استان انتاریو، خانه‌ دوم مهاجران ایرانی

0

استان انتاریو دومین استان بزرگ کانادا (بعد از کبک) است و با دوازده و نیم میلیون جمعیت، نزدیک به 40 درصد از کل جمعیت کانادا را در خود جای داده است و از این حیث، پرجمعیت‌ترین استان کانادا به حساب می‌آید. این استان بیش از 3 هزار کلیومتر خط ساحلی دارد.

استان انتاریو در جنوب کانادا و بین استان‌های کبک (غرب) و مانیتوبا (شرق) واقع شده است و از شمال به خلیج هادسون و خلیج جیمز متصل است. از جنوب نیز با ایالت‌های مینه‌سوتا، میشیگان، اوهایو، پنسیلوانیا و نیویورک ایالات متحده آمریکا هم‌مرز است.

مهاجرت به استان انتاریو
مهاجرت به استان انتاریو

مهاجرت به استان انتاریو

استان اونتاریو مهاجرپذیرترین استان کانادا محسوب می‌شود. این استان بویژه برای ایرانیان مهاجر، نامی شناخته‌شده است زیرا در دهه‌های اخیر، اولین مقصد مهاجران به کانادا بوده است. بویژه شهر تورنتو در استان انتاریو را باید اصلی‌ترین پایگاه ایرانیان کانادا دانست.

شهر مهم دیگر این استان، اتاوا پایتخت کاناداست. این شهر جدای از اهمیت سیاسی‌اش، محل استقرار اکثر وزارتخانه‌ها و ادارات دولتی است و از این رو بخش عمده‌ای از جمعیت شهر اتاوا را کارمندان دولت شکل داده‌اند. افزون بر این‌ها، اتاوا مرکز اصلی های‌تِک در کانادا نیز هست. بعلاوه، اهمیت شهر اتاوا برای صنعت گردشگری کانادا نیز بسیار زیاد است زیرا هر سال میلیون‌ها گردشگر از این شهر بازدید می‌کنند و کسب و کارهای مرتبط با صنعت گردشگری در شهر اتاوا بسیار پررونق است.

استان انتاریو در مجموع، استانی بسیار زنده و مملو از کار و سرگمی است و یکی از کانون‌های اصلی جذب توریست در سراسر آمریکای شمالی به حساب می‌آید. اگر بخواهیم به یک نمونه از جاذبه‌های توریستی استان انتاریو که شهره‌ی خاص و عام است اشاره کنیم، باید از آبشار نیاگارا نام ببریم که در این استان واقع شده است.

اجازه بدهید در مورد تک‌تک این شهرها و جاذبه‌های استان انتاریو به صورت جداگانه صحبت کنیم.

اتاوا پایتخت چندمنظوره‌ی کانادا
اتاوا پایتخت چندمنظوره‌ی کانادا

اتاوا: پایتخت چندمنظوره‌ی کانادا

شهر اتاوا پایتخت کشور کانادا است که هسته‌ی مرکزی‌اش کمتر از 900 هزار، و کل منطقه‌ی کلانشهری‌اش حدود 1 میلیون 300 هزار نفر جمعیت دارد. این شهرِ زیبای استان انتاریو پر است از برج‌ها و آسمان‌خراش‌های زیبا، و پر از موزه‌ها و بناهای یادبود. از جمله مهم‌ترین ساختمان‌های کانادا که در این شهر واقع شده‌اند می‌توان به دادگاه عالی کانادا، پارلمان ملی کانادا، خزانه‌ی سلطنتی کانادا، و ادارات دولتی فدرال اشاره کرد. اکثر سازمان‌های فرهنگی کانادا (نظیر موزه‌ی تمدن، گالری ملی، موزه‌ی حیات طبیعی، و موزه علم و فناوری کانادا) نیز در همین شهر هستند.

کانادا کشوری دوزبانه است و این خصلت، در پایتخت نیز به خوبی حس می‌شود. در واقع باید گفت اتاوا چه از لحاظ زبانی و چه از لحاظ جغرافیایی، بیش از آن‌که به تورنتو و سایر شهرهای استان انتاریو نزدیک باشد، به مونترال و استان کبک نزدیک است به طوری که مرز بین دو استان انتاریو و کبک، در بخش‌های زیادی، رودخانه‌ای گاتینو است و کافی است از روی پل‌های متعددی که روی این رودخانه ساخته شده است رد شوید تا از استان انتاریو وارد استان کبک شوید. به همین دلیل است که خیلی از ساکنین اتاوا، در استان کبک مشغول به کار هستند، یا برعکس، در شهر اتاوا کار می‌کنند اما خانه و زندگی‌شان در استان کبک است.

