ایالت نیو ساوت ولز ؛ از آشنایی تا مهاجرت

0

اگر قصد سفر یا مهاجرت به استرالیا را دارید خواندن این مطلب به شما اطلاعات مفیدی درباره ایالت نیو ساوت ولز (این ایالت پرجمعیت‌ترین ایالت استرالیا می‌باشد) شهرهای مختلف آن، جاذبه‌های گردشگری‌اش، اقتصاد، آب و هوا، نحوه مهاجرت و… خواهد داد.

آشنایی با ایالت نیو ساوت ولز استرالیا

ایالت نیو ساوت ولز ( New South Wales) از ایالت‌های سواحل شرقی استرالیا به حساب می‌آید. لازم به ذکر است که ولز جنوبی نو (نیو ساوت ولز)، از لحاظ جمعیت، بین تمام ایالت‌های استرالیا، پرجمعیت‌ترین آن‌هاست. این ایالت بیش از هشت میلیون نفر جمعیت دارد و در واقع یک سوم (30%) از کل جمعیت کشور (قاره) استرالیا در این ایالت سکنا گزیده‌اند. این ایالت نه تنها پرجمعیت‌ترین که کهن‌ترین ایالت استرالیا نیز هست (این ایالت در سال ۱۷۸۸ کشف شده است.) مرکز (پایتخت) ایالت نیو ساوت ولز، شهر سیدنی‌ست و بیش‌تر جمعیت این ایالت در این شهر ساکن هستند. (چیزی بیش از پنج میلیون نفر) شهر سیدنی معتبرترین و بزرگ‌ترین شهر استرالیاست.

ایالت نیو ساوت ولز با مساحتی بیش از هشتصد هزار کیلومتر مربع (جالب است بدانید که مساحت این ایالت، کمابیش مقداری کم‌تر از نصف مساحت کشور ایران است.) 8% ایالت نیو ساوت ‌ولز را بیش از هفتصد و هشتاد پارک ملی تشکیل می‌دهند که جزو میراث جهانی به شمار می‌آیند. (پارک‌ها، جنگل‌ها و آبشارها). به عنوان مثال پارک ملی سلطنتی (Royal National Park) یکی از آن‌هاست. این پارک 2مین پارک ملی در جهان است که در جنوب سیدنی قرار دارد.

ایالت نیو ساوت ولز دارای مرز مشترک با ایالت‌های کوئینزلند (از شمال)، ایالت ویکتوریا (از جنوب)، ایالت استرالیای جنوبی (از غرب) می‌باشد و از شرق نیز به اقیانوس آرام می‌رسد. این ایالت با دریاهای مرجان (Coral Sea) و تاسمان (Tasman Sea) نیز مرز مشترک دارد. «کوه‌های برفی» (Snowy Mountains) با دو هزار و دویست و بیست متر ارتفاع، مرتفع‌ترین نقطه ایالت نیو ساوت ولز به شمار می‌آید.

اقتصاد ایالت نیو ساوت ولز

ایالت نیو ساوت ولز و به خصوص پایتخت آن سیدنی مرکز اقتصادی بسیار مهمی برای استرالیا محسوب می‌شوند. در این ایالت  از سال 1970 تغییرات اقتصادی و اجتماعی‌ای رخ داد که باعث متحول شدن کل صنعت اقتصاد ایالت نیو ساوت ولز شد. کشتی‌سازی و فولاد که از صنعت‌های کهن ایالت نیو ساوت ولز بودند تقریبا  از بین رفته‌اند و صنایعی چون فن‌آوری اطلاعات، خدمات مالی و گردشگری جایگزین آن‌ها شده‌اند. (نزدیک به بیست و پنج میلیارد دلار از اقتصاد و هفت درصد از نیروی کار در این ایالت به گردشگری و توریسم اختصاص دارد) در حال حاضر زغال‌سنگ و محصولات وابسته به آن بزرگ‌ترین صادرات این ایالت هستند (نزدیک به نوزده درصد از کل صادرات نیو ساوت ولز که بیش از پنج میلیارد دلار است از زغال سنگ تامین می‌شود).

قابل ذکر است که صنعت کشاورزی هنوز در این ایالت  اهمیت دارد، اما درآمد آن درنیو ساوت ولز از قبل کم‌تر شده است. (در دو سوم بخش شرقی ایالت نیو ساوت‌ ولز کشاورزی توسعه یافته است) دام‌پروری اعم از گاو، گوسفند و خوک نیز اهمیت به‌سزایی در اقتصاد این ایالت دارد. فرآورده‌هایی همچون سبزیجات، میوه‌ها، آجیل، پشم، گندم، جو، دانه‌های روغنی، موز، شکر، برنج، مرغ و ماهی نیز به اقتصاد کلی ایالت نیو ساوت ولز کمک می‌کنند. مقدار قابل توجهی از تراشه‌های چوبی استرالیا هم از ایالت نیو ساوت ولز تامین می‌شود. همچنین می‌توان به تجارت فولاد از طریق کشتی‌ها در بندر کمبلا (Port Kembla) که یکی دیگر از نقاط قوت این ایالت به حساب می‌آید نیز اشاره کرد.

پارک ملی سلطنتی در ایالت نیو ساوت ولز
پارک ملی سلطنتی در ایالت نیو ساوت ولز

آب و هوای ایالت نیو ساوت ولز

ایالت نیو ساوت ولز دارای آب و هوایی خشک تا نیمه‏‌ خشک است. 1) سیدنی 2) نیوکاسل  و 3) ولونگونگ؛ از شهرهای بزرگِ ایالت نیو ساوت ولز مناطقی با آب و هوایی سرد و معتدل (نسبت به مناطق ساحل جنوبی آن که مناطقی نیمه گرمسیری به شمار می‌آیند) هستند. منطقه‌های غربی این ایالت هوایی گرم و نیمه خشک دارند. میزان بارندگی در مناطق مختلف این ایالت متفاوت است. (در ایالت نیو ساوت ولز میانگین بارندگی چیزی در حدود 500-150 میلی‌ متر است.). به طور کلی دمای هوا در تابستان ممکن است شدیداً گرم و در شب‌های زمستان بی‌اندازه سرد می‌باشد. (در سال  1994 کم‌ترین و بیش‌ترین درجه دما ؛ 23- و 7/49+ درجه سانتی گراد ثبت شده است.)

