اقامت موقت استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری و کارآفرینی

0

یکی از روش‌های مهاجرت به استرالیا، سرمایه گذاری در این کشور است. سرمایه گذاری در استرالیا مزایای فراوانی دارد که فعلا هدف این مقاله، پرداختن به این مزایا نیست. در این مقاله می‌خواهیم یکی از گام‌های اولیه مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری و کارآفرینی را معرفی کنیم. این گام عبارت است از دریافت اقامت موقت استرالیا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی.

اقامت موقت استرالیا در این روش، تحت ویزایی داده می‌شود که به ویزای ساب‌کلاس 188 معروف است. این ویزای اقامت موقت، به طور خاص، ویژه‌ی کسانی است که علاوه بر سرمایه لازم، از مهارت‌های مدیریتی بالایی نیز برخوردار باشند تا بتوانند با خرید یک کسب و کار موجود در استرالیا یا با تاسیس یک بیزینس جدید، خود، آن را مدیریت نمایند. این روش می‌تواند نهایتا به اقامت دائم و شهروندی استرالیا منجر شود.

مزایای اقامت موقت استرالیا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی

  • دارنده‌ی این ویزا می‌تواند سرمایه خود را در کشوری امن به کار بیندازد و از منافع فراوانی که کسب و کار در این کشور دارد بهره‌مند شود.
  • دارنده‌ی این ویزا می‌تواند خانواده‌اش را نیز همراه خود به این کشور ببرد.
  • دارنده‌ی این ویزا می‌تواند آن را تمدید کند و در نهایت، درخواست اقامت دائم بدهد.
  • دارنده‌ی این ویزا می‌تواند به طور نامحدود (بدون نیاز به ویزایی دیگر) به این کشور سفر کند و از این کشور خارج شود.
شرایط لازم برای همراهی خانواده با متقاضی اصلی اقامت موقت استرالیا
شرایط لازم برای همراهی خانواده با متقاضی اصلی اقامت موقت استرالیا

اعتبار ویزای اقامت موقت استرالیا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی

این ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی، یک ویزای موقت استرالیا است که حداکثر اعتبار آن، 4 سال و 3 ماه خواهد بود. نوع این ویزا، مولتی است. یعنی دارنده‌اش می‌تواند در مدت اعتبار ویزای خود، بدون هیچ محدودیت و بدون نیاز به درخواست ویزایی دیگر، به کشور استرالیا سفر کرده و از آن کشور خارج شود.

تاریخ اعتبار این ویزا، از لحظه‌ی صدور آغاز می‌شود. لازم به ذکر است که زمان‌هایی که دارنده‌ی این ویزا خارج از استرالیاست از مدت اعتبار ویزای او کسر نخواهد شد. یعنی اگر مثلا ویزای شما در تاریخ 1 ژانویه 2020 صادر شده باشد و شما پس از صدور ویزای خود، مثلاً یک سال در خارج از استرالیا باشید، اعتبار ویزای‌تان دقیقا 4 سال و 3 ماه پس از 1 ژانویه به پایان می‌رسد و مهم نیست که چقدر از این مدت را در استرالیا یا خارج از استرالیا بوده باشید.

شرایط لازم برای درخواست اقامت موقت استرالیا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی

اصلی‌ترین شرط برای درخواست این نوع اقامت این است که سرمایه‌ی لازم برای خرید یا تاسیس کسب و کار در استرالیا را داشته باشید و از توان و مهارت‌های مدیریتی لازم برای اداره‌ی آن کسب و کار برخوردار باشید. برای اثبات این دو فاکتور، باید مدارک مستند و قابل اعتمادی به دولت استرالیا ارائه کنید. این مدارک، شامل مواردی چون گردش حساب سالانه‌، اوراق و اسناد مالکیت سهام شرکت‌های قبلی‌تان، قراردادهایی که تا کنون منعقد کرده‌اید،… می‌شود.

افزون بر دو شرط اساسی فوق، متقاضیانِ درخواست اقامت موقت استرالیا (جهت سرمایه‌گذاری و کارآفرینی) باید از سیستم امتیازدهی اداره مهاجرت استرالیا، حداقل نمره 65 را کسب نمایند و اسناد مربوط به تمکن مالی و سرمایه‌ی خود را نیز به دولت استرالیا ارائه کنند.

برای کسب اطلاع در زمینه‌ی این روش مهاجرتی، می‌توانید با وکیل مهاجرتی ما در موسسه رهپویان مهاجر آتی‌نگر تماس حاصل فرمایید. 

شرایط تمدید ویزای اقامت موقت استرالیا (ویزای موقت سرمایه‌گذاری و کارآفرینی)

این ویزای استرالیا همان‌طور که از نامش پیداست، اعتبار موقت و محدودی دارد. همان‌طور که گفتیم، اعتبار این ویزا معمولا چهار سال و سه ماه است. اگر بعد از پایان اعتبار این ویزا نیاز داشتید بیشتر در این کشور بمانید، می‌توانید یا درخواست ویزای جدید (مثلا ویزای اقامت دائم) بدهید و یا درخواست تمدید اقامت موقت استرالیا (ساب‌کلاس 188 را بنمایید). در مورد درخواست اقامت دائم، باید شرایط دریافت این ویزای دائم را داشته باشید. این شرایط را در مقاله‌ای دیگر معرفی خواهیم کرد.