اتاوا را نباید از نظر سیاسی پایتخت کانادا دانست بلکه این شهر، پایتخت آموزش و تحصیلات نیز هست. دو نمونه از اصلی‌ترین دانشگاه‌های کشور کانادا، یکی دانشگاه اتاوا با 35 هزار دانشجو، و دیگری دانشگاه کارلیتون با 23 هزار دانشجو، در ردیف مهم‌ترین مراکز تحصیلی کشور کانادا و استان انتاریو قرار گرفته‌اند.

زندگی در اتاوا

اتاوا شهر چندان گرانی نیست و هزینه‌های زندگی در این شهر، ارزان‌تر از اکثر کلانشهرهای دیگرِ کانادا است. از طرف دیگر، این شهر اگرچه محل استقرار ادارات دولتی به حساب می‌آید، اما شهری بسیار زنده و بسیار مناسب برای زندگی خانوادگی است. بعلاوه از مرکز شهر تا طبیعت بکر حومه شهر، کمتر از 60-70 کیلومتر فاصله است و کافی است یک ساعت رانندگی کنید تا خود را در دل طبیعت زیبای منطقه بیابید.

فرهنگ اتاوا قلب تپنده‌ی فرهنگ استان انتاریو
فرهنگ اتاوا قلب تپنده‌ی فرهنگ استان انتاریو

فرهنگ اتاوا: قلب تپنده‌ی فرهنگ استان انتاریو

از نظر فرهنگی نیز اتاوا یکی از چندین کانون مختلف هنرها و رویدادهای فرهنگی و هنری است. مردم اتاوا شدیداً اهل تفریحات بیرون از خانه‌اند. اتاوا شهر موزه‌ها و گالری‌هاست. یکی از چیزهایی که باعث می‌شود ادعا کنیم اتاوا یکی از سرزنده‌ترین شهرهای استان انتاریو و کل کانادا است، این است که هر سال در این شهر حدود 600 جشنواره، فستیوال یا کارناوال رقص و موسیقی و تئاتر برگزار می‌شود. به عنوان نمونه‌ای از این رویدادهای فرهنگی و هنری می‌توان به جشنواره‌ی مارجین، جشنواره‌ی قایق اژدها (دراگون بوت)، جشنواره‌ی یونانی، جشنواره‌ی گل‌های لاله، جشنواره‌ی غرور (یا همان پراید فستیوال) اشاره کرد. یکی از بزرگ‌ترین و پرطرفدارترین رویدادهای فرهنگی و هنری اتاوا، کارناوال زمستانی وینترلود است.

جغرافیای اتاوا در استان انتاریو

از نظر جغرافیایی، اتاوا 450 کیلومتر با تورنتو و 200 کیلومتر با مونترال فاصله دارد. مرکز شهر اتاوا مانند جزیره‌ای در دل آب قرار گرفته چرا که رودخانه اتاوا در شمال، رودخانه ریدو در شرق، و کانال ریدو در غرب این شهر واقع شده است. رودخانه اتاوا در امتداد خود به منطقه و رود گاتینو می‌رسد که عملا شهر اتاوا را به کبک متصل می‌کند.

از نظر جغرافیایی، اتاوا شهر سردی است. خود ساکنین اتاوا با افتخار ادعا می‌کنند که شهرشان سردترین پایتخت دنیاست (اهالی مسکو نیز همین ادعا را درباره شهر خود دارند). اما اتاوا چه سردترین پایتخت دنیا باشد و چه نباشد، در هر حال شهری سردسیر است و زمستان‌هایش واقعاً همه جا یخبندان است. این شهر مهم استان انتاریو سالانه به طور متوسط شاهد بارش 235 سانتی‌متر برف است. البته نباید از این واقعیت غافل شود که بهار اتاوا اگرچه کوتاه است، اما هوایی مطبوع و حتا گرم دارد. پاییز اتاوا مثل سایر شهرهای استان انتاریو بسیار دلنشین و زیبا و پر از رنگ‌های مسحورکننده است.