برخی از مهم‌ترین شهرهای ایالت نیو ساوت ولز:

  1. سیدنی (Sydney) (سیدنی نه تنها بزرگ‌ترین شهر استرالیا که نماد این کشور نیز به شمار می‌آید)
  2. آرمیدال (Armidale)( دانشگاه UNE در این شهر واقع شده است.)
  3. باتورست (Bathurst) (این شهر کهن‌ترین اقامتگاه انسان در نواحی غیرساحلی استرالیاست.)
  4. نیوکاسل (Newcastle) (این شهر بعد از سیدنی بزرگ‌ترین شهر استرالیاست و معادن زغال سنگ بسیاری در این شهر قرار دارند.)
  5. ولونگونگ (Wollongong) (3مین شهر پرجمعیت این ایالت و نهمین شهر پرجمعیت استرالیاست.)
مختصری درباره نظام قانون‌گذاری و دولت ایالت نیو ساوت ولز:

ایالت نیو ساوت‌ ولز دارای دو مجلس می‌باشد: 1) مجلس قانون‌گذاری (مجلس عوام) و 2) شورای قانون‌گذاری (مجلس سنا)

ایالت نیو ساوت‌ ولز، مطابق با قانون اساسی استرالیا، وضع قوانین دستگاه قضایی و قدرت قانون‌گذاری را به قوانین مشترک‌المنافع استرالیا تفویض کرده است. اما طبق قانون (قوانین مشترک‌المنافع استرالیا) قدرت وضع قوانینی برای برقراری صلح و رفاه را دارد و به جز موارد فوق‌الذکر در بقیه موارد استقلالش پابرجاست.

آموزش و پرورش در ایالت نیو ساوت ولز

جالب است بدانید که در ایالت نیو ساوت ولز ادامه تحصیل تا سن هفده سالگی، اجباری‌ست. مقاطع تحصیلی در این ایالت به این شکل تقسیم‌بندی می‌شوند: 1) از کودکستان تا شش سالگی (مدرسه ابتدایی) 2) از هفت تا دوازده سالگی (مقطع متوسطه / دبیرستان) 3) بعد از دوازده سالگی (کالج ثانویه‌ / مدارس متوسطه)

مدارس ابتدایی و متوسطه در این ایالت، ولز دولتی و غیردولتی هستند. قابل ذکر است که مدارس غیر دولتی؛ مدارس کاتولیک و دیگر فرقه‌ها را شامل می‌شوند. مدارس دولتی مدارسی جامع و انتخابی به شمار می‌آیند و مدارس مستقل غیر مذهبی هستند.

دانشگاه‌های ایالت نیو ساوت ‌ولز

دانشگاه وسترن سیدنی (Western Sydney University):

دانشگاه سیدنی غربی (UWS) در سال 1989 تاسیس شده است و دانشکده‌های زیر را شامل می‌شود:

  • دانشکده آموزش 2) دانشکده انسان‌شناسی و هنرهای ارتباطی 3) دانشکده پزشکی 4) دانشکده پرستاری و مامایی 5) دانشکده تجارت 6) دانشکده حقوق 7) دانشکده کامپیوتر، مهندسی و ریاضیات 8) دانشکده علوم و بهداشت 9) دانشکده علوم اجتماعی و روان‌شناسی
دانشگاه کاتولیک استرالیا (Australian Catholic University):

دانشگاه کاتولیک استرالیا دانشگاهی تحقیقاتی و عمومی‌ست که در سال ۱۹۹۱ در ایالت نیو ساوت ولز تأسیس شده است این دانشگاه هویت و عمل‌کردی کاتولیکی دارد و نه تنها از دانشگاه‌های ممتاز کاتولیک در استرالیاست که یکی از دانشگاه‌های پرچم‌دار کاتولیک در سطح جهانی نیز هست.

دانشگاه خصوصی نوتردام استرالیا (The University of Notre Dame):

این دانشگاه یک دانشگاه خصوصی و کاتولیگ است.

دانشگاه نیوکاسل (University Newcastle of):

این دانشگاه به علت تحقیقات وسیع در زمینه‌های 1) چشم پزشکی 2) ژنتیک پزشکی 3) سلول‌های بنیادی و 4) علوم اعصاب بسیار مشهور و معتبر می‌باشد. لازم به ذکر است که  در انگلستان مدارک پزشکی این دانشگاه اعتبار بالایی دارند.

دانشگاه نیوانگلند (University of New England):

دانشگاه نیوانگلند (UNE) دانشگاهی دولتی‌ در ایالت نیو ساوت ولز است که در سال ۱۹۳۸ تأسیس شده است. این دانشگاه اولین دانشگاهی‌ست که در شهر دیگری تأسیس شده و در مرکز ایالت قرار ندارد.

دانشگاه چارلز استوارت (Charles Sturt University):

این دانشگاه را به افتخار ناخدا چارلز استورت (چارلز استورت کاشف بریتانیایی بود که در جنوب استرالیا و نیو ساوت ولز به اکتشاف پرداخت) نام‌گذاری کرده‌اند.

دانشگاه سادرن کراس (Southern Cross University):

دانشگاه کراس جنوبی (SCU) دانشگاهی دولتی‌ست که در سال ۱۹۷۰ تاسیس شده است. این دانشگاه یک مرکز تحقیقاتی پیشرفته به شمار می‌آید.

دانشگاه نیو ساوت ولز (University of New South Wales)
دانشگاه سیدنی (University of Sydney)
دانشگاه مکواری (Macquarie University)
دانشگاه تکنولوژی سیدنی (University of Technology, Sydney)
دانشگاه ولونگونگ (University of Wollongong)

*** دانشگاه‌های نیو ساوت ولز، سیدنی، مکواری، تکنولوژی سیدنی و ولونگونگ دانشگاه‌های شهر سیدنی هستند که در توضیحات مربوط به بخش سیدنی به آن‌ها پرداخته خواهد شد.

حمل و نقل در ایالت نیو ساوت ‌ولز

همان‌طور که در بالا نیز اشاره شد ایالت نیو ساوت ولز از اهمیت اقتصادی فراوانی برخوردار است و در واقع بزرگ‌ترین (از لحاظ میزان اهمیت) قطب اقتصادی استرالیا به شمار می‌رود که یک سوم اقتصاد استرالیا (بیست و یک درصد از صادرات کل استرالیا) را شامل می‌شود. از دیگر مواردی که ایالت نیو ساوت ولز را به یک قطب اقتصادی مهم تبدیل کرده است دسترسی داشتن آن به بازارهای بین‌المللی‌ست (آمریکایی، اروپایی و آسیایی) و همچنین وجود بازارهای رو به رشد داخلی. این ایالت از طریق پروازهای بین‌المللی (با بیش از هزار پرواز در هفته) با سرتاسر جهان در ارتباط و داد و ستد است.

که مجموع این شرایط موقعیت سوق‌الجیشی بسیار مناسبی را برای تجارت، کسب و کار و سرمایه‌گذاری در این ایالت و به خصوص سیدنی، فراهم آورده است. (از سال 2016 تا سال 2017، ایالت نیو ساوت ولز ، 9/2 درصد رشد اقتصادی داشته است.).

فرودگاه سیدنی (فرودگاه کینگزفورد اسمیت) (Kingsford Smith Airport) نه تنها شلوغ‌ترین فرودگاه استرالیا که در واقع یکی از طولانی‌ترین فرودگاه‌های تجاری در کل دنیاست. (این فرودگاه با کدهای بین‌المللی « SYDوYSSY » شناخته می‌شود) همچنین 1) جت استار (Jetstar) 2) ویرجین استرالیا (Virgin Australia) 3) کانتاس (Qantas) (شرکت هواپیمایی کانتاس (کوآنتاس) بزرگ‌ترین خط هواپیمایی استرالیاست.) از دیگر خطوط هوایی ایالت نیو ساوت‌ ولز می‌باشند.