اما اگر قصد تمدید همان ویزای اقامت موقت استرالیا را دارید باید قبل از پایان اعتبار ویزا، درخواست خود را به اداره مهاجرت استرالیا تقدیم کنید. معمولا با درخواست تمدید این ویزاهای اقامت موقت استرالیا موافقت می‌شود.

نکته‌ی مهمی که باید به آن اشاره کنیم این است که در صورت موافقت با درخواست شما، اعتبار آن ویزای تمدید شده، 6 سال خواهد بود. یعنی می‌توانید با ویزای تمدیدشده‌ی اقامت موقت استرالیا حداکثر 6 سال دیگر در این کشور بمانید.

و نکته‌ی پایانی در مورد تمدید ویزای اقامت موقت (ساب‌کلاس 188) این است که این ویزا فقط یک بار قابل تمدید است و پس از پایان اعتبارِ شش‌ساله‌، اگر همچنان قصد ماندن در استرالیا با هدف تداوم کسب و کار و سرمایه‌گذاری‌تان را دارید، باید درخواست ویزای اقامت دائم بدهید.

اعتبار ویزای اقامت موقت استرالیا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی
اعتبار ویزای اقامت موقت استرالیا از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی

شرایط لازم برای همراهی خانواده با متقاضی اصلی اقامت موقت استرالیا

اگر متقاضیِ اقامت موقت از طریق سرمایه‌گذاری و کارآفرینی هستید و می‌خواهید خانواده‌ی خود را نیز همراه‌تان به این کشور ببرید، باید از همان ابتدا که درخواست ویزا می‌دهید، اعضای خانواده را نیز در فرم درخواست خود ذکر کنید. البته این امکان وجود دارد که بعد از ثبت درخواست، در هر مرحله‌ای از رسیدگی (تا قبل از اعلام نتیجه‌ی رسیدگی)، فرزندان خود را به فرم درخواست‌تان اضافه کنید.

تنها شرطی که دولت استرالیا برای همراه آوردن خانواده گذاشته است این است که باید تمام اعضای خانواده‌ی شخصی که درخواست اقامت موقت می‌دهد، از نظر سلامت و شخصیت، منطبق با شرایط صدور ویزای استرالیا باشند. ممکن است حتا آن دسته از اعضای خانواده که با شما به استرالیا نمی‌آیند نیز لازم باشد از نظر نظر سلامت و شخصیت، منطبق با شرایط صدور ویزای استرالیا باشند.

سرمایه لازم برای درخواست اقامت موقت از طریق سرمایه‌گذاری و کارآفرینی

نوشته های مرتبط

رشته مشاوره در خارج از کشور

حقوق ماما در عمان

نوشته های مرتبط

رشته مشاوره در خارج از کشور

حقوق ماما در عمان

برای درخواست اقامت موقت استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری و کارآفرینی، چندین روش مختلف وجود دارد که هر روش، سرمایه‌ی متفاوتی می‌طلبد.

  • روش نوآوری کسب و کار نیاز به حداقل 800 هزار دلار استرالیا دارد که جدای از این مقدار سرمایه، متقاضیِ اقامت موقت استرالیا باید ثابت کند کسب و کارش، سالانه حداقل 500 هزار دلار گردش مالی خواهد داشت.
  • روش سرمایه‌گذار عادی نیاز به حداقل یک و نیم میلیون دلار استرالیا سرمایه دارد.
  • روش سرمایه‌گذار عمده نیاز به حداقل پنج میلیون دلار استرالیا سرمایه دارد.
  • روش سرمایه‌گذار طلایی نیاز به حداقل 15 میلیون دلار سرمایه دارد.

هزینه‌های درخواست اقامت موقت استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری و کارآفرینی

منظور از هزینه‌های درخواست، هزینه‌هایی است که متقاضی باید هنگام ثبت درخواست خود، به حساب دولت استرالیا واریز کند تا در صورت برخورداری از شرایط لازم، پرونده‌اش مورد بررسی قرار گیرد. این هزینه‌ها (که همگی برای درخواست ویزای ساب‌کلاس 188 هستند) را با هم مرور می‌کنیم:

  • هزینه‌ی درخواست برای متقاضی اصلی: 375 دلار استرالیا
  • هزینه‌ی درخواست برای اعضای خانواده که بیشتر از 18 سال سن دارند: 685 دلار استرالیا
  • هزینه‌ی درخواست برای اعضای خانواده که کمتر از 18 سال سن دارند: 345 دلار استرالیا

البته شاید مجبور شوید هزینه‌ای اضافی برای هر متقاضیِ 18 سال و بالاتر از آن که زبان انگلیسی‌اش در سطح مطلوب نیست پرداخت کنید. این هزینه، هزینه‌ی ثانویه‌ است و فقط در صورت درخواست اداره‌ی صدور ویزا باید آن را پرداخت نمایید که در صورت عدم صدور ویزا، این هزینه به شما عودت داده خواهد شد. این هزینه‌ی ثانویه به روش زیر محاسبه می‌شود:

  • متقاضی اصلی: 9.795 دلار استرالیا
  • اعضای خانواده: 4.890 دلار استرالیا

بعلاوه، این احتمال وجود دارد که قبل از صدور ویزای اقامت موقت استرالیا، برای مواردی چون کنترل سلامت، مجوزهای پلیس، و کنترل‌های بیومتریک، هزینه‌های جداگانه‌ای درخواست شود. 