آشنایی با محله‌های اتاوا

معروف است که تورنتو اکثر خانه‌هایش کوچک و آپارتمانی است، اما اتاوا محله‌هایی دارد که اکثر دارای خانه‌هایی بزرگ و حیاط‌ها و باغ‌های وسیع هستند و از کنار این خانه‌ها که رد می‌شوی، حس می‌کنی در حومه‌ی شهر قدم می‌زنی.

اکثر ساختمان‌های موجود در مرکز شهر اتاوا متعلق به ادارات دولتی هستند. اما در همین مرکز شهر، می‌توان آپارتمان‌ها و مجتمع‌های مسکونی فراوانی نیز یافت.

یکی از محلات اتاوا، محله‌ی چینی‌هاست که در قسمت غربیِ مرکز شهر و در ارتفاعات سامرست واقع شده است. البته این محله اگرچه اسمش «شهر چینی‌ها» (چاینیز تاون) است، اما همه‌جور ملیتی می‌توان در آن یافت: این محله پر است از رستوران‌های کُره‌ای، فروشگاه‌های چینی، بازار هندی‌ها، فروشگاه‌های ایرانی، و رستوران‌های ژاپنی.

حمل و نقل عمومی در اتاوا

مردم اتاوا بیشتر، از وسایل نقلیه خصوصی استفاده می‌کنند. البته وسایل نقلیه عمومی (نظیر اتوبوس و مترو) نیز در این شهر فعال هستند. اما کسانی که منزل‌شان نزدیک ایستگاه مترو نباشد، حمل و نقل عمومی برایشان محدود به اتوبوس خواهد بود. سرویس اتوبوسرانی اتاوا دارای یک خط ویژه‌ی تردد اتوبوس‌هاست که همین خط ویژه باعث شده اتوبوس، یکی از وسایل نقلیه‌ی عمومیِ سریع در شهر اتاوا به حساب آید.

تورنتو شهر ایرانی‌نشین
تورنتو شهر ایرانی‌نشین

تورنتو: شهر ایرانی‌نشین

تورنتو نه تنها بزرگ‌ترین شهر استان آنتاریو بلکه بزرگ‌ترین و پرجمعیت‌ترین شهر کشور کانادا است. طولانی ترین خیابان دنیا و چهارمین برج بزرگ دنیا نیز در همین شهر واقع شده است. اما آن‌چه برای ایرانیان درباره‌ی این شهر استان انتاریو جالب است، آن است که تورنتو بزرگ‌ترین مرکز مهاجران ایرانیِ مستقر در کانادا است. واقعیت این است که نیمی از جمعیت این شهر بزرگ، اصالتا خارجی هستند، به این معنا که حداقل نیمی از جمیعت تورنتو در خارج از کانادا به دنیا آمده‌اند و مهاجر محسوب می‌شوند. این مهاجرپذیری، محدود به گذشته نیست. هم‌اکنون نیز هر سال حدود 100 هزار مهاجرت جدید وارد این شهر می‌شوند.

تورنتو: قلب صنعت و اقتصاد استان انتاریو

تورنتو را می‌توان پایتخت مالی کانادا دانست. در این شهر خیابانی وجود دارد به نام بی‌استریت که آن را معادل کاناداییِ وال‌استریت می‌دانند. این خیابان مرکز بازار بورس کانادا، و محل استقرار دفاتر مرکزی اکثر بانک‌ها و سازمان‌های مالی بزرگ کانادا نیز هست.

اما صنعت و اقتصاد تورنتو محدود به خدمات مالی نیست. تورنتو مرکز های‌تک و میزبان کارآفرینان بزرگ در حوزه‌ی فناوری‌های مختلف است.

اگر بخواهیم حوزه‌های اقتصادی شهر تورنتو را فهرست‌وار بیان کنیم باید به خدمات مالی، خدمات بیمه، خدمات بهداشتی و درمان، خدمات و صنایع هنری، خدمات و صنایع تکنولوژیک، صنعت گردشگری، صنعت ساخت و ساز و بسیاری از صنایع دیگر اشاره کنیم که سبب شده‌اند این کلانشهر استان انتاریو یکی از مهم‌ترین شهرهای قاره‌ی آمریکا شود.