در بالا به خطوط هواپیمایی این ایالت اشاره شد در ادامه در این بخش به دیگر سیستم‌های حمل و نقل این ایالت که تاثیراتی حیاتی در زندگی و کار افراد که در این ایالت سکنا گزیده‌اند ایفا می‌کنند.

راه‌ آهن

بیش‌تر خطوط راه‌ آهن در این ایالت را دولت ایالتی اداره می‌کند. خطوط راه‌ آهن در ایالت نیو ساوت ‌ولز از اهمیت به‌سزایی برخوردار است چرا که به عنوان مثال: خط راه‌ آهن بریزبنِ کوئینزلند برای رسیدن به پرت (استرالیای غربی) و همچنین ملبورن از ایالت نیو ساوت‌ ولز می‌گذرد. و همچنین خط راه‌ آهن دیگری که از آدلاید (Adelaide) آغاز می‌شود و در بروکن هیل (Broken Hill) به پایان می‌رسد. و همین‌طور منطقه بلرنالد با یک خط راه آهن به  ایالت نیو ساوت ولز متصل می‌شود.

حمل و نقل جاده‌ای

در حال حاضر حفظ و نگه‌داری جاده‌ها  را وزارت راه و خدمات دریایی انجام می‌دهد. جاده‌های اصلی بسیار زیاد مورد توجه دولت ایالتی و فدرال هستند که عبارتند از:

  • بزرگراه هیوم (ارتباط دهنده سیدنی به ملبورنِ ویکتوریا)
  • بزرگراه شاهزادگان (از طریق سواحل دریای تاسمانی سیدنی را به ملبورن مرتبط می‌کند)
  • بزرگراه اقیانوس آرام (از طریق سواحل اقیانوس آرام سیدنی را به بریزبینِ کوئینزلند ارتباط می‌دهد)
  • بزرگراه غربی بزرگ (ارتباط‌ دهنده سیدنی با باتهرست)
  • بزرگراه نیوئل (عامل ارتباط روستایی ایالت ویکتوریا با ایالت کوئینزلند که از مرکز ایالت نیو ساوت ‌ولز عبور می‌کند)
  • بزرگراه‌های نیو انگلند، بزرگراه فدرال و بزرگراه استوارت، بزرگراه‌هایی در دست اجرا هستند.
مختصری درباره ورزش، فرهنگ و جاذبه‌های گردشگری ایالت نیو ساوت ولز:

ورزش

ایالت نیو ساوت ‌ولز دارای تیم‌های پروفشنالی در رشته‌های ورزشی 1) بسکتبال 2) بیس‌بال 3) راگبی 4) فوتبال استرالیایی و 5) قایق‌سواری است و در تابستان‌ها کریکت ورزش اول به شمار می‌آید. سیدنی مرکز ایالت نیو ساوت ‌ولز در سال 2000 میزبان المپیک تابستانی بوده است.(که رویداد بین‌المللی بسیار مهمی به شمار می‌آید و یکی دیگر از دلایلی‌ست که به سیدنی اعتبار بین‌المللی بخشیده است.)

فرهنگ

فرهنگ و هنر  در ایالت نیو ساوت ولز از اهمیت به‌سزایی برخوردار است و در این راستا این ایالت مراکز فرهنگی بسیاری تاسیس کرده است. از جمله موزه‌ها و گالری‌های هنری معتبری همچون: 1) موزه استرالیا (Australian Museum) (این موزه قدیمی‌ترین موزه استرالیاست) 2) موزه نیروگاه (Powerhouse Museum) 3) موزه سیدنی (Museum of Sydney) 4) موزه هنر‌های معاصر (Contemporary Art Museum) 5) موزه ملی دریانوردی (Australian National Maritime Museum) 6) گالری (نگارخانه) هنر نیو ساوت ولز (Art Gallery of New South Wales) (جایزه آرچیبالد (Archibald Prize) اولین مسابقه پرتره در استرالیاست که توسط این گالری برگزار می‌شود)

همچنین ایالت نیو ساوت ولز بزرگ‌ترین ارکستر سمفونیک و نیز بزرگ‌ترین انجمن اپرای استرالیا را دارد. (اپرا هاوس سیدنی جایگاه اصلی ارکستر سمفونی سیدنی و انجمن اپرای استرالیا به شمار می‌آید). انجمن اپرای استرالیا 3مین گروه اپرای جهان می‌باشد. قابل ذکر است که 1) دانشکده هنرهای زیبا 2) مدرسه هنر ملی 3) موسسه هنرهای نمایشی فیلم استرالیا 4) مدرسه رادیو و کنسرواتریوم موسیقی 5) تالار تکنوازی شهر (City Recital Hall) 6) تالار شهرداری سیدنی (Sydney Town Hall) و 7) تئاتر وارف (the Wharf Theatre) نیز در همین ایالت واقع شده‌اند.

جاذبه‌های گردشگری ایالت نیو ساوت ولز

* در این بخش فقط به دو مورد از جاذبه‌های گردشگری ایالت نیو ساوت ولز اشاره خواهد شد. از آن‌ جا که سیدنی به خودی خود از اعتبار و شهرت ویژه‌ای برخوردار است به مکان‌های مهم و دیدنی‌اش و همچنین جاذبه‌های گردشگری‌اش در بخش مربوط به خود این شهر اشاره شده است.

کوههای آبی-از دیدنی‌ترین جاذبه‌های گرشگری ایالت نیو ساوت ولز
کوههای آبی-از دیدنی‌ترین جاذبه‌های گرشگری ایالت نیو ساوت ولز

کوه‌های آبی

کوه‌های آبی (The Blue Mountains) یکی از مهم‌ترین و بنام‌ترین جاذبه‌های گردشگری ایالت نیو ساوت ولز می‌باشد به حدی که یکی از نمادهای این ایالت به شمار می‌رود. کوه‌های آبی چیزی بیشتر از یک میلیون هکتار پوشش گیاهی و طبیعی دارد. رشته کوه‌های سه خواهر (Three Sisters Mountain Range) و غار جنولان (Jenolan) نیز در این منطقه قرار دارند.

دره هانتر

دره هانتر (Hunter Valley) دره شکارچی از کهن‌ترین مزارع انگور در استرالیا می‌باشد. معروف‌ترین فعالیت اقتصادی این منطقه تولید شراب است.(شراب قرمز و سفید). تولید محصولات لبنی، گوشتی و کشاورزی از دیگر فعالیت‌های اقتصادی این منطقه‌ی ایالت نیو ساوت ولز می‌باشد. (شما این امکان را دارید که محصولات درجه یک تازه و ارگانیکی همچون 1) انواع پنیرهای محلی 2) شکلات‌های خانگی 3) لبنیات 4) نان محلی و 5) روغن زیتون را به طور مستقیم از تولیدکنندگان تهیه کنید.)

