضای شما از نقطه نظر معیارهای زیز مورد ارزیابی قرار می گیرد و نمره‌ای بر این اساس به شما تعلق می‌گیرد:

  • سن متقاضی و سن همسر رسمی یا شریک زندگیِ متقاضی (در صورتی که همراه متقاضی قصد مهاجرت به کبک و اخذ اقامت دائم کانادا را دارد)
  • سطح تحصیلات متقاضی و سطح تحصیلات همسر رسمی یا شریک زندگیِ متقاضی (در صورتی که همراه متقاضی قصد مهاجرت به کبک و اخذ اقامت دائم کانادا را دارد)
  • میزان تسلط متقاضی و همسر رسمی یا شریک زندگیِ متقاضی (در صورتی که همراه متقاضی قصد مهاجرت به کبک و اخذ اقامت دائم کانادا را دارد) بر زبان انگلیسی و زبان فرانسوی
  • میزان نقدینگی یا تمکن مالی متقاضی
  • سفر به کبک و دیدار از این استان
  • داشتن خویشاوندی که دارای شهروندی کانادا و کبک یا مقیم دائم استان کبک باشد

لازم است بدانید که حداقل امتیاز مورد نیاز برای متقاضیان مجرد خوداشتغالی کبک 44 امتیاز و برای متقاضیان متاهل 51 امتیاز است.

مهاجرت عکاسان به کانادا

مهاجرت عکاسان به کانادا با استفاده از برنامه مهاجرتی آتلانتیک

طرح مهاجرتی آتلانتیک یکی از روش‌های اخذ اقامت دائم کانادا برای اسکیل‌ورکرهای خارجی و فارغ‌التحصیلان بین‌المللی از طریق مهاجرت به یکی از استان های نیوفاندلند، لابرادور، نوااسکوشیا یا نیوبرانزویک است.  

این طرح مهاجرتی، اساسا یک برنامه‌ی کارفرما-محور است که در قالب سه‌برنامه به اجرا در می‌آید:

  • برنامه‌ی فارغ‌التحصیلان بین‌المللی استان‌های آتلانتیک
  • برنامه‌ی نیروی کار ماهر خارجی
  • برنامه‌ی نیروی کار نیمه‌ماهر خارجی

بدون توجه به اینکه از طریق کدام برنامه برای این طرح مهاجرتی اقدام می کنید، لازم است که حتما از یکی از کارفرماهای مورد تایید در استان‌های آتلانتیک، جاب آفر گرفته باشید. همچنین باید مدارک لازم جهت اثبات سطح زبان، سطح تحصیلات و سابقه‌ی کار را ارائه دهید و برای تامین خود و خانواده‌اتان در بدو ورود به کانادا پول کافی داشته باشید.

مهاجرت عکاسان به کانادا از طریق این طرح مهاجرتی تنها به دوروش اول ممکن است. برای استفاده از هر برنامه باید شرایط خاص آن را داشته باشید. در ادامه به طور خلاصه شرایط استفاده از دو برنامه‌ی مهاجرتی که عکاسان می‌توانند از آن استفاده کنند، بررسی می‌شود.

برنامه‌ی فارغ‌التحصیلان بین‌المللی آتلانتیک

برای استفاده ازاین برنامه مهاجرتی باید شرایط زیر را داشته‌باشید:

  • مدرک دیپلم یا هر نوع مدرک دانشگاهی در زمینه‌ی عکاسی، از یکی از دانشگاه‌های دولتی در یکی از استان‌های آتلانتیک
  • سابقه‌ی زندگی در یکی از استان‌های آتلانتیک به مدت حداقل 16 ماه، دو سال قبل از فارغ‌التحصیلی
  • اثبات – با مدارک مستدل – تسلط به یکی از زبان‌های انگلیسی یا فرانسوی در حد برقراری ارتباط
  • اثبات تمکن مالی در جهت تامین زندگی خود و خانواده‌اتان پس از ورود به کانادا

همانطورکه می‌بینید این برنامه در واقع افرادی را هدف می‌گیرد که در یکی ازاستان‌های موسوم به آتلانتیک زندگی و یا تحصیل کرده‌باشند.

برنامه‌ی نیروی کار ماهر خارجی

این برنامه احتمالا برای مخاطبین این مقاله مناسب‌تر از برنامه‌ی قبل است و همانطور که از نام آن پیداست متخصصین عکاسی هم مانند متخصصین دیگر رشته‌های دارای ناک شغلی، می‌توانند از آن استفاده کنند. برای استفاده ازاین برنامه باید شرایط زیر را داشته‌باشید.

شرط اول: سابقه‌ی کار مرتبط در زمینه عکاسی

بر اساس این شرط، متقاضی باید در سه سال گذشته، حداقل 1560 ساعت سابقه کار مرتبط در زمینه عکاسی با وظایف تعریف شده برای این شغل در سیستم مشاغل ملی کانادا – که در همین مقاله تشریح شد – داشته باشد. ضمنا سابقه‌ی کار به صورت خوداشتغالی، جزو سابقه‌ی کار شما در این قسمت محاسبه نمی‌شود.

شرط دوم: حداقل مدرک دیپلم دبیرستان یا معادل آن

توجه کنید که مدرک دیپلم اخذ شده از خارج از کانادا، باید حتما ارزیابی و معادل‌سازی شود

شرط سوم: مهارت‌های زبانی

متقاضی باید بتواند با مدارک مستدل اثبات کند که به یکی از زبان‌های انگلیسی یا فرانسوی در حد برقراری ارتباط تسلط دارد. در این راستا و برای استفاده از این برنامه مهاجرتی حداقل CLB 4 مورد نیاز است.

