مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ در سال 2022

0

مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ یا شروع یک کارآفرینی، یکی از شیوه های اساسی برای مهاجرت به دانمارک یا اروپا به حساب می آید. دانمارک یکی از کشورهای قاره اروپا و عضوی رسمی از حوزه اسکاندیناوی است. به همین سبب به منظور ایجاد کسب و کار و توسعه در ضمینه کارآفرینی، بسیار مسرت بخش محسوب می شود.

برای کسانی که قصد مهاجرت به اروپا را دارند، دانستن در رابطه با مهاجرت از طریق استارتاپ، موضوعی است که باید در رابطه با هر کشوری جداگانه بررسی شود. به این معنا که عضو اتحایه اروپا بودن، دلیلی کافی برای راحت بودن مهاجرت به اروپا و دانمارک نیست.

در این بخش ما به بررسی شرایط ایجاد استارتاپ و کارآفرینی در دانمارک به منظور دستیابی به مهاجرت و دریافت اقامت خواهیم پرداخت. خواندن این مقاله برای متقاضیان استارتاپ در دانمارک مناسب خواهد بود. همراه ما باشید.

مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ در سال 2021

شناخت کلی قبل از هر گونه تصمیم برای مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ

پیشتر نیز اشاره شد که کشور دانمارک، یکی از کشورهای ناحیه اسکاندیناوی به حساب می آید. به همین دلیل دارای اعتبار بسیار بالا در ناحیه شینگن و حوزه اتحادیه اروپا است. اما نکته حائز اهمیت در این است که دانمارک در واقع تنها در حوزه اتحادیه اروپا قرار دارد و در حقیقت عضو رسمی این اتحادیه به حساب نمی آید.

پایتخت کشور دانمارک کپنهاگ نام دارد. این کشور نزدیک به 6 میلیون نفر را در خود جای داده است. مساحت کشور دانمارک نیز مقداری برابر با 43 هزار کیلومتر مربع است. زبان رسمی کشور دانمارک Dutch نام دارد. ریشه اصلی این زبان در آلمانی نهفته است. دانمارک از نظر ناحیه مرزی تنها با کشور آلمان هم مرز است و سایر اطراف آن از آب یا دریا پوشیده شده است. واحد رسمی  پول کشور دانمارک کرون نام دارد که گاهی مواقع با پول سوئد نیز اشتباه گرفته می شود.

برای کسانی که قصد انجام فعالیت های کاری را دارند، نرخ بیکاری در دانمارک باید در نظر گرفته شود. این نرخ در این کشور بسیار پایین است. به سبب پایین بودن نرخ بیکاری در دانمارک، به طور معمول برای اکثر افراد متقاضی کار، مقصدی مناسب تلقی می شود.

سطح بالا و ثروت موجود در دانمارک، این کشور را با سطح تمکن بالایی نشان می دهد. از همین رو مهاجرت هایی از طریق تحصیل، سرمایه گذاری و کار به مقصد دانمارک بسیار رایج است.

در ادامه به بررسی جزییات بیشتر از شیوه مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ و ایجاد کارآفرینی خواهیم پرداخت.

شناخت کلی قبل از هر گونه تصمیم برای مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ

برنامه کارآفرینی دولت دانمارک به منظور مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ

شیوه قانون گذاری برای راه اندازی استارتاپ در دانمارک به شکلی است که به سادگی به ساکنان غیر اروپایی اجازه فعالیت را می دهد. به معنای ساده، شهروندانی که ساکن ناحیه اتحادیه اروپا نیستند، به راحتی می توانند مجوز کارآفرینی در دانمارک را دریافت کنند. در حقیقت دولت دانمارک به منظور ایجاد توسعه و پیشرفت در کشور خود، یک فرصت کارآمد در اختیار کارآفرینان با استعداد در خارج از کشور قرار داده است.

باید بدانید که بر خلاف برخی از کشورهای اروپایی، برنامه و قوانین استارتاپی در دانمارک برای کارآفرینان خارجی به این صورت است که در صورت راه اندازی کسب و کار خود، قادر به دریافت اقامت این کشور نیز هستند.

دریافت اقامت در قالب انواع کارآفرینی ها در دانمارک وجود دارد که منوط به راه اندازی یک سیستم یا یک شرکت کاملا نوآورانه است.

شما به عنوان یک متقاضی مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ و راه اندازی یک شرکت نوین، هم به صورت تنها و هم به صورت گروه چند نفره، قادر به ارائه پیشنهادات و تاسیس کسب و کار خود در این کشور هستید.

باید بدانید که شرایط دریافت مجوز برای ایجاد استارتاپ در دانمارک، شاید به نسبت سایر کشورها ساده و راحت به نظر برسد، اما نکته مهم مواردی است که لازم است در اختیار دولت دانمارک قرار دهید.

دولت دانمارک توسط یک هیئت کارشناسی و بررسی، شرایط شما را زیر نظر قرار خواهد داد. به این منظور که باید قبل از هرگونه تنظیم درخواست برای استارتاپ، دلیل مجوز اقامت خود را مطرح کنید. در صورت دریافت مجوز، اداره کسب و کار دانمارک شرایط بررسی ایده شما را فراهم خواهد کرد.