 

سیدنی، مرکز ایالت نیو ساوت ولز

سیدنی‌‏سایدر «Sydneysiders » عنوانی‌ست که ساکنان شهر سیدنی با آن شناخته می‌شوند. سیدنی یکی از گران‌ترین شهرهای جهان به حساب می‌آید ولی در عین حال ساکنان این شهر در ایالت نیو ساوت ولز از بیش‌ترین میزان حقوق‌ بهره‌مند هستند. هر ساله تعداد بی‌شماری (میلیون‌ها نفر در سال) توریست از اقصی نقاط دنیا به این شهر سفر می‌کنند که این میزان بازدیدکننده سیدنی را در لیست 15 شهر توریستی جهان قرار داده است و اولین جایی‌ست که گردشگران برای دیدن در ایالت نیو ساوت ولز انتخاب می‌کنند. قدمت این شهر به چیزی بیش از دویست سال پیش می‌رسد. همان‌طور که در بالا نیز اشاره شد سیدنی آب و هوایی معتدل دارد. ماه‌های آپریل و جون پر باران‌ترین ماه‌های سال هستند. به طور میانگین صد و پنجاه روز در سال در شهر سیدنی باران می‌بارد.

شاخص کیفیت زندگی (to be born) شاخصی‌‏ست که برترین کشورهای جهان را برای کسانی که در آن به دنیا آمده‌‏اند بررسی می‏‌کند. شاخص کیفیت زندگی به بررسی این‌ که کدام کشورها در طولانی مدت، در حیطه‏‌های تضمین سلامتی، مالی، امنیتی و موفقیت، بهترین فرصت‏‌ها را برای متولدین خود تامین می‏‌کنند، می‏‌پردازد. شهر سیدنی ایالت نیو ساوت ولز از لحاظ شاخص کیفیت زندگی به شکل پیاپی در بین ده شهر برتر دنیا قرار گرفته است. همچنین سیدنی جزو 5 شهر دانشجویی معتبر دنیا نیز هست. این اعتبار جهانی فرصت‌های تحصیلی بسیاری را برای دانشجویان سرتاسر دنیا به وجود آورده است. سیدنی و ایالت نیو ساوت ‌ولز قطب‌های بین‌المللی بسیار قدرتمندی هم در کار و تحصیل و تجارت و هم در توریسم و گردشگری می‌باشند.

قایق‌های فری

به جز ماشین‌های شخصی، اتوبوس‌ها، واگن‌های برقی (تراموا) و قطارها در سیدنی ایالت نیو ساوت ولز قایق‌های مسافربری‌ای هستند که یکی دیگر از خطوط حمل و نقل دولتی سیدنی به شمار می‌آیند. این قایق‌های مسافربری «فری» نام دارند. فری‌ها شناور در آب‌های رودخانه پاراماتا (Parramatta River) ساکنان و گردشگران را از جایی به جای دیگر منتقل می‌کنند.

سیدنی مرکز عمده نوآوری در ایالت نیو ساوت ولز

چند فرهنگه بودن شهر سیدنی (در سیدنی نه تنها افرادی از کل اروپا و آسیا و سرتاسر خاورمیانه سکنا گزیده‌اند که چیزی حدود سی درصد از ساکنان این شهر نیز متولد شده ایالت‌های دیگر استرالیا هستند.) آن را تبدیل به مرکزی فرهنگی و محفلی نوآور جهانی در ایالت نیو ساوت ولز تبدیل کرده است. تمرکز بر نوآوری در این شهر به اندازه‌ای‌ست که تجار و دولت از مبتکران حمایت پشتیبانی و تقدیر می‌کنند. که باعث پویایی بسیار در تولید و فرصت‌های شغلی بسیار متنوع برای مهاجران و دانشجویان بین‌المللی شده است. برای شکل دادن به این میزان نوآوری دولت ایالت نیو ساوت ولز در سخنرانی‌های دانشگاه‌ها، کلاس‌های درس و تئاترها بسیار متمرکز شده و برنامه‌ریزی‌های مختلفی انجام می‌دهد.

 به عنوان مثال 1) جشنواره «Tropfest » (که نه تنها بزرگ‌ترین جشنواره فیلم کوتاه دنیا می‌باشد که به عنوان اولین جشنواره جهانی فیلم نیز شناخته می‌شود. این جشنواره در ماه فوریه برگزار می‌شود.) 2) جشنواره فیلم سیدنی (Sydney Film Festival) (این جشنواره در ماه جون برگزار می‌شود.). در سیدنی علاوه بر مواردی که به آن‌ها اشاره شد فستیوال‌های بسیار متنوع و متفاوتی هم برگزار می‌شود به عنوان مثال: فستیوال سیدنی (Sydney Festival) (این جشنواره به مدت 3 هفته در سال در ماه ژانویه برگزار می‌شود با بیش از صد رویداد هنری با هنرمندان محلی و بین‌المللی در زمینه‌های هنر معاصر و کلاسیک، موسیقی، رقص، سیرک، درام و هنرهای تجسمی)

 اگر شما از هنرمندان و هنردوستان و یا دانشجویان رشته‌های هنری هستید بدانید که در شهر سیدنی ایالت نیو ساوت ولز موسیقی، فیلم و تئاتر و هنرهای زیبا از جایگاه بسیار ویژه و معتبری برخوردار است و در این مرکز پر از خلاقیت و هنر، دست شما هرگز خالی نخواهد ماند.

جاذبه‌های دیدنی و گردشگری سیدنی

سیدنی مرکز ایالت نیو ساوت ولز از دل‌پذیرترین و دیدنی‌ترین شهرهای جهان به شمار می‌آید. یکی از دلایل این محبوبیت جهانی به دلیل وجود جاذبه‌های گردشگری طبیعی و همچنین جاذبه‌های گردشگری دست‌ساز بشر در سیدنی ایالت نیو ساوت ولزاست.

تعدادی از جاذبه‌های گردشگری بنام و دیدنی سیدنی عبارتند از:

باغ‌های سلطنتی گیاه‌ شناسی سیدنی (Royal Botanic Garden, Sydney):

باغ سلطنتی گیاه شناسی سیدنی ایالت نیو ساوت ولز در فهرست آثار ملی ثبت شده است. و در جهان یکی از مهم‌ترین و معتبرترین مراکز تاریخی گیاه شناسی به شمار می‌آید.

هاید پارک (Hyde Park):

قدیمی‌ترین پارک عمومی استرالیا که جزو آثار ملی در ایالت نیو ساوت ولز به شمار می‌آید.

بندر و پل بندرگاه سیدنی
بندر و پل بندرگاه سیدنی
بندر و پل بندرگاه سیدنی « هاربر بریج » (Sydney Harbour Bridge):

این بندر یکی از زیباترین و مجذوب کننده‌ترین جاذبه‌های طبیعی گردشگری سیدنی ایالت نیو ساوت ولز به حساب می‌آید  و پل آن یکی از بی‌نظیرترین جاذبه‌های گردشگری دست‌ساز بشر و درواقع مرتفع‌ترین پل قوسی فولادی دنیا به حساب می‌آید. ساخت این پل 20 سال طول کشیده است. مسابقه پل‌نوردی (Bridge Climb) در سال ۱۹۹۸ در شهر سیدنی افتتاح شد. در این مسابقه با استفاده از وسایل ایمنی، توریست‌ها برای بالا رفتن از پل با هم رقابت می‌کردند. در زبان محاوره مردم سیدنی این پل را (Coat Hanger) به معنای چوب لباسی می‌نامند. این پل علاوه بر امکاناتی که دارد در جشن سال نو و همچنین جشن‌های ملی آتش‌‌بازی‌های متنوع و دیدنی‌ای در آن برگزار می‌شود که به خودی خود جاذبه‌ای توریستی به شمار می‌آیند.