نوشته های مرتبط

درآمد علوم آزمایشگاهی در کانادا

بهترین گرایش MBA برای مهاجرت

درآمد نقاش ساختمان در کانادا

نوشته های مرتبط

درآمد علوم آزمایشگاهی در کانادا

بهترین گرایش MBA برای مهاجرت

درآمد نقاش ساختمان در کانادا

به عنوان نمونه، از نظر گردشگری، باید اشاره کرد که هر ساله بیش از 20 میلیون مسافر و گردشگر به تورنتو سفر می‌کنند و به همین دلیل، یکی از جذاب‌ترین و پررونق‌ترین صنایع موجود در این کلانشهر استان انتاریو صنعت گردشگری، هتلداری، رستوران، و امثالهم است.

یکی دیگر از اصلی‌ترین حوزه‌های صنعتی و خدماتی که نیروی کار فراوانی را در تورنتو به خود جلب کرده، خدمات آموزشی و دانشگاهی است. آمارها نشان می‌دهد در کلانشهر تورنتو بیش از 70 هزار دانشجو و 12 هزار کارمند دانشگاه و استاد دانشگاه زندگی می‌کنند. خود دانشگاه تورنتو به تنهایی بزرگ‌ترین دانشگاه استان انتاریو و یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های کل جهان است. از دیگر دانشگاه‌های واقع در شهر تورنتو می‌توان به دانشگاه یورک، دانشگاه ریرسون، و کالج هنر و طراحی انتاریو اشاره کرد.

جغرافیای تورنتو بر پهنه‌ی استان انتاریو

تورنتو در کرانه‌ی دریاچه‌ی انتاریو جا خوش کرده است. مرکز شهر تورنتو از همین دریاچه آغاز می‌شود و تا شمال شهر ادامه می‌یابد. اکثر مناطق تجاری و مالی شهر تورنتو نیز در همین مرکز شهر واقع شده‌اند.

یک خیابان به نام یانگ از شمال به جنوب شهر تورنتو کشیده شده که این شهر را به دو قسمت غربی و شرقی تقسیم می‌کند. مناطق خوش و آب و هوای حومه‌ی شهر تورنتو محبوب مهاجرانی است که دنیای آرام را به دنیای پرهیاهوی مرکز شهر ترجیح می‌دهند. از میان این مناطق حومه شهر می‌توان به مارکهام، ووگان، میسیسوگا، اوک‌ویل، و ریچموند هیل اشاره کرد که اتفاقاً این محله‌ی آخر، یعنی ریچموند هیل، بارزترین ویژگی‌اش آن است که کانون اصلی زندگی مهاجران ایرانی است.

آب و هوای تورنتو

از آن‌جا که شهر تورنتو در ساحل شمالی دریاچه‌ی انتاریو واقع شده، آب و هوایی معتدل‌تر از سایر نقاط استان انتاریو دارد. زمستان‌های تورنتو البته سرد است و میانگین دمای هوا در اوایل بهمن ماه و در سردترین شب‌های سال، حدود 10 درجه زیر صفر است. از سوی دیگر، بهار تورنتو معمولا کوتاه است. تابستان‌های تورنتو گرم و مرطوب است و هوا در پایان تیرماه به حدود 27 درجه سانتی‌گراد می‌رسد. در تورنتو نیز مثل سایر شهرهای استان انتاریو بهترین و دلنشین‌ترین فصل سال، پاییز است.

ابعاد فرهنگی تورنتو

کافی است نگاهی به این فهرست بیندازید تا دریابید که تورنتو یکی از فرهنگی‌ترین شهرهای کانادا است: ارکستر سمفونی تورنتو، باله‌ی ملی کانادا، اپرای ملی کانادا، شرکت فیلمسازی استیج کانادا، موزه‌ی سلطنتی انتاریو، گالری هنرهای انتاریو،… همه‌ی این‌ها در شهر تورنتو واقع شده‌اند.

این شهر نیز مانند اتاوا پر از جشنواره‌ها، کارناوال‌ها و فستیوال‌های مختلف است. یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین فستیوال‌ها، فستیوال کاریبا است که ریشه در فرهنگ کارائیبی دارد.

معروف است که تنوع فرهنگی مردمان تورنتو چنان زیاد است که حتا اگر برای خوردن شام به رستوران بروید، خود همین رستوران رفتن، می‌تواند رویدادی فرهنگی باشد چون قطعا با افرادی از فرهنگ‌های مختلف برخورد می‌کنید، زبان‌های مختلف به گوش‌تان خواهد خورد، و موسیقی‌های مختلفی خواهید شنید.