محل درخواست ویزای اقامت موقت استرالیا

برای درخواست ویزای سرمایه‌گذاری و کارآفرینی جهت اقامت موقت استرالیا نیازی به حضور در استرالیا نیست بلکه تمام درخواست‌ها به صورت آنلاین ثبت می‌شود.

از سوی دیگر، هیچ زمان استاندارد و مشخصی برای رسیدگی به درخواست ویزای اقامت موقت استرالیا وجود ندارد زیرا ممکن است مدت زمان رسیدگی به پرونده‌ی متقاضیان، طولانی‌تر از زمان پیش‌بینی شده گردد. اصلی‌ترین علل طولانی‌شدن این فرایند عبارت‌اند ازشما در یکی از حالت‌های زیر ممکن است طولانی‌تر شود:

  • فرم درخواست خود را به صورت صحیح پر نکرده باشید
  • تمام اسناد مورد نیاز را بارگذاری نکرده باشید یا اداره‌ی صدور ویزا نیاز به اطلاعات بیشتری داشته باشد
  • تایید اطلاعاتِ ثبت‌شده‌ی شما نیاز به زمان بیش‌تری داشته باشد.

بعلاوه، در صورتی که هزینه‌ی درخواست ویزای اقامت موقت استرالیا را به طور کامل پرداخته نکرده باشید، ممکن است درخواست شما مورد رسیدگی قرار نگیرد. در این صورت، اداره‌ی صدور ویزا، موضوع را به شما اطلاع خواهد داد تا در صورت نیاز، مجددا فرم درخواست خود را بررسی کنید.

با بهره‌مندی از خدمات یک وکیل مهاجرتی خوب، می‌توانید زمان رسیدگی به درخواست خود را سریع‌تر کنید زیرا اگرچه هیچ وکیل مهاجرتی نمی‌تواند در خود فرایند بررسی تاثیرگذار باشد، اما با آگاهی‌رسانی درباره ی نحوه و زمان پر کردنِ فرم‌ها و بارگذاری اطلاعات مورد نیاز، مانعِ عقب افتادن پرونده‌ی شما شود. 

تعهدات متقاضی درخواست اقامت موقت استرالیا

متقاضی و تمام اعضای خانواده‌ی او باید از تمام شرایط اعطای ویزا تبعیت کنند و تابع قوانین استرالیا باشند. به طور خاص، جدای از شرایط عمومی ویزاهای استرالیا، متقاضیِ سرمایه‌گذاری و کارآفرینی باید برای اخذ اقامت موقت استرالیا با قوانین کسب و کار در این کشور آشنا باشد، به آن قوانین احترام بگذارد، و خودش مستقیماً و رأساً به صورت فعال و در سطح مدیریت ارشد، حضور داشته باشید.

در این راستا، متقاضیان این نوع ویزا باید به‌طور ویژه از شرایط محیط کار، و نرخ پرداخت حقوق‌ها در کشور استرالیا آگاه باشند زیرا این موارد، توسط دولت استرالیا تعیین می‌شود و بخشی از همان قوانینی است که صاحبان کسب و کار باید آن را رعایت نمایند.

اگر متقاضی این نوع ویزای اقامت موقت استرالیا هستید باید در بیزینس جدید خود:

  • فعالیت‌های تجاری و رقابتی‌ای در فضای اقتصاد استرالیا داشته باشید
  • لینک‌های بیزینس خود با بازارهای بین‌المللی را توسعه دهید
  • سبب اشتغال دیگران در استرالیا شوید
  • اقدام به صادرات کالاهای استرالیایی نمایید
  • تکنولوژی جدیدی را ارایه کنید ارتقا دهید، یا
  • کالاها و خدماتی تولید کنید که در صورت عدم تولید توسط شما، استرالیا مجبور باشد آن کالاها و خدمات را وارد نماید.

صدور ویزای اقامت موقت استرالیا برای سرمایه‌گذاران و کارآفرینان

در پایان، ذکر این نکته خالی از لطف نیست که ویزاهای استرالیا (اعم از اقامت موقت یا اقامت دائم) دیجیتالی هستند و بنابراین، هیچ مهر و برچسبی بر روی پاسپورت شما زده نمی‌شود بلکه ویزاهای صادرشده، به صورت الکترونیکی در سامانه‌ی اداره مهاجرت استرالیا با پاسپورت شما لینک می‌شود.

 

 

این مطلب توسط وکیل مهاجرتی و مدیر عامل موسسه مهاجرتی رهپویان مهاجر تالیف شده است. خوشحال خواهیم شد با نظرات خود، ما را در بهبود مطالب سایت‌مان یاری کنید. 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.