باغ گیاه‌ شناسی ابرنُن (Abernon Botanical Garden):

رودخانه داک «اردک» (Duck) در این باغ قرار دارد. این باغ در نهایت زیبایی و اعتبار گردشگری در عین حال، ورودیه‌ی بسیار کمی دارد. باغ گیاه شناسی ابرنن از اماکن طبیعی و بنام ایالت نیو ساوت ولز می‌باشد.

باغ وحش تارونگا (Taronga Western Plains Zoo):

در ایالت نیو ساوت ولز حیوانات نادر و در حال انقراض زیادی موجودند که در این باغ وحش نگه‌داری می‌شوند و شما نه تنها می‌توانید از آن‌ها دیدن کنید که همچنین امکان اقامت در این باغ وحش را نیز دارید.

خانه اپرای سیدنی (Sydney Opera House):

در سال ۲۰۰۷ خانه اپرای سیدنی ایالت نیو ساوت ولز در لیست میراث جهانی یونسکو قرار گرفته است. از لحاظ معماری این بنا یکی از شاخص‌ترین بناهای قرن 20 به شمار می‌آید و همچنین از بنام‌ترین و معتبرترین مراکز هنرهای نمایشی در سرتاسر جهان به شمار می‌رود. خانه اپرای سیدنی در نزدیکی هاربر بریج قرار دارد. خانه اپرای سیدنی و هاربر بریج نیز از نمادهای معروف و بسیار مشهور این ایالت به شمار می‌آیند. جالب است بدانید که در سال ۱۹۵۵ مسابقه‌ای برای طراحی خانه اپرای سیدنی برگزار شد و جورن اوتزون (Jorn Utzon) برنده این مسابقه پنج هزار پوندی شد. این بنا نه تنها از پرمخاطب‌ترین جاذبه‌های گردشگری استرالیاست که جز پربازدیدترین‌ها در جهان نیز به شمار می‌آید.چیزی حدود 7 میلیون نفر در سال از این مجموعه دیدن می‌کنند. نمای بیرونی این مجموعه شبیه بادبان‌های کشتی‌ست (متشکل از ۵۶ هزارقطعه سنگ گرانیت سوئدی).

بندر دارلینگ (Darling Harbour):

در گذشته بندر دارلینگ بندری تجاری ایالت نیو ساوت ولز بوده است. ولی در حال حاضر یک مکان تفریحی-گردشگری بسیار بزرگ و مجهزی به شمار می‌آید (در اواخر دهه ۱۹۹۰ بود که بندر دارلینگ از بندری تجاری به مکانی تفریحی-گردشگری تغییر کاربری داد). امکانات بسیار متنوع و گسترده‌ای که در این مجموعه قرار دارد این مکان را به یکی از پربازدیدترین اماکن گردشگری و تفریحی ایالت نیو ساوت ولز تبدیل کرده است. که عبارتند از:

  • مرکز سرگرمی سیدنی (Sydney Entertainment Center)
  • مرکز خرید هاربر ساید (Harbourside Shopping Center)
  • باغ چینی سیدنی (Sydney’s Chinese Garden)
  • مرکز نمایشگاه و کنوانسیون سیدنی  (Sydney Convention And Exhibition Center)
  • موزه دریایی ملی استرالیا (Australian National Maritime Museum)
  • آکواریوم سیدنی (Sydney Aquarium)(تونل شیشه‌ای این آکواریوم که در زیر آب ساخته شده است از جذابیت و شهرت به‌سزایی برخوردار است. و تجربه‌ای بی‌نظیر را برای گردشگران رقم می‌زند.)
  • سالن سینمایی آی مکس (IMAX)
  • پارک دنیای وحش سیدنی (Sydney Wildlife World)

همچنین از دیگر جاذبه‌های طبیعی گردشگری ایالت نیو ساوت ولز می‌توان به رودخانه «Murray Darling» اشاره کرد. این رودخانه سومین رودخانه طولانی استرالیا به حساب می‌آید.

آکواریوم سیدنی
آکواریوم سیدنی
ساختمان ملکه ویکتوریا  (Queen Victoria Building):

ساختمان ملکه ویکتوریا ساختمانی مستطیل شکل است با یک گنبد مرکزی بزرگ و چند گنبد کوچک‌تر. اشیای هنری و تاریخی‌ای که در این ساختمان قرار دارند عبارتند از:  1) ساعت سلطنتی (Royal Clock) (این ساعت بزرگ در آخرین طبقه قرار دارد و راس ساعت نُه صبح هر روز به کار می‌افتد). 2) ساعت بزرگ استرالیایی (The Great Australian Clock) (ساعتی به ارتفاع ده متر با چهار تن وزن) 3) کالسکه‌ای سلطنتی که ویژه مراسم ازدواج خاندان امپراتوری چین بود 4) مجسمه‌ای در ابعاد واقعی ملکه ویکتوریا که در حال تاج گذاری‌ست. 5) نمونه‌هایی از جواهرات سلطنتی و انواع تاج 6) نامه‌های محرمانه ملکه الیزابت دوم.(در طبقه آخر) این نامه‌ها در سال ۱۹۸۶ نوشته شده‌اند و بناست در سال ۲۰۸۵ در حضور مردم شهر، توسط شهردار وقت سیدنی ایالت نیو ساوت ولز  خوانده شود.

برج سیدنی (Sydney Tower): 

برج سیدنی 2مین برج مرتفع استرالیاست (بعد از برج مسکونی Q1). برج سیدنی دویست و شصت متر ارتفاع دارد. این برج با چشم‌اندازی ۳۶۰ درجه، جزو اماکن گردشگری و جاذبه‌های شهر سیدنی ایالت نیو ساوت ولز به حساب می‌آید.

کلیسای جامع سنت ماری (St Mary’s Cathedral)

کلیسای جامع سنت ماری در ایالت نیو ساوت ولز بزرگ‌ترین کلیسای استرالیا می‌باشد. ساخت این کلیسا 14 سال به طول انجامیده است. کلیسای جامع سنت ماری معماری‌ای به سبک گوتیک دارد. یادبودهای هنری گران‌بهایی در این کلیسا هستند که مورد حفاظت و نگه‌داری قرار دارند از جمله: 1) تابلوهایی از آخرین ساعات زندگی حضرت مسیح 2) نمونه‌ای از مجسمه پیتا  (Pieta). اصل مجسمه پیتا در شهر واتیکان ایتالیاست. (اثر میکل آنژ) پیتا مجسمه‌ای‌ست که حضرت مریم کالبد حضرت مسیح را در آغوش گرفته است.