محله‌های تورنتو
محله‌های تورنتو

محله‌های تورنتو

مهم‌ترین محله‌ی شهر، مرکز شهر (داون‌تاون) است زیرا تقریباً یک‌سومِ تمام ادارات، سازمان‌ها و شرکت‌های مستقر در تورنتو در همین محله واقع شده‌اند. پس داون‌تاون یا همان مرکز شهر، قلب تپنده‌ی کسب و کار در تورنتو، استان انتاریو و کل کاناداست. سایر محله‌های معروف تورنتو عبارت‌اند از یونگ، الینگتون، و ریچموند هیل. همه‌ی این محله‌ها با مترو به هم متصل‌اند. یکی از قدیمی‌ترین و تاریخی‌ترین محله‌های تورنتو، سنت‌لارنس نام دارد. این محله پر است از آپارتمان‌های مسکونی و مناسب.

از بندرگاه تورنتو به سمت شمال که ادامه‌ی‌ مسیر دهید و برج‌های تجاری را رد کنید، به محله‌های مسکونی و البته به پردیس دانشگاه تورنتو می‌رسید. در ضلع جنوبی پردیس دانشگاه، بازار کنزینگتون واقع شده است. این محله، پر است از بازارهایی با فروشندگان متعلق به قومیت‌ها و ملیت‌ها و فرهنگ‌های مختلف. این بازارها در واقع پاتوق اجتماعات مختلف است: ادویه‌فروش‌های هندی، قصابی‌های کلمبیایی، و انواع و اقسام میوه‌فروشی‌ها، نانوایی‌ها، فروشگاه‌های مخصوص پنیرهای مختلف‌، بوتیک‌های ارزان‌قیمت،… و در خیابان‌های اطراف نیز می‌توانید خانه‌ها و آپارتمان‌های اجاره‌ای ارزان‌قیمتی بیابید که محبوب دانشجویان خارجی هستند.

اما اصلی‌ترین محله‌ی مسکونی تورنتو، محله‌ی اَنِکس است که محله‌ای گران‌قیمت محسوب می‌شود و در نزدیک دانشگاه تورنتو واقع شده است. محله‌ی دیگری که آن هم بسیار شیک و البته گران‌قیمت است، محله‌ی یورک‌ویل است که اکثراً خانه‌هایی ویکتوریایی و فروشگاه‌های بسیار گران‌قیمت و مدروز دارد. این محله یکی از اصلی‌ترین مراکز خرید برای افرادی است که استطاعت مالی مناسبی دارند.

اگر به قسمت‌های شمالی‌تر تورنتو بروید به محله‌های آرام و زیبای آلِنبی می‌رسید که در نزدیکی ایستگاه مترو لارنس واقع شده است. خیابان لارنس در این محله، مرکز اصلی یهودیان کاناداست.

حمل و نقل در تورنتو

مردم تورنتو به حمل و نقل عمومی عادتی دیرینه دارند و استفاده از وسایل نقلیه‌ی عمومی برای آن‌ها اصلاً مایه‌ی شرمساری یا نشانه‌ی فقر نیست. در این شهر، یکی از فاکتورهای اصلی برای تعیین قیمت خانه و آپارتمان در این شهر زیبای استان انتاریو نزدیکی به ایستگاه مترو و اتوبوس است. سیستم همگانی حمل و نقل عمومی تورنتو تی‌تی‌سی (TTC) نام دارد و شامل شبکه‌ی گسترده‌ای از خطوط مترو، تاکسی و اتوبوس می‌شود.

از طرف دیگر، برخلاف بسیاری از کلانشهرهای دیگر، رانندگی با ماشین شخصی در تورنتو خسته‌کننده نیست. مردم شهر تورنتو معمولا راننده‌هایی آرام و خونسردند. بسیاری از خیابان‌های این شهرِ استان انتاریو یک‌طرفه هستند و از این رو، ترافیک در این شهر، روان است. البته این وضع در مورد خروجی‌ها و ورودی‌های شهر، اندکی متفاوت است زیرا بار ترافیکی سنگینی در ابتدای بزرگراه‌های تورنتو ایجاد می‌شود و ممکن است مجبور شوید ساعت‌ها در این ترافیک سنگین بمانید.