برنامه کارآفرینی دولت دانمارک به منظور مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ

مدارک و شرایط مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ

سوای از بحث دریافت مجوز مهاجرت یا اقامت، برای ارائه برنامه استارتاپی خود باید موارد زیر را در نظر بگیرید:

  1. قبل از هر اقدامی باید از سوی هیئت کارشناسی منصوب شده توسط دولت دانمارک، موافقت حضور را دریافت کنید.
  2. در صورت دریافت موافقت و تصویب ایده شما از سوی هیئت کارشناسی، باید برای اجازه اقامت و کار در دانمارک اقدام کنید.
  3. برای کار و شروع استارتاپ در دانمارک، طرح ویزای استارتاپ باید از سوی متقاضی بلافاصله درخواست شود.
  4. از مهمترین مدارکی که لازم به ارائه است، مدرکی است که نشان دهد تمکن مالی شما برای تامین زندگی به مدت یک سال در دانمارک کافی باشد.
  5. در صورتی که هر یک از اعضای خانواده خود را به عنوان همراه در کنار خود داشته باشید، تمکن مالی شما در رابطه با تامین یک سال زندگی همراه نیز بررسی خواهد شد.
  6. در هنگام ارائه ایده کسب و کار خود، موثرترین ملاک پذیرش ایده شما، خلاقانه و مناسب بودن است. برای خلاقیت تعاریف و عناوین گوناگونی وجود دارد. اما در رابطه با مناسب بودن، همه چیز به نیاز کشور دانمارک و توانایی ایده شما در حل این نیاز بستگی دارد.
  7. باید در نظر داشته باشید که شرایط مالی زندگی در دانمارک بسته به تعداد همراهان شما متفاوت خواهد بود. به همین سبب مشورت با یک وکیل مهاجرتی در این زمینه را نادیده نگیرید.

فارغ از شرایط گفته شده در رابطه با دریافت مجوز استارتاپ در دانمارک، باید موضوعی بسیار مهم را در نظر بگیرید. بر اساس قوانین تنها 75 نفر به صورت سالیانه قادر به دریافت اقامت دانمارک هستند. بنابراین در هر سال فقط به 75 نفر از متقاضیان اقامت، مجوز داده خواهد شد. این موضوع با توجه به اطلاعات شما از استارتاپ و شرایط مهاجرت، می‌تواند شما را در وضعیت راحت یا عجولانه ای قرار دهد.

مدارک و شرایط مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ

مدت زمان لازم برای دریافت مجوز مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ

درست از روزی که مجوز ایجاد استارتاپ در دانمارک برای شما صادر می شود، یا کمی بعدتر از صدور مجوز کسب وکار، مجوز اقامت شما نیز قابل دریافت خواهد بود. به این معنا که به محض دریافت مجوز، کار شما شروع خواهد شد.  در حالت حداکثری، برای دریافت مجوز و اقامت از طریق ایجاد استارتاپ در دانمارک مدت زمانی به اندازه 1 ماه صرف خواهد شد.

اجازه کار و اقامت در دانمارک به طور معمول به مدت دو سال اعتبار دارد. در صورتی که فرآیند کاری شما برای دولت دانمارک اثبات شود و شما بتوانید حسن نیت خود را به طور واضح در قالب تاثیر گذاری ایده خود نشان دهید، مجوز شما قابل تمدید خواهد بود. برای تمدید مجوز استارتاپ به طور مجدد، مدت زمانی برابر با 3 سال در نظر گرفته شده است.

نوشته های مرتبط
نوشته های مرتبط

رشته مشاوره در خارج از کشور

حقوق ماما در عمان

جالب است بدانید در صورتی که مدت زمان یا اعتبار مجوز شما تمام شده باشد، همچنان می توانید مقیم دانمارک بمانید. این موضوع در صورتی است که شما برای دریافت اقامت به منظور مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ و کارآفرینی، درخواست نامه ای از قبل ارائه داده باشید.

یکی از نکات جالب و حائز اهمیت در رابطه با مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ و سایر شیوه ها این است که در برخی مواقع در صورت سپری شدن 6 ماه از اقامت شما در این کشور، امکان دریافت ویزای 90 روزه در منطقه شینگن نیز برای متقاضی فراهم خواهد شد.

مدت زمان لازم برای دریافت مجوز مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ

هزینه دریافت مجوز و اقامت در دانمارک از طریق استارتاپ

به طور کلی در مدت زمان حداکثری یک ماه برای دریافت مجوز کسب و کار، سوای از هزینه های اقامت، برای ثبت ایده از شما مبلغی برابر با 2.110 کرون دریافت خواهد شد.

همچنین در صورتی که تنهایی به دانمارک مهاجرت کنید و قصد داشته باشید کمی بعدتر همراهان خود را به این کشور ببرید، هزینه شخصی شما برابر با 135.384 کرون خواهد بود.

اگر سفر شما به منظور مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ به همراه همسرتان یا یک همراه باشد، با هزینه ای برابر با 768.270 کرون مواجه خواهید شد.