باغ چینی سیدنی
باغ چینی سیدنی

دانشگاه‌های سیدنی

شهر سیدنی تعداد زیادی از دانشگاه‌های معتبر استرالیا را در خود جای داده است. دانشگاه‌هایی که از اعتبار و اهمیت جهانی برخوردار می‌باشند. هر ساله دانشجویان بی‌شماری از سرتاسر دنیا برای ادامه تحصیل به سیدنی می‌آیند که این گردهم‌آیی تجربه بین‌المللی دانشجویی وسیع و متفاوتی را برای دانشجویان فراهم کرده است.

دانشگاه نیو ساوت ولز (University of New South Wales):

دانشگاه نیو ساوت ولز UNSW  یک دانشگاه تحقیقاتی عمومی‌ در ایالت نیو ساوت ولز است. این دانشگاه در سال ۱۹۴۹ تأسیس شده ‌است. موارد زیر تعدادی از رشته‌های تحصیلی‌ای هستند که در این دانشگاه تدریس می‌شوند و از اعتبار بالایی برخوردارند:

1) اقتصاد 2) بازرگانی 3) حقوق 4) فن‌آوری 5) مهندسی. لازم به ذکر است که بیش‌ترین افرادی که با سِمَت مدیرت اجرایی در شرکت‌های استرالیایی مشغول به کار هستند از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه می‌باشد.

دانشگاه تکنولوژی سیدنی (University of Technology, Sydney):

دانشگاه (UTS) در سال 1893 تاسیس شده است و در سال ۲۰۱۵ در مراسم «Wharton-QS Stars Reimagine Education Award»  فیلادلفیا برنده جایزه «آموزش نوآورانه دوگانه» شد. این دانشگاه، نه تنها یکی از برجسته‌ترین دانشگاه‌های استرالیا در ایالت نیو ساوت ولز می‌باشد بلکه از دانشگاه‌های برتر فن‌آوری جهان نیز است. این دانشگاه با داشتن روشی مدرن و نو برای آموزش و همچنین راندمان تحقیقاتی بسیار بالا و پرقدرت باعث شده در زمینه‌ صنعت و حرفه‌های مختلف بنام و مشهور باشد. یکی از اساسی‌ترین اهداف این دانشگاه آماده‌سازی دانشجویان برای ورود به بازار کار و تبدیل شدن‌شان به افرادی خلاق و نوآور است.

دانشگاه سیدنی (University of Sydney):

این دانشگاه در سال 1850 در ایالت نیو ساوت ولز تاسیس شده است و اولین دانشگاه استرالیا به شمار می‌آید. این دانشگاه طبق رده‌بندی «THES» جزو پنج دانشگاه معتبر جهان قرار دارد (از لحاظ کیفیت علمی، تحقیقاتی و آموزشی). طبق رده‌بندی‌های «QS» و « Times» به ترتیب در جایگاه 38 و 54 قرار دارد. موارد زیر تعدادی از رشته‌های تحصیلی‌ای هستند که در این دانشگاه تدریس می‌شوند: 1) اقتصاد 2) بازرگانی 3) پزشکی 4) پرستاری 5) تغذیه 6) حقوق 7) دام‌پزشکی 8) داروسازی 9) دندان‌پزشکی 10) علوم 11) کشاورزی 12) مهندسی 13) معماری 14) موسیقی 15) منابع طبیعی و 16) هنر. جالب است بدانید که از میان استادان و فارغ التحصیلان این دانشگاه، تاکنون پنج نفر توانسته‌اند جایزه نوبل را در رشته‌های مختلف به دست بیاورند.

 

دانشگاه ولونگونگ (University of Wollongong):

دانشگاه ولونگونگ دانشگاهی تحقیقاتی و دولتی‌ در ایالت نیو ساوت ولز است و در سال 1951 تاسیس شده است. این دانشگاه طبق رده‌بندی «QS» در سال 2019 در جایگاه 218 جهان قرار دارد و همچنین یازدهمین دانشگاه معتبر استرالیا به حساب می‌آید.

دانشگاه مک کواری (Macquarie University):

دانشگاه مک کواری در سال ۱۹۶۴ تأسیس شده است. این دانشگاه  یک دانشگاه دولتی و تحقیقاتی‌ست که توسط دولت محلی (ایالتی) ایالت نیو ساوت ولز بنا شده است. این دانشگاه 4مین دانشگاه بزرگ سیدنی‌ست و چهاردهمین دانشگاه معتبر استرالیا به حساب می‌آید. طبق رده‌بندی «QS» در سال 2019 این دانشگاه بین 250 دانشگاه معتبر جهان جای دارد.

مهاجرت به ایالت نیو ساوت ولز 

به دلایل بسیار زیادی همان‌طور که در بالا به آن‌ها اشاره شده است ایالت نیوساوت ولز مقصد مهاجرتی بسیار پرطرف‌دار، مناسب و با کیفیتی هم در کسب و کار و هم در تحصیل می‌باشد.

با دریافت اسپانسرشیپ ایالتی (NSW) شما پنج امتیاز کمکی برای گرفتن ویزای «۱۹۰» استرالیا (ویزای «۱۹۰» ویزایی دائمی می‌باشد) خواهید داشت. لازم است بدانید که شما در ازای دریافت اسپانسرشیپ ایالت نیو ساوت ولز، متعهد می‌شوید که دو سال اولِ زندگی خود را در این ایالت نیو سپری کنید.

چگونگی دریافت ویزای «491» ایالت نیو ساوت ولز

شرایط ایالت نیو ساوت ولز:

 اگر شما از خارج از استرالیا برای دریافت ویزا اقدام می‌کنید:
شغل شما که بر اساس آن درخواست گرفتن ویزای «491» را دارید حتما باید در لیست مشاغل مورد نیاز ایالت نیو ساوت ولز باشد.

*در آخر مطالب لیست مذکور ارائه شده است.

در صورتی که محل اقامت شما خارج از استرالیا باشد.

دارا بودن یکی از شروط زیر :

  • داشتن یک پیشنهاد کار تمام وقت در شغل انتخابی‌تان یا شغلی مرتبط با آن در منطقه مورد نظر در ایالت نیو ساوت ولز .
  • داشتن 5 سال سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی‌تان.
  • والدین‌تان و یا خواهر یا برادرتان در منطقه تعیین شده حضور داشته باشند که به این واسطه امتیاز اسپانسرشیپ فامیلی شامل شرایط‌تان شود.
در صورتی که محل اقامت شما در خود ایالت نیو ساوت ولز باشد.
  • شغل انتخابی شما باید در لیست مشاغل مورد تایید و نیاز این ایالت نیو ساوت ولز باشد.
  • داشتن دوازده ماه سابقه‌ کاری مرتبط با شغل انتخابی‌تان و یا شغلی نزدیک به آن.
  • داشتن حداقل دوازده ماه اقامت در منطقه تعیین شده ایالت نیو ساوت ولز.