از نظر پارکینگ و جای پارک هم باید گفت که در تمام خیابان‌های تورنتو، مکان‌های پارک ماشین با خط‌کشی مشخص شده‌اند. پارکینگ‌های حاشیه‌ی خیابان‌ها رایگان نیستند ولی قیمت آن‌ها از محله‌ای به محله‌ی دیگر فرق دارد.

یکی از گزینه‌های حمل و نقل برای مردم تورنتو، پیاده‌روی است. حتا در روزهای سرد نیز این امکان وجود دارد که مسیر منزل تا محل‌کارتان را پیاده طی کنید زیرا در این شهر، یک شبکه‌ی گسترده از پیاده‌راه‌های زیرزمینی، بیش از 50 ساختمان اصلی شهر را از زیر زمین به هم متصل کرده‌اند و در این شبکه، انواع فروشگاه‌ها را می‌توانید بیابید.

 سایر شهرهای استان انتاریو

مسلماً شهرهای استان انتاریو محدود به اتاوا و تورنتو نیست. از جمله شهرهای دیگر استان انتاریو می‌توان به همیلتون، لندن، و کیچینر-واترلو اشاره کرد. این شهرها روی‌هم‌رفته منطقه و پهنه‌ای را شکل می‌دهند که به نعل طلایی استان انتاریو معروف است.

سایر شهرهای استان انتاریو
سایر شهرهای استان انتاریو

همیلتون، لندن، کیچینر-واترلو

همیلتون سومین شهر بزرگ استان انتاریو است و در امتداد دریاچه‌ی انتاریو در جنوب شرق تورنتو واقع شده است. همیلتون اگرچه بر روی نقشه، شبیه یکی از حومه‌های شهر تورنتو به نظر می‌رسد اما سومین شهر بزرگ استان انتاریو و نهمین شهر بزرگ کاناداست که در حال حاضر، بیش از 720 هزار نفر جمعیت دارد.

شهر لندن در استان انتاریو اگرچه ظاهرش چندان به کلانشهرها شباهت ندارد، اما با حدود 500 هزار نفر جمعیت، چهارمین شهر بزرگ استان انتاریو و دهمین شهر بزرگ کشور کانادا است. این شهر بیشتر شبیه شهرک‌های دانشگاهی است. دانشگاه وسترن انتاریو در همین شهر قرار گرفته است و با 25 هزار دانشجو، یکی از دانشگاه‌های مهم استان انتاریو محسوب می‌شود.

شهرهای دوقلوی کیچینر و واترلو نیز شهرهای مهم دیگری در استان انتاریو هستند که در غرب تورنتو واقع شده‌اند و در دهه‌های اخیر، از نظر صنعتی، بویژه در حوزه‌ی صنایع آی‌تی پیشرفت بسیار داشته‌اند.

نیاگارا

از شهرهای نعل طلایی که بگذریم، به منطقه‌ی نیاگارا می‌رسیم. نیاگارا مقصدی ایده‌آل برای تفریح، بازنشستگی، یا کار در حوزه‌های گردشگری و رستوران‌داری است. آبشار نیاگارا که در همین منطقه از استان انتاریو واقع شده در تمام جهان شهرت دارد. این منطقه البته منطقه‌ای زنده برای کار و زندگی نیز هست زیرا پر است از فرصت‌های شغلی برای شیفتگان صنعت گردشگری، هتلداری و رستوران‌داری.

صنعت گردشگری شهر و آبشار نیاگارا
صنعت گردشگری شهر و آبشار نیاگارا

این منطقه از دوازده محله تشکیل شده که روی هم رفته، حدود 450 هزار نفر جمعیت دارند. این محلات، به‌صورت شهرک‌های جداگانه به نظر می‌رسند که بزرگ‌ترینِ آن‌ها، سنت‌کاترین نام دارد و 130 هزار نفر جمعیت را در خود جای داده است. یکی دیگر از صنایع این منطقه، کشتی‌سازی و کشتی‌رانی است که باعث اشتغال افراد زیادی شده است.

یکی از شهرهای این منطقه‌ی دوازده‌گانه، شهر آبشار نیاگارا نام دارد که به خاطر وجود آبشار نیاگارا در این منطقه، سالانه حداقل 10 میلیون گردشگر را به سوی خود می‌کشاند.

در پایان، وب‌سایت رسمی دولت انتاریو (https://www.ontario.ca/) به دو زبان انگلیسی و فارسی، اطلاعات بسیار کاملی درباره این استان در اختیارتان خواهد گذارد. 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.