باید در نظر داشته باشید که مبالغ گفته شده، میانگین و تخمینی است. برای اطلاع دقیق از شرایط هزینه های زندگی در دانمارک به طور حتم با یک وکیل مهاجرتی زبده مشورت کنید.

هزینه دریافت مجوز و اقامت در دانمارک از طریق استارتاپ

انواع استارتاپ های مورد قبول در کشور دانمارک

به منظور مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ و ایجاد یک کسب و کار نوین در این کشور، در وهله اول باید بتوانید با ارائه ایده خود، تاثیری مثبت و رو به رشد در اقتصاد دانمارک ایجاد کنید. در واقع ایجاد استارتاپ در دانمارک در اساسی ترین بخش با عناوین خلاقانه و مناسب بودن، شامل ایجاد مشاغل برای افراد این کشور می شود.

پیشنهاد ما این است که قبل از هر گونه ارائه نامه عجولانه، تمام شرایط حاکم بر دانمارک را در نظر بگیرید. استارتاپ در واقع می تواند فروختن چیزی باشد که نادیده گرفته شده است یا اینکه مسیری باشد برای ورود فناوری یا پدیده ای که از قبل وجود نداشته است.

بنابراین به منظور این که طرح تجاری شما یا همان استارتاپ‌تان مورد قبول قرار گیرد، باید قبل از هر چیزی پتانسیل اقتصادی آن را در نظر بگیرید. این پتانسیل نه تنها در رابطه با دانمارک بلکه باید در رابطه با خود اروپا و ناحیه های اصلی نیز در نظر گرفته شود.

در کشور دانمارک در نرمال ترین حالت ممکن، کسب و کارهایی همچون تاسیس فست فود، رستوران، صنایع وارداتی و صادراتی و حتی کسب و کار های کوچک، به عنوان ایده ناب محسوب نمی شود. به همین دلیل این نوع از ایده های استارتاپی منجر به دریافت اقامت نخواهد شد.

در حال حاضر برای مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ و ایجاد کسب و کار نوین، متقاضیان این امر باید روی مواردی چون بیزینس پلن های قدرتمند و طرح های تجاری تمرکز کنند.

از جمله طرح های تجاری مورد پذیرش در دانمارک شامل طرح هایی مرتبط با IT، ICT و فناوری های مرتبط با تکنولوژی است. در واقع اگر طرح هایی در این سه قالب ارائه دهید و طرح شما خلاقانه باشد، مورد پذیرش نبودن، تقریبا غیر ممکن است.

انواع استارتاپ های مورد قبول در کشور دانمارک

مزایای جالب برای ایجاد استارتاپ در دانمارک از نگاه جهانی

برای کسانی که قصد مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ را دارند، بدون شک اطلاع از برخی رتبه بندی ها از نظر نگاه جهانی، می تواند بسیار جالب باشد. بیایید با هم نگاهی به نظرات جهانی بیندازیم.

  1. کشور دانمارک در میان تمام کشورهای ناحیه اروپا از نظر استارتاپ، در رتبه اول اروپا قرار دارد.
  2. کشور دانمارک در میان تمام کشورهای دنیا از نظر بیزینس و کسب و کار، در رتبه اول جهان قرار دارد.
  3. پایتخت کشور دانمارک، کپنهاگ به عنوان بهترین شهر جهان برای زندگی و اقامت در سال 2014 شناخته شده است.
  4. کشور دانمارک در میان کشورهای دنیا از لحاظ سطح شادی و رفاه، در سال 2016 به عنوان شادترین مردم جهان شناخته شده است.

مزایای جالب برای ایجاد استارتاپ در دانمارک از نگاه جهانی

برای ایجاد کسب و کار نوین یا استارتاپ برای دریافت اقامت دانمارک چه باید کرد؟

برای مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ و ایجاد کارآفرینی، هیچ گونه تردیدی وجود ندارد. تمام ماجرای این امر وابسته به طرح تجاری تان و نگاه شما به این کشور است.

پیشنهاد ما این است که در وهله اول، شرایط ایجاد یک استارتاپ خلاقانه را بیاموزید. بررسی نمونه کارآفرینی های موجود در دانمارک به شما در این زمینه کمک خواهد کرد. زیرا این کشور در رتبه یک اروپا از نظر شرایط استارتاپی قرار دارد.

برای دستیابی به یک ایده ناب، همه چیز به دانش شما و میزان اشتیاقتان بستگی دارد. باقی ماجرا برای مهاجرت به دانمارک از طریق استارتاپ یا مهاجرت به هر کشور دیگری را به یک وکیل مهاجرتی بسپارید.

ما در موسسه رهپویان مهاجر با در اختیار داشتن وکلا و مشاوران کار بلد و با تجربه در کنار شما هستیم. هدف ما آسان شدن شرایط مهارجرتی شما و افزایش دانش برای متقاضیان امر مهاجرت است. به امید موفقیت شما.

برای ایجاد کسب و کار نوین یا استارتاپ برای دریافت اقامت دانمارک چه باید کرد؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.