 

برای گرفتن ویزای «۱۹۰» شرایط اخذ اسپانسرشیپ ایالت نیو ساوت ولز عبارت است از:
  1. متقاصی زمانی که برای اخذ این اسپانسرشیپ اقدام می‌کند باید بین 18-44 سال سن داشته باشد.
  2. شغل و یا رشته تحصیلی شما که بر اساس آن درخواست گرفتن اسپانسرشیپ دارید حتما باید در لیست مشاغل مورد نیاز ایالت نیو ساوت ولز باشد.
  3. متقاضی باید حداقل نمره شش در آیلتس (IELTS) (یا معادل آن را) داشته باشد.
  4. شما برای اقدام به دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ایالت نیو ساوت ولز در صورتی که خارج از استرالیا هستید موظف به پرداخت 300 دلار و در صورتی که از داخل استرالیا اقدام می‌کنید 330 دلار هستید. لازم به ذکر است که پرداخت این مبلغ ربطی به صدور یا رد درخواست اسپانسرشیپ شما ندارد و مبلغ پرداخت شده به شما عودت داده نمی‌شود.

مدت زمان مورد نیاز برای رسیدگی به اسپانسرشیپ برای ویزای «۱۹۰»

در حال حاضر، دوازده هفته برای رسیدگی به درخواست اسپانسرشیپ ایالت نیو ساوت ولز ، زمان لازم است. قابل ذکر است که منوط به شلوغی اداره مهاجرت و تعدد تقاضاها، این زمان ممکن است در مواردی بیش‌تر هم باشد.

  1. بر اساس معیارهایی چون 1) امتیاز متقاضی در زبان انگلیسی 2) امتیازهای کمکی اسپانسرشیپ ایالتی 3) رشته تحصیلی 4) شغل انتخابی متقاضی و سابقه کار؛ پرونده‌های متقاضیان ارزیابی و الویت‌بندی می‌شوند ولی اگر دو متقاضی شرایط یکسانی با هم داشته باشند در این صورت معیار الویت‌بندی زمان اقدام متقاضیان برای دریافت اسپانسرشیپ می‌باشد. (متقاضی‌ای که زودتر پرونده‌اش را ثبت کرده است در شرایط برابر، پرونده‌اش زودتر بررسی می‌شود.
  2. برای متقاضی (بعد از اعلام این که اسپانسرشیپ به او تعلق گرفته است) چهارده روز وقت در نظر گرفته شده است تا پرونده خود را به این ایالت بفرستد. در غیر این صورت دعوت‌نامه دریافت اسپانسرشیپ ایالتی باطل می‌شود.
  3. برای متقاضی (بعد از دریافت اسپانسرشیپ) شصت روز زمان در نظر گرفته شده است تا پرونده خود را به اداره مهاجرت استرالیا بفرستد.

بعد از دریافت ویزا برای متقاضی مدت زمانی در نظر گرفته می‌شود تا به ایالت نیو ساوت ولز سفر ‌کند. که بعد از گذراندن 2 سال اول در خودِ ایالت و بعد از دریافت نامه «Letter of release» می‌تواند به هر ایالتی که خواست برود و در آن‌ جا اقامت کند.

مشاغل مورد نیاز ایالت نیو ساوت ولز
مشاغل مورد نیاز ایالت نیو ساوت ولز

مشاغل مورد نیاز ایالت نیو ساوت ولز برای مهاجرت به استرالیا

الف

آشپز Chef (excludes positions in Fast Food or Takeaway Food Service)

آشپز (Cook)

آفیسر فنی مخابرات یا تکنسین مخابرات (Telecommunications Technical Officer or Technologist)

انکولوژیست- پرتودرمان (Radiation Oncologist)

انکولوژیست ( سرطان‌شناس) (Medical Oncologist)

ارزیاب و قیمت‌گذار زمین (Land Economist)

ارزیاب و قیمت‌گذار (Valuer)

ارزیاب ساختمان (Quantity Surveyor)

ب

بینایی سنج (Optometrist) در ایالت نیو ساوت ولز

برنامه‌نویس (Developer Programmer)

برنامه‌نویس تحلیل‌گر (Analyst Programmer)

برق‌کار اتومبیل (Automotive Electrician)

بنا (Bricklayer)

برق‌کار عمومی (Electrician (General))

برق‌کار متخصص (Electrician (Special Class))

پ

پرستار مورد تایید (Enrolled Nurse)

پرستاران عمومی (Registered Nurses nec)

پرستار اطفال (Registered Nurse (Paediatric))

پرستار سلامت روانی (Registered Nurse (Mental Health))

پزشکان عمومی (Medical Practitioners nec)

پزشک پرستار ( حداقل فوق لیسانس) (Nurse Practitioner)

پرستار مراقبت از سالمندان (Registered Nurse (Aged Care))

پرستار سلامت کودک و بهداشت خانواده (Registered Nurse (Child and Family Health))

پرستار سلامت و بهداشت جامعه (Registered Nurse (Community Health))

پرستار ثبت شده (مراقبت بحرانی و اورژانس) (Registered Nurse (Critical Care and Emergency))

پرستار پزشکی (Registered Nurse (Medical))

پرستار معلولیت و توان‌بخشی (Registered Nurse (Disability and Rehabilitation))

پرستار بازتوانی (Registered Nurse (Developmental Disability))

پرستار اتاق‌عمل (Registered Nurse (Surgical))

پرستار بعد از اتاق‌عمل (Registered Nurse (Perioperative))

پرستار آموزش پزشکی (Registered Nurse (Medical Practice))

پزشکان متخصصNEC (Specialist Physicians nec)

پزشک بیماری پا (Podiatrist)

پزشک عمومی (General Practitioner)

پزشک متخصص (پزشک عمومی) (Specialist Physician (General Medicine))

ت

تکنولوژیست (Engineering Technologist)

تحلیل‌گر سیستم (Systems Analyst) در ایالت نیو ساوت ولز

تحلیل‌گر کسب و کار (ICT business Analyst)

تنظیم‌‌کننده سازه (Fitter (General))

تنظیم‌کننده و ترنر (Fitter and Turner)

تنظیم‌کننده جوش‌کار (Fitter-Welder)

تکنسین پزشکی هسته‌ای (Nuclear Medicine Technologist)

تکنسین برق (Electrical Engineering Technician)

تکنسین ارتباطات رادیویی (Radio Communications Technician)

تراش‌کار و صاف‌کار ماشین (Panelbeater)

تکنسین کابل‌های فشار قوی (Technical Cable Jointer)

تکنسین دندان‌پزشکی (Dental Technician)

ج

جوش‌کار (Welder (First Class))

جراح پلاستیک (Plastic and Reconstructive Surgeon)

جراح عمومی (Surgeon (General))

جراح قلب (Cardiothoracic Surgeon)

جراح مغز و اعصاب (Neurosurgeon)

جراح ارتوپدی (Orthopaedic Surgeon)

جراح اطفال (Paediatric Surgeon)

جراح عروق (Vascular Surgeon)

جنگل‌بان (Forester)

جمع‌آورنده و ارایه‌دهنده اطلاعات جغرافیایی از پدیده‌ها (جی اس آی) (Other Spatial Scientist)

چ

چشم پزشک (Ophthalmologist)

ح

حسابدار (عمومی) (Accountant (General))

حسابدار مالیاتی (Taxation Accountant)