شرط چهارم: تمکن مالی

متقاضی باید هنگام ورود به کانادا سرمایه لازم برای تامین هزینه‌های خود و خانواده‌اش در ماه‌های اول زندگی در کانادا را داشته باشد. خوشبختانه با توجه به این که متقاضیان این برنامه، از همان ابتدا با جاب آفر به کانادا می‌آیند، لازم نیست سرمایه‌ی زیادی همراه خود بیاورند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و جزئی‌تر در خصوص این روش مهاجرتی توصیه می‌شود که مقاله مهاجرت به استان‌های آتلانتیک کانادا را در وبسایت رهپویان مهاجر مطالعه کنید.

مهاجرت عکاسان به کانادا با استفاده از طرح مهاجرت به مناطق کم‌جمعیت

این طرح در واقع یک برنامه‌ی مهاجرتیِ اجتماع‌محور است و هدف از آن جذب اسکیل ورکرهای خارجی به جوامع کوچک‌ترِ کانادا برای کمک به اقتصاد آنها است.

این برنامه مهاجرتی نیز مانند برنامه مهاجرتی قبلی، مناطق خاصی از کانادا را هدف می‌گیرد. مناطق و جوامعِ شرکت‌کننده در طرح مهاجرت به مناطق روستایی و شمالی کانادا عبارتند از:

  • سادبِری، انتاریو
  • تیمینز، انتاریو
  • سو سَنت‌ماری، انتاریو
  • تاندر بِی، انتاریو
  • برندون، مانیتوبا
  • آلتونا/ راین‌لند، مانیتوبا
  • کلرزهولم،‌ آلبرتا
  • وِرنون، بریتیش کلمبیا
  • وِست کوتینا (تریل، کستلگار، راسلند، نلسون)، بریتیش کلمبیا

همچنین به زودی نورث‌بِی، انتاریو و موس جا، ساسکاچوان نیزبه این طرح می‌پیوندند.

دقیقا مانند طرح مهاجرتیِ قبلی، متقاضیان این طرح مهاجرتی هم باید حتما از یکی از کارفرمایان معتبر در یکی از مناطق شرکت‌کننده در طرح، جاب آفر داشته باشند. و تنها پس از دریافت جاب آفر است که متقاضیان می‌توانند درخواست خود برای مهاجرت به مناطق روستایی و شمالی کانادا را به ثبت برسانند.

تنها کسانی که تمام شرایط عمومی مورد نیاز اداره‌ی مهاجرت کانادا را داشته باشند، صلاحیت دریافت اقامت دائم از طریق طرح RNIP را دارند. این شرایط عبارت‌اند از:

شرط اول: سابقه‌ی کار مرتبط در زمینه عکاسی یا داشتن مدرک دانشگاهی از یکی از موسساتِ دولتی در منطقه‌ی مورد نظر

متقاضی باید در 3 سال گذشته، حداقل یک سال مستمر (حداقل 1.650 ساعت) سابقه کار داشته باشد. و لازم است بدانید که سابقه‌ی کار به صورت خوداشتغالی مورد قبول نیست. عکاسانی که می‌خواهند ازاین روش مهاجرتی استفاده کنند باید وظایفی که برای این حرفه در مشاغل ملی کانادا تعریف شده است– که در همین مقاله تشریح شد – را در سابقه کاری سه ساله‌ی خود به انجام رسانده‌باشند.

شرط دوم: مهارت‌های زبانی

برای کسانی که به عنوان عکاس قصد استفاده ازاین برنامه مهاجرتی را دارند که ناک شغلی آنها در گروه B قرار می‌گیرد، CLB 5 مورد نیاز است.

شرط سوم: مدرک تحصیلی

داشتن حداقل مدرک دیپلم مورد نیاز است. البته توجه کنید که مدرک دیپلم اخذ شده از خارج از کانادا، باید حتما ارزیابی و معادل‌سازی شود.

شرط چهارم: تمکن مالی

در واقع بر اساس این شرط لازم است که متقاضی سرمایه لازم را در بدو ورود به کانادا با خود داشته‌باشد تا بتواند برای مدتی از عهده‌ی مخارج خود و خانواده‌اش برآید. البته از آنجا که متقاضیان این برنامه، از همان ابتدا با جاب آفر به کانادا می‌آیند، لازم نیست سرمایه‌ی زیادی همراه خود بیاورند.

شرط پنجم: قصد زندگی در منطقه موردنظر

در واقع متقاضی باید طرح و برنامه‌ی مشخصی برای زندگی در منطقه‌ی مورد نظر داشته باشد.

شرط ششم: رآورده کردن شرایط خاص هر منطقه

علاوه بر شرایطی که شرح داده‌شد، هرکدام از مناطقِ شرکت‌کننده در این طرح، شرایطی مخصوص به خود دارند که متقاضی کار و زندگی در آن مناطق باید آن شرط‌‌ها را نیز برآورده کند. (شرایط هر منطقه در وب‌سایت آن منطقه ذکر شده است). اگر فکر می‌کنید شرایط استفاده از این طرح مهاجرتی را دارید حتما مقاله مهاجرت به مناطق کم‌جمعیت کانادا در وبسیات رهپویان مهاجر را ببینید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.