حسابرس خارجی (External Auditor)

حسابرس داخلی (Internal Auditor)

خ

خون‌شناسی بالینی (Clinical Haematologist)

خدمات نجاری (Joiner)

د

دانشمند کشاورزی (Agricultural Scientist)

دام‌پزشک (Veterinarian)

ر

ریخته‌گری با ماشین آلات فلزی (Metal Machinist (First Class))

روان‌شناسان (Psychologists nec)

روان‌شناس بالینی (Clinical Psychologist)

روان‌شناس آموزشی (Educational Psychologist)

روان‌شناس سازمانی (Organisational Psychologist)

رادیولوژی تشخیصی و مداخله‌ای (Diagnostic and Interventional Radiologist)

روان‌پزشک (Psychiatrist)

روماتولوژیست (Rheumatologist)

رادیوگراف و پرتونگار تشخیص پزشکی (Medical Diagnostic Radiographer)

س

سونوگراف (Sonographer) در ایالت نیو ساوت ولز

سازنده دیگ بخار (Metal Fabricator)

سازنده قایق و تعمیرکار (Boat Builder and Repairer)

ش

شکل‌دهنده ورقه‌های فلزی در کارگاه (Sheetmetal Trades Worker)

شیشه‌گر (Glazier)

ع

عایق‌کار بام (Roof plumber)

ف

فیزیک‌دان (پزشکی) (Physicist)

فیزیوتراپیست (Physiotherapist)

ق

قفل‌ساز (Locksmith)

ک

کارشناس بیمه (Actuary)

کارتوگراف (Cartographer)

کایروپراکتور (Chiropractor)

کاشی‌کار دیوار و کف (Wall and Floor Tiler)

تخصصی تجهیزات الکترونیکی (Electronic Equipment Trades Worker)

کارگر ابزارهای الکترونیکی (عمومی) (Electronic Instrument Trades Worker (General))

کارگر ابزارهای الکترونیکی (تخصصی) (Electronic Instrument Trades Worker (Special Class))

کابینت‌ساز (Cabinetmaker)

کشتی‌ساز (Shipwright)

گ

گچ‌کار (Solid Plasterer)

گفتار درمان (Speech Pathologist)

ل

لوله‌کش (عمومی) (Plumber (General))

لوله‌کش تهویه مطبوع و تجهیزات مکانیکی (Airconditioning and Mechanical Services Plumber)

لوله‌کش (Drainer)

لوله‌کش گاز (Gasfitter)

م

مدیر پروژه‌های ساخت و ساز ساختمانی (Construction Project Manager)

مدیریت مهندسی (مدیر مهندس) (Engineering Manager)

مدیر مهدکودک (Child Care Centre Manager)

مدیر کلینیک پرستاری (Nursing Clinical Director)

مدیر مرکز کمک‌های اولیه (Primary Health Organisation Manager)

مدیر مرکز بهزیستی (Welfare Centre Manager)

مدیریت هتل یا متل (Hotel or Motel Manager)

مهندس عمران (Civil Engineer)

مهندس ژئوتکنیک (Geotechnical Engineer)

معمار منظر(فضای سبز) (Landscape Architect)

متخصص اورولوژیست (Urologist)

متخصص گوش و حلق و بینی (Otorhinolaryngologist)

مامایی (Midwife) در ایالت نیو ساوت ولز

مدیر حسابداری (Management Accountant)

مهندس سازه (Structural Engineer)

مهندس حمل و نقل (Transport Engineer)

مهندس برق (Electrical Engineer)

مهندس مکانیک (Mechanical Engineer)

مهندس محیط‌ زیست (Environmental Engineer)

مهندسی پزشکی (Biomedical Engineer)

مهندس کشاورزی (Agricultural Engineer)

مهندس هواپیما (Aeronautical Engineer)

معمار و طراح دریایی (Naval Architect)

مشاور کشاورزی (Agricultural Consultant)

محقق آزمایشگاهی پزشکی (Medical Laboratory Scientist)

معلم پیش‌دبستانی (Early Childhood (Pre-Primary School) Teacher)

معلم مدرسه متوسطه (Secondary School Teacher)

معلم کودکان استثنایی (Special Needs Teacher)

معلم ناشنوایان (Teacher of the Hearing Impaired)

معلم نابینایان (Teacher of the Sight Impaired)

معلمان آموزش و پرورش خاص (Special Education Teachers nec)

متخصص پرتو پزشکی (Medical Radiation Therapist)

مشاور بهداشت و ایمنی حرفه‌ای (Occupational Health and Safety Adviser)

متخصص بیماری‌های استخوان (Osteopath)

متخصص کاردرمانی (Occupational Therapist)

متخصص قلب (Cardiologist)

متخصص غدد (Endocrinologist)

متخصص گوارش (Gastroenterologist)

متخصص مراقبت‌های ویژه (Intensive Care Specialist)

متخصص مغز و اعصاب (Neurologist)

م

متخصص اطفال (Paediatrician)

متخصص قفسه سینه (Thoracic Medicine Specialist)

متخصص پزشکی کلیه (Renal Medicine Specialist)

متخصص پوست (Dermatologist)

متخصص اورژانس (Emergency Medicine Specialist)

متخصص زنان و زایمان (Obstetrician and Gynaecologist)

متخصص پاتالوژیست (Pathologist)

مهندس شبکه و سیستم‌های کامپیوتری (Computer Network and Systems Engineer)

مهندس نرم‌افزار (Software Engineer)

مکانیک آسانسور (Lift Mechanic)

مکانیک سیستم تهویه مطبوع و برودتی (Airconditioning and Refrigeration Mechanic)

مهندس مخابرات (Telecommunications Engineer)

مهندس شبکه مخابرات (Telecommunications Network Engineer)

مددکار اجتماعی (Social Worker)

مهندس مخابرات (Telecommunications Field Engineer)

مکانیک موتور (عمومی) (Motor Mechanic (General))

مکانیک موتورهای دیزلی (Diesel Motor Mechanic)

مکانیک موتور‌ سیکلت (Motorcycle Mechanic)

مکانیک موتورهای کوچک (Small Engine Mechanic)

ن

نجار – نصاب (Carpenter and Joiner)

نجار (Carpenter) در ایالت نیو ساوت ولز

نقاش حرفه‌ای (Painting trades workers)

نصب‌کننده سقف کاذب (Fibrous Plasterer)

نانوا (Baker)

نقشه‌بردار (Surveyor)

نقشه‌کش برق(Electrical Engineering Draftsperson)

نقشه‌کش عمران (Civil Engineering Draftsperson)

و

وکیل مدافع (Barrister)

وکیل یا مشاور حقوقی (Solicitor)

وکیل مدافع (Barrister)

وکیل یا مشاور حقوقی (Solicitor)

ه

هوشبری (Anaesthetist)

#N/A (Mining Engineer (Excluding Petroleum))

#N/A (Psychotherapist)

کلام آخر

ضمن سپاس از همراهی شما در مطالعه‌ی این متن، شما می‌توانید جهت کسب اخبار و اطلاعات جدید و به روز، ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.